Jak budete řešit EET?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Icestar já už to psala vedle v diskuzi, burza nebo blešák nebo jak to kdo nazývá, veliká, každonedělní burza, co si pamatuju dobře 20let zpět, v mrazech, v dešti, v horku se tam linou davy lidí. Prodávající, povětšinou stále ti sami, nesmím to slovo psát, je rasistické, povětšinou na dávkách hmotné nouze, a tam si přivydělávají solidní prachy, ještě tahají veteš z Německa všichni, z takzvaných hromádek, a tady to pak prodávají, úspěšný job po desítky let. A všichni náramně spokojení, prodávající si přivydělávají k hmotné nouzi, nakupující šetří prachy nákupem oblečení za tři pětky a hle, koncem února to končí. Ono totiž je to živnost, že? Opakující se prodej( dokonce mají rezervovaná ta svá místa na stánek, je to plně obsazeno, jen tak někdo místo k prodeji nedostane, jsou omezeni placem) NACE 4779.. 0-11 podle místa prodeje bazarového použitého zboží. A hle EET. A to skučení a nářek, prodávajích, a stejně hlasitý nářek kupujících, to je normálně pro radost ![]()
Ne podnikatel, ten má živnosťák, ten platí odvody, navzdory tvrzení odvádí i daně. Podnikatele sice prudí a ( ty pokuty jsou vážně nehoráznost, respektive jejich výše), ale podnikatel se s tím popasuje, co taky jiného, že, a tady máme první dopad na běžného občana, co si mne pacičky nad tím, jak je podnikatelům zatnut tipec. Podnikatel, který má nějaký majetek a je mu tudíž co sebrat, stará se sám o sebe, platí za sebe platby, ten si těžko lajzne podnikat léta bez živnosťáku načerno, běžný občánek neřeší. Tak začne. Že EET využije velkoobchod i maloobchod pro zdražení pro koncového občana a to několikrát, protože si to zdraží všichni v tom řetězci od výrobce po konečného prodejce, to taky přijde. Tak jen ať si ještě chvilku mnou ručičky. A až na dotázek pane instalatér, nešlo by tu bez fakturky bez dépéháčka bude odpověď ani omylem, proč bych to dělal, jen cálujte, já si to se svým 80% paušálem klidně odvedu, to bude běžný občan nasratý…jo jo, už příští rok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úplně stejné hororové budoucnosti se vypisovaly na internetu když se zaváděl bodový systém pro řidiče. A jak je to dnes? kdo není mega prase tak jezdí dá, ten kdo nejezdí, tak taky dobře.
Osobně si myslím že s cenami spíše zamává uvolněný kurz koruny, pokud už konečně ukončí ty úžasné intervence čnb.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas Srovnávat bodový systém a EET je poněkud mimo mísu, i v tom srovávání hysterie s realitou. Zatímco bodový systém pouze měnil systém udílení trestů za prohřešky v dopravě, jejíž pravidla se nijak neměnila, v souvislosti s EET se mění ekonomická situace, obrovský dopad bude mít na drobné podnikatele a ty, které to nepoloží úplně (jako třeba mě), to změní - viz výše, jak psala trefně @terinka4444 - ceny půjdou nahoru a intervence banky v tom prsty mít nebudou. Nu, ale prima další výmluva pro Babiše, sorry jako, EET je super, za to může ČéeNBéčko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
eet zdarma
Doporučuji vyzkoušet **** - internetovou aplikaci ZDARMA pro všechny, kterých se nově týká EET a nechtějí utrácet za komerční řešení. Pokud nepotřebujete pokladnu, či drahá řešení, stačí využít aplikaci EET GO, která je zdarma. Zaevidujete platbu a fakturu vytisknete.
edit admin - odstraněn odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
převod na účet
A nešlo by to řešit převodem na účet předem, tím nemusíte dělat eet myslím
to je reakce na paní, která si přivydělá jen šitím pár výrobků
Příspěvek upraven 26.02.17 v 20:55
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublegum Tak u převodu být EET nemusí, ale pro spoustu činností je platba předem na účet řekněme „taková ne příliš vhodná a operativní“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 chtěla jsem reagovat na paní která si přivydělává jen šítím pár výrobků
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny, jdu na radu, přihlásila jsem se na portál státní správy EET. Vše ok, ale při stažení certifikátu mám koncovku. pem. Neví někdo co s tím? Potřebuji koncovku. p12. Díky za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejspíš stahujete něco jiného někde jinde.
Jste na této stránce: https://adisdpr.mfcr.cz/…inPage.faces ? EET > Správa EET?
Ten soubor se musí opravdu jmenovat [desetcislic].p12
Jinak tady je podrobný návod: https://www.teeta.cz/…ro-pani-veru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosím o radu, když spadam pod NACE 96, tak pro me EET zatím neplatí, je to tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reinka píše:
Ahoj, prosím o radu, když spadam pod NACE 96, tak pro me EET zatím neplatí, je to tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alifie to jsem četla, jen se chci ujistit, ze to tak skutečně je - tyto věci jdou totálně mimo mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reinka Ty stránky jsou „oficiální portál projektu elektronické evidence tržeb Ministerstva financí České republiky a Finanční správy České republiky“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit