Jak budete řešit EET?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
9.12.16 14:03
@radkka píše:
Hrozně se těším na bordel před hospodami a stížnosti na rušení nočního klidu (až budou před hospodou lidi hulit, povídat si, no ovínění asi ne zrovna šeptem), které zákaz kouření přinese :dance: :mrgreen: podnikatel by si sám měl rozhodnout, jaký podnik chce provozovat a servírka i zákazník si podle toho rozmyslí, jestli tam budou pracovat/chodit, každého věc. Hlavně je mi dost líto majitelů restaurací a klubů, kteří v nedávné době investovali do lepšího odvětrávání, stavebně oddělili místnosti apod. teď se na to můžou koukat a říkat si, kolik mohli mít peněz navíc :zed:
Ještě bych to pochopila v restauracích, kde je prostě jistá frekvence dětí a vůbec se lidé chtějí najíst a nesmrdět, nicméně kluby, nonstopy a bary… to je trochu moc.

kouření na veřejnosti jako že před hospodou, to zakáží následně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.16 14:06
@terinka4444 píše:

No, vzhledem k tomu, jak dlouho trval tenhle zákaz (x let), tak bych se zákazu kouření na veřejnosti nebála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.12.16 14:08
@radkka píše:
No, vzhledem k tomu, jak dlouho trval tenhle zákaz (x let), tak bych se zákazu kouření na veřejnosti nebála :mrgreen:

x let, ale je tu, nikdo nevěřil, že to projde a je to tady…uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.16 14:11
@terinka4444 píše:
x let, ale je tu, nikdo nevěřil, že to projde a je to tady…uvidíš

No, já tomu věřila, za tolik let se to povést muselo :mrgreen: Mimochodem zákaz kouření na zastávkách máme jak dlouho a kolikrát tam lidi hulí. Zavoláš na ně policajty? A co ti pak? :mrgreen: narušitel je dávno pryč nebo minimálně dokouřil.
Mimochodem podle té krasavice, co dělá náměstkyni nesmí na zastávkách kouřit právnická osoba, musim požádat o vysvětlení, jak vypadá kouřící právnická osoba, protože to fakt nechápu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.12.16 14:14

@radkka no jde spíš o to shlukování se před diskotékama a hodpodama a rušení…to si myslím, že budou následně řešit. Uvidíme, co to přinese. ( já jsem netolerantní nekuřák :oops: takže já mám z toho zákazu radost, ale nikde to na mě neříkej :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
9.12.16 14:15
@terinka4444 píše:

pak už ti zbývá jen kouřit biologicky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
9.12.16 14:17
@terinka4444 píše:
@radkka no jde spíš o to shlukování se před diskotékama a hodpodama a rušení…to si myslím, že budou následně řešit. Uvidíme, co to přinese. ( já jsem netolerantní nekuřák :oops: takže já mám z toho zákazu radost, ale nikde to na mě neříkej :mrgreen: )

víš kolik tam vznikne nových vztahů? Konečně se ti lidi ušlyší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.12.16 14:20
@omites píše:
pak už ti zbývá jen kouřit biologicky :jazyk:

to měli zakázat jako první a byl by doma klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.16 14:21
@terinka4444 píše:
@radkka no jde spíš o to shlukování se před diskotékama a hodpodama a rušení…to si myslím, že budou následně řešit. Uvidíme, co to přinese. ( já jsem netolerantní nekuřák :oops: takže já mám z toho zákazu radost, ale nikde to na mě neříkej :mrgreen: )

Uvidíme, každopádně to neočekávám v nejbližší době a už vůbec neočekávám dodržování :nevim:
Já přestala kouřit, když jsme se začali snažit o dítě a nechystám se k tomu po porodu vracet, nicméně mi nedělalo nikdy problém brát ohled na nekuřáky, i do nekuřáckých hospod jsem chodila ráda a zašla si zakouřit ven, docela dobře se tam navazují vztahy, jak tam každej stojí, kouká a hulí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31649
9.12.16 16:47
@Kobliha51 píše:
Koho tím myslíš? To je fakt někde jako zaměstnání?

Mám z více zdrojů potvrzeno, že si najali lidi na to, aby chodili po podnicích a kontrolovali. Nevím, jestli to někde bude vidět na jobs.cz a spol. už protože se to řešilo už několik měsíců zpátky, ale… i takhle se dají vytvářet pracovní pozice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
9.12.16 19:36

Dost cestuju a tak vidím, že to bez kouření v hospodách jde. Jenže v těch zemích, kde jsem to viděla, nemají ty naše české hospodské povaleče s českou mentalitou a inteligencí.

• Citovat
  • Upravit
31649
9.12.16 20:06
@Kobliha51 píše:
Dost cestuju a tak vidím, že to bez kouření v hospodách jde. Jenže v těch zemích, kde jsem to viděla, nemají ty naše české hospodské povaleče s českou mentalitou a inteligencí.

Ne tam akorát místo kouření chodí 4× denně pít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
9.12.16 20:19
@Nimie píše:
Ne tam akorát místo kouření chodí 4× denně pít :mrgreen:

To náš český hospodský povaleč nikam nepůjde tak, aby se musel 4× vrátit. Ten tam zůstane od rána do večera, dokud neupadne pod stůl.

• Citovat
  • Upravit
31649
9.12.16 20:26
@Kobliha51 píše:
To náš český hospodský povaleč nikam nepůjde tak, aby se musel 4× vrátit. Ten tam zůstane od rána do večera, dokud neupadne pod stůl.

Ty lidi nepracují? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
9.12.16 20:29
@Nimie píše:
Ty lidi nepracují? :think:

Mají taky víkend a nebo přijdou po práci. Určitě se nebudou 4× vracet.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat