Jak budete řešit EET?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31649
9.12.16 11:50
@omites píše: že bych začala za masáže vybírat předem na účet na fakturu? :mrgreen: To by zvlášť babičky opravdu potěšilo. :nevim:

„Joo paní, to musíte volit někoho jiného než Babiše, pak se domluvíme.“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31649
9.12.16 11:51

@Gába27 tak ono i na samotné EET už jde sehnat pojištění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
9.12.16 11:54
@Kobliha51 píše:
Koukám, že obě strany jsou na tom stejně. Závidí si navzájem. :zed:
Jsem zvědavá na výsledky EET za rok. :think:

já taky. Sobotka slibuje, že když to Babišovi nehodí ty cifry, tak ho odvolá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
9.12.16 12:21

@Nimie …se na tom taky pakuje kde kdo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31649
9.12.16 12:31
@Icestar píše:
@Nimie …se na tom taky pakuje kde kdo :think:

No, řekla bych, že nejvíc se na tom pakují ti bonzáci, kteří jsou placení za šmírování. To mi rozhodně vadí mnohem víc než když někdo využije díry na trhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
9.12.16 12:42
@Nimie píše:
@Gába27 tak ono i na samotné EET už jde sehnat pojištění :mrgreen:

Myslíš ty z antieet.cz? :D Já se ani nedivím. Naštveš zaměstnance a máš po srandě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31649
9.12.16 12:46
@Gába27 píše:
Myslíš ty z antieet.cz? :D Já se ani nedivím. Naštveš zaměstnance a máš po srandě!

Tihle a myslím, že ještě ČSOB něco nabízela nebo tak někdo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
9.12.16 13:02
@Nimie píše:
No, řekla bych, že nejvíc se na tom pakují ti bonzáci, kteří jsou placení za šmírování. To mi rozhodně vadí mnohem víc než když někdo využije díry na trhu.

Koho tím myslíš? To je fakt někde jako zaměstnání?

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
9.12.16 13:44

A teď ještě schválili protikuřácký zákon. Nakonec zruší úplně i automaty a co si ty hospody počnou?

• Citovat
  • Upravit
69235
9.12.16 13:47
@Svítící žárovka píše:
Protože všichno kradou, tak kradu i já z FB:

RADOSTNÁ ZPRÁVA PRO POCTIVÉ ZAMĚSTNANCE!

Po velkém úspěchu EET a odstranění zlodějských podnikatelů, což zaměstnanci radostně přivítali, bude příští rok rokem zavedení EKZ – ELEKTRONICKÉ KONTROLY ZAMĚSTNANCŮ.
Zjistilo se totiž, že zaměstnanci okrádají své zaměstnavatele o miliardy korun ročně a tak stát od firem vybírá menší daně. Jeden zaměstnanec krade papíry do kopírky, další sponky, další úklidové prostředky, na dílnách se kradou šrouby, matice, nářadí, prostě všude samý zloděj. Tak si zaměstnanec po vstupu do zaměstnání nasadí čepičku s kamerou a ta bude nepřetržitě přenášet jeho pracovní režim. Tuto kameru, stejně jako podnikatelé EET kasu, si zaplatí ze svého, zajistí její propojení na server a v případě pohybu mimo dosah signálu data odešle ihned po jeho získání. Náklady za kameru a každoměsíční servis mu budou kompenzovány jednorázovou částkou odpočtu z jeho výplaty 5.000,–Kč.
Neposkytnutí videa bude pokutováno částkou až 0,5M korun.
Toto opatření poctiví zaměstnanci jistě přivítají, neboť z firem odstraní nepoctivce a zloděje. A kdo proti tomu bude protestovat, tak je jasné, že mezi ty zloděje patří.

tohle je naprostá nádhera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.12.16 13:50
@omites píše:
já taky. Sobotka slibuje, že když to Babišovi nehodí ty cifry, tak ho odvolá :jazyk:

to si nepomůžeme, protože než to budou moct vyhodnotit, jsou tu volby. A jestli se nestane nějaký zásah shůry, je Bureš premiérem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.12.16 13:52
@Kobliha51 píše:
Koho tím myslíš? To je fakt někde jako zaměstnání?

Ano, budou muset posílit ancábl kotrolorů provokatérů a vzhledem k tomu, jak se z lidí za týden stal národ bonzáků, tak ve velkém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.12.16 13:52
@Kobliha51 píše:
A teď ještě schválili protikuřácký zákon. Nakonec zruší úplně i automaty a co si ty hospody počnou?

zavřou, nebudou to mít zapotřebí a zavřou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.16 13:54
@Kobliha51 píše:

Tak za zrušení automatů bych se vůbec nezlobila, je to ohavnost, klidně ty nonstopy oželím, normálních hospod a restaurací je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.16 13:59

Hrozně se těším na bordel před hospodami a stížnosti na rušení nočního klidu (až budou před hospodou lidi hulit, povídat si, no ovínění asi ne zrovna šeptem), které zákaz kouření přinese :dance: :mrgreen: podnikatel by si sám měl rozhodnout, jaký podnik chce provozovat a servírka i zákazník si podle toho rozmyslí, jestli tam budou pracovat/chodit, každého věc. Hlavně je mi dost líto majitelů restaurací a klubů, kteří v nedávné době investovali do lepšího odvětrávání, stavebně oddělili místnosti apod. teď se na to můžou koukat a říkat si, kolik mohli mít peněz navíc :zed:
Ještě bych to pochopila v restauracích, kde je prostě jistá frekvence dětí a vůbec se lidé chtějí najíst a nesmrdět, nicméně kluby, nonstopy a bary… to je trochu moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat