Jak dlouho jste kojily?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4615
10.9.18 22:45

@Klopotkova ale pro dítě starší 12 měsíců naprosto zbytečné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.9.18 22:47
@Ennny píše:
@Klopotkova ale pro dítě starší 12 měsíců naprosto zbytečné ;)

Kamarádka kojila 3 měsíce, pak byla malá na Hippu, dnes má 30měsíců a dítě um vyžaduje, moc jí to chutná, tak proč jí to zase nedat, když to má tak ráda …

• Citovat
  • Upravit
4615
10.9.18 22:48

@Lenka_Hal tak hlavně že ty si letadlo :roll:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
10.9.18 22:50
@warita píše:
tak nevim, znala jsem za svuj zivot dost kocek a VSECHNY tafaly sve kotata, kdyz uz byly odrostlejsi. Nektere kotatka byly fakt vlezle, to pak i zasycela matka.

To same jsem videla i u krav ci koni. Ty teda nekopou, ale kdyz male chtelo cucat, tak matka poodesla a bylo jasne, ue se tim snazi zamezit tomu, aby mlade salo.Taky se to vidi v ruznych prirodovednych poradech, jak matky odstavuji mladata.

Zvirata necekaji na samoodstav. Takze prirozene to neni. Je to pouze momentalne moderni.

Tak naše ne. Vrhy měla tři.
Každopádně, ono to snad škodí, samoodstav? Benefity MM jsou snad jasné, tak proč jich nevyužít? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
10.9.18 22:51

@Klopotkova když ji to vyhovuje ,každý svého štěstí strujce ,já dám radši dětem kvalitný sýr čerstvý jogurt ,kvalitní mléko než tohle,ale já jsem si děti naučila normalné jist do roku aby žadné takové sragorky pít nemuseli ,znám i takové co děti maji 4 roky a oni ti řeknou „víš ona mi nic jiného nechce“ proč asi že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593

@Fonty no to kojeni je fakt tak kraaaaaaasnyyyyyyyy. To ale faaaaaaaakt.

Deti se koji proto, ze jinou stravu prijimat nedokazou, ne proto, ze je to kraaaaaasnyyyyy. A ano, je o docela fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
@Klopotkova píše: … um je dnes na velmi kvalitní bázi, dítěti to nijak neublíží

Zato mateřské mléko dítěti ublíží :lol: není nad kvalitní syntetickou náhražku! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
10.9.18 22:52

@warita vidím to stejně "sluníčkově " ble tohle už je fanatismus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
10.9.18 22:53
@Fjodorka píše:
Tak naše ne. Vrhy měla tři.
Každopádně, ono to snad škodí, samoodstav? Benefity MM jsou snad jasné, tak proč jich nevyužít? :nevim:

nechci se na to tema prit. Pokud kojit chces, tak koj. :kytka:

(ja ty benefity zase az tak nevidim. Ale ja jsem spesl pripad, tak mne si nevsimej ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.9.18 22:53
@Ennny píše:
@Klopotkova když ji to vyhovuje ,každý svého štěstí strujce ,já dám radši dětem kvalitný sýr čerstvý jogurt ,kvalitní mléko než tohle,ale já jsem si děti naučila normalné jist do roku aby žadné takové sragorky pít nemuseli ,znám i takové co děti maji 4 roky a oni ti řeknou „víš ona mi nic jiného nechce“ proč asi že :)

To ona dává taky, ale na noc chce um, kravské mléko do tří let dávat nechce, protože to zatěžuje ledviny.

• Citovat
  • Upravit
1265
10.9.18 22:54
@Fjodorka píše:
Zato mateřské mléko dítěti ublíží :lol: není nad kvalitní syntetickou náhražku! :kytka:

Asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
10.9.18 22:54
@Klopotkova píše:
Kamarádka kojila 3 měsíce, pak byla malá na Hippu, dnes má 30měsíců a dítě um vyžaduje, moc jí to chutná, tak proč jí to zase nedat, když to má tak ráda …

Trolling, to jinak není možné :lol: tohle přeci nemůžeš myslet vážně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
10.9.18 22:55
@warita píše:
nechci se na to tema prit. Pokud kojit chces, tak koj. :kytka:(ja ty benefity zase az tak nevidim. Ale ja jsem spesl pripad, tak mne si nevsimej ;) )

Já bych ráda, jen nevím, proč bych měla kvůli tomu poslouchat, že jsem úchyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
10.9.18 22:56

@Klopotkova promin jako ve většině tady s tebou souhlasím ,ale věta „ona ho vyžaduje " mi otevirá kudlu v kapse až bude "vyžadovat“ heroin tak ji ho dá ? Tak snad ten rodič musí vědět kdy je to ještě ok a kdy je to přes čáru ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
10.9.18 22:57
@warita píše:
@Fonty no to kojeni je fakt tak kraaaaaaasnyyyyyyyy. To ale faaaaaaaakt.Deti se koji proto, ze jinou stravu prijimat nedokazou, ne proto, ze je to kraaaaaasnyyyyy. A ano, je o docela fuj.

A kde je psáno jak dlouho se dítě má kojit? Snad každýho věc ne.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna