Jak dáváte v noci napít dětem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vubec, nikdy jsem detem v noci napit nedavala. A kdyz uz, tak bych dala teda cistou vodu. Zvyknou si a budou se pak budit porad
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, malýmu je skoro 2 a má v postýlce už dlouho vždycky lahvičku s troškou pití a pije si sám, u sebe v posteli mám připravenou další taky s troškou, a když si vypije první a chce další, tak mu ji jen podám a spím dál. Davam mu po troskách, on by byl schopný vypít celou flašku naráz a byl by furt durch. Jedna dírka by vadit neměla, ale asi je lepší kupovat dudliky podle věku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš mladej pije sám, ale je teda starší. Na posteli má pověšenou flašku s uchama, sám se obslouží a pak tu flašku po mě mrskne, protože jí neumí pověsit zpátky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uz vi jak na tebe
Ja bych ho nechala vyplakat…ale kazde dite je jine.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZZuzzka píše:
Uz vi jak na tebe![]()
![]()
Taky jsme to tak udělali a od té doby nám spí sám v postýlce bez prsa na usnutí..začátek byl těžší, ale dá se to zvládnout
Dali jsme ho bokem v šesti měsících a do postele ho dáváme jen na kojení, má teď 11 měsíců. I když má otevřená očička po kojení, tak hned jak zhasnu zachumlá se do peřiny a spinká
Nemusí se ani nechat hodinu řvát, na začátek stačí třeba 10 max 15 minut..nám plakal od začátku tak max do 10-ti minut, pokud to bylo déle, věděla jsem, že už neusne a šla za ním. Každá maminka pozná podle pláče dítěte co chce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaja555 píše:
A jak ho tedy utisit? Pohlazeni, dudlík nepomahaji, stoupne si v postýlce a pláče dokud si ho ne vezmu k sobě do postele
A proč mu chceš dávat pít? On má žízeň? Spíš mi přijde, že chce k tobě do postele. Tak si ho tam vezmi a vyspíte se oba
Já jsem měla juniora v posteli už od narození a spal celou noc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky radím takový „zlozvyk“ neučit.. ale ono se dobře radí, ale hůř provádí
naučila jsem si malou na flašku/dvě UM v noci a v roce a půl jsme odnaučovali.
- Citovat
- Upravit
Dcera ma flasku v posteli, pije si v noci sama, vetsinou o ni ani nevim.
Nechapu maminky, ktere vydrzi vybreceni miminka, kdyz mi mala place, tak je mi z toho fyzicky spatne…prece jen je to dite, ktere chce maminku, ne lezet nekde samo v postylce ve tme a bat se.
Tady je par rozhovoru s maminkama, ktere nechaly vyplakat. Doporucuji. http://lenkadaniel.blogspot.cz/?m=1
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaja555 píše:
Ahoj,zřejmě stupidní dotaz, nicméně už jsem hotová z nočního uspávání kojením. Malý 1rok, se budí i co půl hodinu. Kojím 2× za noc, před spaním má kaši.
Moje otázka zní, jak dáváte dětem v noci napít čaje? Z lahvičky? V leže či v sedě?
Malý nikdy z lahve nepil, tak mam doma jen lahve se savickou pro miminka, ta má jen jednu dírku, to asi nestačí, že?
Starší se touhle dobou už nebudil a nekojil. Mladší se budil i kojil, takže jsem kojila a spal s náma. V roce mi to přišlo ještě tak nějak normální
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do trech let se mi mala pravidelne budila na UM, nemela jsem silu ji to odeprit, ale kdyz jsem vstavala noc co noc, tak jsem ve trech letech rekla dost a zadne mleko, ze zacatku brecela, ze chce mlicko, ale po tydnu si na mlicko ani nevzpomene, da si ho vecer pred spanim, v noci ji vzbudim pouze na curani a spinka se dal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaja555 píše:
@Monchichik nevyspime, hrozně cestuje
No tak to je blbý, ale stejně bych si ho k sobě vzala, vybrečet bych ho fakt nenechávala. Ségra dávala třeba svojí malý pít v noci a ta pak byla schopná vypít během noci 2 flašky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaja555 píše:
A jak ho tedy utisit? Pohlazeni, dudlík nepomahaji, stoupne si v postýlce a pláče dokud si ho ne vezmu k sobě do postele
A v čem je problém ho vzít k sobě? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaja555 píše:
@Monchichik nevyspime, hrozně cestuje
Můj cestuje šíleně a spíme spolu od narození.
Tam, kde je bezpečno, tak ho nechám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZZuzzka píše:
Uz vi jak na tebe![]()
![]()
Jéžiš, tyhle dementní rady miluju! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem dítěti nikdy v noci napít nedávala. Kojila jsem 3×, pak 2×, pak už jen jednou za noc a po roce už spal většinou celou noc. Postýlku máme vedle naší postele, bez bočnice, takže spíme u sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit