Jak budete řešit EET?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101618
9.2.17 20:47

@terinka4444 A jinak eet neresim, zatim jsem nemella jediny prijem v hotovosti, pokud to nekdy nastane, tak to zacnu resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.2.17 20:58
@j.a.n.i1 píše:
@terinka4444 A jinak eet neresim, zatim jsem nemella jediny prijem v hotovosti, pokud to nekdy nastane, tak to zacnu resit.

no my spadáme až do třetí, možná do čtvrté vlny, ale stejně, jak bude finančák vědět, že nemusíš mít EET? To bude vyvolávat kontroly nebo jako co?

Když bude úplně nejhůř, taky to zvládnu asi bez plateb v hotovosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
9.2.17 21:01

@terinka4444 Tak já třeba nemám ani provozovnu… jen sídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
9.2.17 22:53

@terinka4444 jj přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
9.2.17 23:03

@terinka4444 je to šílený. Oni ty aktulizace budou tak ňák zase typicky po Česku. Není jednoznačný výklad jak často má ČSÚ dostávat aktuální info od ŽÚ, no tak počkaj až se podnikatel ozve, že tedy to už rok není platné, pošle jim žádost a oni to následně opraví. Zkrátka tady musíš furt řešit nějaký sra..ky jenom proto, že nejsou jasně dané povinnosti jednotlivých stát. institucí. Opravdu svrab, filcky a nekázeň. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
10.2.17 08:44
@alisekR píše:
Jsem si přečetla celou tuto diskusi a jsem zhnusená :poblion: :poblion: moje mamka na konci roku končí, má to jako vedlejší příjem, dělá to 15 let a týká se jí vlna 2018, naivně jsem se domnívali, že si dodělám potřebné školení a přeberu to po ní…má 4 roky do důchodu ze svého hlavního zaměstnání…celá tato akce jí přinutila, na konci roku skončit, doklepe v práci 3 roky a odejde do důchodu a já po ní nic nepřeberu…pokud se něco nestane a nebude zas vše jinak. Achjo…
Když tu čtu i ty zmatky ohledně řazení do nace, tak jsem znechucená a jsem ráda, že mamku tlačím do ukončení, bohužel. :roll:

já zase nechápu tuto histerii, celý problém v EET vidím v tom že pár důchodců už se nechce učit s novým zařízením. To dokážu pochopit ale zbytek jsou už jen výmluvy.
Nějaký nace… no tak pokud nevím tak se zeptám přes podatelnu na fú a oni mají povinnost odpovědět. Pokud toto nechci řešit můžeš začít evidovat ihned, tak jako já. žÁDNÁ PRÁCE NAVÍC TO NEBYLA A CELÉ MĚ TO STÁLO 1900kČ LICENCE NA UPGRAD MÉHO ÚČETNÍHO PROGRAMU. V obsluze programu se nic nemění, vše dělá automaticky. Hlavně buď v klidu a neřeš tady problémy pár antibabiš ženských.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.2.17 10:19
@Sojkka píše:
@terinka4444 je to šílený. Oni ty aktulizace budou tak ňák zase typicky po Česku. Není jednoznačný výklad jak často má ČSÚ dostávat aktuální info od ŽÚ, no tak počkaj až se podnikatel ozve, že tedy to už rok není platné, pošle jim žádost a oni to následně opraví. Zkrátka tady musíš furt řešit nějaký sra..ky jenom proto, že nejsou jasně dané povinnosti jednotlivých stát. institucí. Opravdu svrab, filcky a nekázeň. :-)

hele, včera večer jsme tam napsala email, právě přišla odpověď, okamžitě aktualizovali, přiřadili NACI k tomu oboru, kde jsme tápali, je až ve 4.vlně :mrgreen: poslali mi do mailu výpis, jako super rychlost, to docela překvapili. Takže doporučuju, každý tam mrkněte, popřípadě jim napište, fakt rychlost neuvěřitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.2.17 10:20

@jakanas ne každý má účetní program přeci, já nic takového nemám a mít nebudu, k čemu by mi to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
10.2.17 12:53
@jakanas píše:
já zase nechápu tuto histerii, celý problém v EET vidím v tom že pár důchodců už se nechce učit s novým zařízením. To dokážu pochopit ale zbytek jsou už jen výmluvy.
Nějaký nace… no tak pokud nevím tak se zeptám přes podatelnu na fú a oni mají povinnost odpovědět. Pokud toto nechci řešit můžeš začít evidovat ihned, tak jako já. žÁDNÁ PRÁCE NAVÍC TO NEBYLA A CELÉ MĚ TO STÁLO 1900kČ LICENCE NA UPGRAD MÉHO ÚČETNÍHO PROGRAMU. V obsluze programu se nic nemění, vše dělá automaticky. Hlavně buď v klidu a neřeš tady problémy pár antibabiš ženských.

