Jak dáváte v noci napít dětem?

150
3.5.17 16:59

Vubec, nikdy jsem detem v noci napit nedavala. A kdyz uz, tak bych dala teda cistou vodu. Zvyknou si a budou se pak budit porad :nevim: :nevim: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2927
3.5.17 17:02

Ahoj, malýmu je skoro 2 a má v postýlce už dlouho vždycky lahvičku s troškou pití a pije si sám, u sebe v posteli mám připravenou další taky s troškou, a když si vypije první a chce další, tak mu ji jen podám a spím dál. Davam mu po troskách, on by byl schopný vypít celou flašku naráz a byl by furt durch. Jedna dírka by vadit neměla, ale asi je lepší kupovat dudliky podle věku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
3.5.17 17:03

Náš mladej pije sám, ale je teda starší. Na posteli má pověšenou flašku s uchama, sám se obslouží a pak tu flašku po mě mrskne, protože jí neumí pověsit zpátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
3.5.17 17:05

Uz vi jak na tebe :P :mrgreen: :mrgreen: Ja bych ho nechala vyplakat…ale kazde dite je jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
3.5.17 17:12
@ZZuzzka
@ZZuzzka píše:
Uz vi jak na tebe :P :mrgreen: :mrgreen: Ja bych ho nechala vyplakat…ale kazde dite je jine.

Taky jsme to tak udělali a od té doby nám spí sám v postýlce bez prsa na usnutí..začátek byl těžší, ale dá se to zvládnout :) Dali jsme ho bokem v šesti měsících a do postele ho dáváme jen na kojení, má teď 11 měsíců. I když má otevřená očička po kojení, tak hned jak zhasnu zachumlá se do peřiny a spinká :) Nemusí se ani nechat hodinu řvát, na začátek stačí třeba 10 max 15 minut..nám plakal od začátku tak max do 10-ti minut, pokud to bylo déle, věděla jsem, že už neusne a šla za ním. Každá maminka pozná podle pláče dítěte co chce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
3.5.17 17:12
@kaja555 píše:
A jak ho tedy utisit? Pohlazeni, dudlík nepomahaji, stoupne si v postýlce a pláče dokud si ho ne vezmu k sobě do postele

A proč mu chceš dávat pít? On má žízeň? Spíš mi přijde, že chce k tobě do postele. Tak si ho tam vezmi a vyspíte se oba :) Já jsem měla juniora v posteli už od narození a spal celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
3.5.17 17:14

Taky radím takový „zlozvyk“ neučit.. ale ono se dobře radí, ale hůř provádí :mrgreen: naučila jsem si malou na flašku/dvě UM v noci a v roce a půl jsme odnaučovali.

• Citovat
  • Upravit
2249
3.5.17 17:26

Dcera ma flasku v posteli, pije si v noci sama, vetsinou o ni ani nevim.
Nechapu maminky, ktere vydrzi vybreceni miminka, kdyz mi mala place, tak je mi z toho fyzicky spatne…prece jen je to dite, ktere chce maminku, ne lezet nekde samo v postylce ve tme a bat se.
Tady je par rozhovoru s maminkama, ktere nechaly vyplakat. Doporucuji. http://lenkadaniel.blogspot.cz/?m=1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
3.5.17 17:27
@kaja555 píše:
Ahoj,

zřejmě stupidní dotaz, nicméně už jsem hotová z nočního uspávání kojením. Malý 1rok, se budí i co půl hodinu. Kojím 2× za noc, před spaním má kaši.

Moje otázka zní, jak dáváte dětem v noci napít čaje? Z lahvičky? V leže či v sedě?

Malý nikdy z lahve nepil, tak mam doma jen lahve se savickou pro miminka, ta má jen jednu dírku, to asi nestačí, že?

Starší se touhle dobou už nebudil a nekojil. Mladší se budil i kojil, takže jsem kojila a spal s náma. V roce mi to přišlo ještě tak nějak normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
3.5.17 17:30

Do trech let se mi mala pravidelne budila na UM, nemela jsem silu ji to odeprit, ale kdyz jsem vstavala noc co noc, tak jsem ve trech letech rekla dost a zadne mleko, ze zacatku brecela, ze chce mlicko, ale po tydnu si na mlicko ani nevzpomene, da si ho vecer pred spanim, v noci ji vzbudim pouze na curani a spinka se dal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
3.5.17 17:31
@kaja555 píše:
@Monchichik nevyspime, hrozně cestuje :zed:

No tak to je blbý, ale stejně bych si ho k sobě vzala, vybrečet bych ho fakt nenechávala. Ségra dávala třeba svojí malý pít v noci a ta pak byla schopná vypít během noci 2 flašky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
3.5.17 17:33
@kaja555 píše:
A jak ho tedy utisit? Pohlazeni, dudlík nepomahaji, stoupne si v postýlce a pláče dokud si ho ne vezmu k sobě do postele

A v čem je problém ho vzít k sobě? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
3.5.17 17:34
@kaja555 píše:
@Monchichik nevyspime, hrozně cestuje :zed:

Můj cestuje šíleně a spíme spolu od narození. :nevim: Tam, kde je bezpečno, tak ho nechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
3.5.17 17:35
@ZZuzzka píše:
Uz vi jak na tebe :P :mrgreen: :mrgreen: Ja bych ho nechala vyplakat…ale kazde dite je jine.

Jéžiš, tyhle dementní rady miluju! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
3.5.17 17:42

Taky jsem dítěti nikdy v noci napít nedávala. Kojila jsem 3×, pak 2×, pak už jen jednou za noc a po roce už spal většinou celou noc. Postýlku máme vedle naší postele, bez bočnice, takže spíme u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí