Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Půlroční dcera pila zhruba pět minut. Dudlat jsem nenechávala, respektive když po napití začala dudlat, prso jsem uložila.
@aduska912 Asi deset minut. Pak stacilo jakoze odtrhnout od prsu a hned byl tah zase citit.
A tak v 9 mesicich uz odtrhnout neslo, to bych si urvala mlekovody, byli nauceni, drzet si svoje. Zkus to, je to miminko, nevi, ze to delas cvicne. ![]()
Pokud je zdrava a mleko se ti spousti, tak si urcite vytahne kolik potrebuje
!!! A co v noci???Nerostou ji treba zoubky?? Kdyz moji male rostou, tak pres den pije taky minutku-dve a dohani to pres noc ve spanku ![]()
v noci taky skoro nepije,příkrmy taky skoro nejí,ale to je dlouhodobé všechno,přijde mi,že je živa ze vzduchu
Koukni jestli nemá nateklé dásně. Malej mi nechtěl jíst kvůli zoubku. A když už jedl, tak klidně i jen 2-3 minuty a bylo hotovo. Nechtěl víc, hlady neřval, prospívá, tak jsem to víc neřešila. ![]()
A prospiva?? Nezkousela si ji jenom ze zvedavosti zvazit pred a po kojeni??? Jinak jestli pije nebo dudla poznas podle toho ze dela pauzy bradou… nebo ji zkus stlacit prso, treba ji to zaujme vice kdyz mleko potece rychleji ![]()
@Markii2 vážit jsem nezkoušela,strašně se na váze hýbe,tak by to asi bylo dost nepřesné a navíc se mi na váze chce otáčet na bříško