Jak být víc s rodinou, co dělat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2608
12.11.22 12:57

Na mateřské jsem teď.. V cizině 5 let a stěhovali jsme se s 1.5 roční dcerou.. Do práce jsem taky chodila ale na rodinu jsem si vždycky čas našla.. Krize byla jenom ta korona když nás nechtěli pustit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
12.11.22 12:58
@Anonymní píše:
Nas teda nerve, ale občas ho to chytne a to musí být někdo u něj a bavit ho, venovat se mu, číst mu, zpívat, pustit něco písničku nebo pohádku na mobilu, taky nejde kolem sebe kope a souka se ze sedačky. To ho vždy klidnim a to by jaksi při řízení nešlo, kdybych tam byla sama, což bych byla. Do 1,5 hodiny se to dá, pak dává najevo, že se mu nelíbí. Navíc se s ním nedá domluvit, protože nemluví. Ti je blbý a těžký. Někdy přemýšlíme dlouho, co chce. Jako posledně. Rval jako na lesy skoro hodinu, dala jsem mu jíst a pít, pořád rval, pak se náhodou zjistilo, že měl trn v noze

A znakuje? Používáte komunikační kartičky?
Pomohlo by vám to v komunikaci.

Pak asi žádné řešení tedy neexistuje. Když nic nejde :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
12.11.22 13:05

Jinak bych klidně jela v pátek tam vlakem. V neděli ať pro nás manžel na otočku sjede.
Lístky bych vzala 4 týdny po sobě a zbytek stornovala.

• Citovat
  • Upravit
13197
12.11.22 13:07
@Anonymní píše:
To auto je manžela a je psáno na manžela. A ten mi ho nedá, to je jeho miláček. Já rodinu vidět chci, tak nesuď, kdyz nevíš.

bla, bla, bla, bla… takhle mi pripadaji ty tve vymluvy… za chlapa mas cholerika, co se nesnese s pulkou pribuzenstva, nepujci ti ani blbe auto a ty pro to hodis svoji mamu pres palubu?… tohle je pro me nocni mura, ze se mi dcera zmeni v takove bezcitne monstrum, jen kvuli chlapovi… sama pises, ze jsou rodice starsi, kolik let myslis, ze tu jeste budou, tve dite ani nebude vedet, ze mel nekdy nejakou babicku, treba tohle ti nedochazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
12.11.22 13:08
@kocourGarfield píše:
Jinak bych klidně jela v pátek tam vlakem. V neděli ať pro nás manžel na otočku sjede.
Lístky bych vzala 4 týdny po sobě a zbytek stornovala.

chtela jsem napsat to same! vzdyt listky jdou stornovat 15min pred odjezdem :zed: :zed:… ona ale hleda jen duvody, proc to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
12.11.22 13:09

Je další a další trapné výmluvy. Když ti. manzel nechce půjčit vaše společné auto, tak ať pořídí nějaké tobě. Kdybys skutečně xhtela vidět své rodiče, tak to nějak zařídíš. Takhle se to jen uboze snažíš omluvit a rodiče to ví a nejspíš je to hodně mrzí, jakou nevdecnou osobu vychovali.

• Citovat
  • Upravit
7296
12.11.22 13:36
@Anonymní píše:
Já je zvala minimálně 10×. A jednou moc zima, pak moc teplo, pak se jim nechce a nakonec z nich vyleze, že nesnesou manžela. Manželův táta bydlí s námi, ale v jiné části baráku, vlastní mámu snese jen jeden den, tak tam nepůjde, ještě by mohl za sestrou, ale tam se zase nesnese se švagrem, na pánské jízdy nechodí. Jen sem tam hokej, ale tam není týden, že jo. A nemoc výmluva? A co když jsem já nebo dítě byli opravdu nemocní?

Zvláštní rodina, vy se nikdo s nikým nesnesete, to je potom těžký no. To všechno ostatní jsou výmluvy, nenajít si čas za celý rok, na návštěvu rodičů, mi přijde divný, ale ok, to je vaše věc. Jen moc nechápu proč se nás tady snažíš přesvědčit o tom, jak to nejde, ono by to šlo kdybys chtěla, nechceš, to je tvoje rozhodnutí, ale s tím ti nikdo nepomůže ani neporadí. Prostě nemáš z nějakého důvodu potřebu tam jezdit, omlouvat to bambilionem výmluv nemá cenu. Nevím jestli se snažíš přesvědčit nás nebo spíše sebe, ale je to zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
12.11.22 13:40

@Matt 02 asi chce prostě slyšet že ona za to nemůže a že rodice se zlobí zbytečně.. Možná nějaká úleva vlastnímu svědomí.. Jenomže tady není kostel a žádné rozhreseni tu nedostane… Jinak nechápu proč tady tu konverzaci zakládala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová