Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Linda42
Doufám, že maximálně do léta a nebude totální karanténa. Zákaz vycházet. Jsem optimista ![]()
@ka2ka píše:
tak inkubační doba je minimálně 14 dní ted naskakují ti inteligentní lyžaři, takže opatření se ukáží až za čas snad to ostatním dojde
Teď naskakují bohatí a evidentně hodně nakažený, protože když vidím přístup = neumirate? Nevolejte.
Tak tady běhá tisíce nakažených.
Uvidíme, jak budou fungovat ty roušky plošně.
@Anonymní píše:
Holky, ja jsme uplne ve stresu, my žijeme v německu a tady se to bere hrozně na lehko, do toho dceři před 14 dny diagnostikovali vývojovou dysfazii, musíme na ergo a logo peři, termíny tu jsou dlouhé, v kvetnu jsme měli začit, na logo jsem ji obj už v listopadu a ted hrozí, že to zruší, musí se s ní cvičit hodně a rychle začít, včera bylo pozdě, tady to trvalo, než jsme ji někam dostala, ma skoro 4 a nemluví! prý má dobrou prohnozu, neni to těžká forma, ale musí se s ní pracovat, snažím se doma, ale vůbec nevim jak a bpjim se, ž e to zanedbame a už to nedožene a skončí več specialní škole pak, chytra je hodně, intelekt je prý vysoký..do toho oba s mužem bez práce ted budeme asi, finance a vše kolem, jen stres a stres..
Hlavne klid. Co zkusit najit nekoho z Cech online a poradit se? Kamoska ma taky ditko s dysfazii a delala ty same cviky jak my s vyslovnosti. Co jsem tak cetla, je dulezite rozvijet celkovou motoriku, to si najdes na netu cviky, tleskani, koordinace pohybu, pro dysfatiky jsou ty ruzne hry a karticky…ja s ditkem cvicim denne podle sesitu priprav do skoly, vytleskavani, povidani dle obrazku, posloupnost deju atd, a to same mela delat i ta kamoska u dysfazie…to muzes delat doma taky, navlikat korale a cvicit motoriku atd. Myslm, ze jsem videla nejake logopedky co poskytuji online konzultace, tak to zkus takhle.
Podle mě tu Covid-19 bude už pořád, lidi se časem promoří a bude to další chřipka. Žádné karantény ho nezastaví. Proto taky některé státy jdou jinou cestou a významná omezení nedělají.
@lucynka25 píše:
Také tak si myslím.
Nevíte někdo co maturity? Jestli jsem to někde neprehledla?
včera na tiskovce říkali, že když bude nejhůř, že je odloží, že se mají studenti na maturity učit, tak ať se učí, mají k tomu podmínky.
@mroe no ono je vice moznosti.. treba i moznost ue se letodni rok anuluje a zacne se znova.. vse zalezi na to co bude dal a to ted jeste nikdo nevi