No tak hlavně tady začni vypisovat, jak je to celé vlastně brnkačka a kdo to odmítá, to jsou jen zapšklé antibabiš ženské! :roll: :roll: :roll: Na to se zase kobliháři velmi rychle a ochotně lapnou. :zed: To, že to tebe stálo pár šestáků, ještě neznamená, že to tak mají všichni. My budeme muset zvolit kompromis mezi cenou a tím, co by pro nás bylo vhodnější, jelikož ta verze, která se mě zamlouvá víc, by nás vyšla jednou tolik a při dvou kasách to není zrovna zanedbatelná částka. Takže si nech svůj sarkasmus a povýšenost. Nechodíš v cizích botách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.17 14:53

Já nevim co vsichni resite, já mam s zenou maly papirnictvi, tak jsem si splasil aplikaci za tisicovku (eet-pos.cz, muzu vrele doporucit, jestli nekdo potrebuje poradit, cely jsem to tu necetl), k tomu tiskarnu za patnáct stovek, no dobře, vyplazli jsme dva a pul tisice, no, ale tak stalo se a jedeme normalne dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.2.17 09:10
@Pyšný tatínek píše:
(eet-pos.cz, muzu vrele doporucit

to by mě fakt nenapadlo že se v rámci svého podnikání dostanu až na miminkovský web. andreji, andreji… no to je fuk něco sháním a natrefil jsem tady na tenhle váš příspěvek. koukal jsem na to. to jako zaplatim nějakou licenci a stáhnu si to k sobě do tabletu a bude to v pořádku jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.17 09:35
@Pavián1 píše:
to by mě fakt nenapadlo že se v rámci svého podnikání dostanu až na miminkovský web. andreji, andreji… no to je fuk něco sháním a natrefil jsem tady na tenhle váš příspěvek. koukal jsem na to. to jako zaplatim nějakou licenci a stáhnu si to k sobě do tabletu a bude to v pořádku jo?

Ano, přesně tak, jak píšete. Jen k tomu potčebujete ještě tiskárnu a zákaznický displej, na ten jsem zapomněl. Když jsem koukal na stránky té aplikace, viděl jsem, že nabízejí i všechno v jednom. tablet se stojanem, z. displejem i tiskárnou. Člověk to zase má v jednom. Ale nechávám to na Vás. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.2.17 10:01
@Pavián1 píše:
to by mě fakt nenapadlo že se v rámci svého podnikání dostanu až na miminkovský web. andreji, andreji… no to je fuk něco sháním a natrefil jsem tady na tenhle váš příspěvek. koukal jsem na to. to jako zaplatim nějakou licenci a stáhnu si to k sobě do tabletu a bude to v pořádku jo?

mně přijde jednodušší vyřešit to pokladnou, já mám zatím vyhlídnutou tuhle nějakou z těch levnějších https://ceske-pokladny.cz/12-eet-pokladny. Přijde mi to takové elegantnější řešení, dph mi vrátí, 5000 slevu na dani uplatním. Jen se nás týká EET až za rok, tak čekám, co chudák velkoobcho a maloobchod prověří.

A tohle vypadá taky zajímavě http://profiuctenka.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.17 10:09
@terinka4444 píše:
mně přijde jednodušší vyřešit to pokladnou, já mám zatím vyhlídnutou tuhle nějakou z těch levnějších https://ceske-pokladny.cz/12-eet-pokladny. Přijde mi to takové elegantnější řešení, dph mi vrátí, 5000 slevu na dani uplatním. Jen se nás týká EET až za rok, tak čekám, co chudák velkoobcho a maloobchod prověří.A tohle vypadá taky zajímavě http://profiuctenka.cz/

Na fyzické pokladny jsem taky koukal, ale pak jsem se rozhodl pro tu aplikaci, snad jsem neudělal hloupost. Ale když jsem koukal na ty fyzické, přišla mi fajn tahle http://www.pokladnapodnikatele.cz/…rd-mini-eet/ Vypadala podle mě slušně. Máte to i levnější :D Ale zkušenost nemám, tak nevím, jen mi nepřišla špatná. Ono je to těžký si něco vybrat, každý vám řekne, že ta jeho je nejlepší a tak… Ale že bychom kvůli EET zkrachovali, to nevím. Ale jak píšete, uvidíme, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.2.17 10:21

@destrukce infoservis@czso.cz odpověděli hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie