Jak dlouho běžně trvá průjem u miminka ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak dlouho běžně trvá průjem u miminka ?
Začínám být nešťastná z průjmu u dvouměsíčního syna. Pravděpodobně od bráchu chytl nějakého bacila. Druhý den průjmu jsem mu naměřila po odečtu 38,5C, následující dny horečky už nebyly. Ji pouze Nutrilon Ar a BioGaiu má každý den. Byl víkend, volala jsem na pohotovost a poradili mi na průjem smectu. Dostal čtyři balíčky za dva dny a pak jsem koupila v lékárně Hylak forte, dávala jsem dva dny a ani po něm se průjem nezlepšil, naopak bych řekla, že už jsme na 10 možná 12 plenách za den. Zlepšení po lécích nula. Dnes je to šestý den a šla jsem už k doktorce. A teď můj dotaz: co říkáte na jednáni doktorky, která tam dnes zastupovala. Prý průjem je něco jako kašel, že se to léčí dlouho, ať nedávám nic a pokud to do 14 dní nepřejde, máme přijít.
![]()
Mám třetí dítě, ale teda tohle mě zarazilo.
Já už z toho průjmu nemůžu. Kluk se trápí, já taky a furt jen Peru oblečení jak mu to protika. Mockrát za den ho prevlikam, Peru i nás, zavinovačky, peřiny, prostě vše na čem leží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Normální to není a u dvouměsíčního dítěte bych 14 dní nečekala. 6 dní vodnatych průjmu je hodně. Nevíš kolík zhubnul?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezhubl nic, vážila ho. Docela basti, dehydratace se nebojím. Ale chci mu pomoct a nevím jak. Šla jsem tam hlavně pro nějaký lék, odešla jsem s tím, ať nedávám nic, že to běžná léčba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel mléko a průjem nejde moc k sobě. Vím, že je to miminko, ale zkusila bych aspoň jeden den mléko vysadit a dělat odvar z rýže (hrst dobře propláchnuté rýže hodit do cca litru / litru a půl vody, k tomu 2 mrkve na čtvrtky a vařit hodinu, poté slít a dávat jako jídlo). Během jednoho dne by mělo nastat obrovské zlepší. Druhý den k tomuto receptu přidat vločky. Věřím, že tohle zabere hned.
K pití černý dětský čaj bez kofeinu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit