Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@ka2ka píše: čína s tím bojuje od listopadu takže podstatně dýl, sice tvrdí že nové případy nejsou, ale moc jim nevěřím, takže za tři měsíce rozhodně klid nebude
leda by byl lék, neeco ted testuji, otazka je jak dlouhá to bude cesta k lidem..
@ka2ka píše:
no a ty jim věříš že ve Wu chanu nic není? zapřeli začátek tak proč by řekli pravdu ted?
Nevím..nikde není dnes jistota v ničem. ![]()
Přijde mi to všechno na palici.
I u nás..hlásit stav nakažených, když ani netestují všechny.
@ludmilaadamkova píše:
Ne za 30 dní to opravdu nebude jako dřív.Bohužel reálně vemte si jak dlouho se s tím bojuje v Číne kde udělali okamžitě naprosto drastická opatření.
Po celé Evropě je strašně moc ohnisek a ještě dnes k tomu hodně z vlád přistupe poměrně vlažně.
Drastická opatření jsou v Severní Koreji. Člen vlády porušil karanténu, tak udělali opatření. Zastřelili ho a je konec koronaviru v Severní Koreji. ![]()
@astoret píše:
leda by byl lék, neeco ted testuji, otazka je jak dlouhá to bude cesta k lidem..
no testují, ale psali že když to hodně hodně hodně moc dobře půjde tak vakcína nejdřív za rok a půl až dva, ale za předpokladu že to bude všechno dobře ![]()
@astoret píše:
O léků mluví už od ledna..lék co funguje na artrozu, na HIV…ale ve finále nic.
@KahlanAmnel píše:
Nevím..nikde není dnes jistota v ničem.
Přijde mi to všechno na palici.
I u nás..hlásit stav nakažených, když ani netestují všechny.
jen at hlásí, třeba to ty bl.bce co nedodržují nic a posmívají se odradí
Můj osobní tip je, že přelom červenec srpen to už bude lepší a v září by se život mohl začít pomalu navracet do starých kolejí… I když svět už nikdy nebude jako dřív…
@ka2ka píše:
jen at hlásí, třeba to ty bl.bce co nedodržují nic a posmívají se odradí
Posmívají se dal..furt když vidí to číslo, vnímají to jako chřipku.
Holky, ja jsme uplne ve stresu, my žijeme v německu a tady se to bere hrozně na lehko, do toho dceři před 14 dny diagnostikovali vývojovou dysfazii, musíme na ergo a logo peři, termíny tu jsou dlouhé, v kvetnu jsme měli začit, na logo jsem ji obj už v listopadu a ted hrozí, že to zruší, musí se s ní cvičit hodně a rychle začít, včera bylo pozdě, tady to trvalo, než jsme ji někam dostala, ma skoro 4 a nemluví! prý má dobrou prohnozu, neni to těžká forma, ale musí se s ní pracovat, snažím se doma, ale vůbec nevim jak a bpjim se, ž e to zanedbame a už to nedožene a skončí več specialní škole pak, chytra je hodně, intelekt je prý vysoký..
do toho oba s mužem bez práce ted budeme asi, finance a vše kolem, jen stres a stres.. ![]()
@divine woman píše:
Dlouho. A příjímací zkoušky na SŠ buď odloží nebo úplně zruší a budou přijímat podle prospěchu jako se to dělalo pár let zpátky. K zápisu letos děti taky nepůjdou.
To nepujde. Treba na osmileta gymnazia by museli vzit tak trikrat vic deti, nez je jejich kapacita.
Hrozně si přeju, aby to bylo co nejdřív, kvůli práci se ze mě pro jedno dítko stala víkendová máma a dost mě to ubíjí..
@Enmamma píše:
Drastická opatření jsou v Severní Koreji. Člen vlády porušil karanténu, tak udělali opatření. Zastřelili ho a je konec koronaviru v Severní Koreji.
No jasne. A kdo vi, jak to fungovalo v Cine. Mozna je hned nezastrelili, ale zatloukli dvere celemu domu a nazdar.
@Šáruší píše:
odhadují, že během měsíce jich bude milion jen v Německu, Němci jsou úplně mimo. Máme tam klienty ( takže jsme odstaveni od práce zavřením hranic), ti běžní občané jsou nešťastní, někdo je zodpovědný, zbytek si z toho dělá srandu, doufají, že jejich zdravotnictví je na výši. Stát hromadně nic nedělá, dal to do kompetence jednotlivým spolkovým zemím, ať si to dělají, jak chtějí, takže je to tam neudržitelné. Bude to problém i pro nás jako pro jejich sousedy, hlavně s ohledem na pendlery, kteří se nechovají rozumně.
Jj. Souhlasim.
To, co rekla Angela, ze to bude mit 60-70% nemcu, tak ji vsichni odsoudili, ale v podstate mela pravdu.
@KahlanAmnel píše:
Posmívají se dal..furt když vidí to číslo, vnímají to jako chřipku.
tak inkubační doba je minimálně 14 dní ted naskakují ti inteligentní lyžaři, takže opatření se ukáží až za čas snad to ostatním dojde
@Enmamma píše:
Drastická opatření jsou v Severní Koreji. Člen vlády porušil karanténu, tak udělali opatření. Zastřelili ho a je konec koronaviru v Severní Koreji.