Jak dlouho trvá vděčnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
911
1.2.26 06:24
@Milovnik_klitorisu píše: Více

Kamaráde, jak v jednotkách času vnímáš dlouhodobě? Nejsi jen netrpělivý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69110
1.2.26 11:16

Asi jsem si těch pětadvacet let s mužem měla psát deníček citové a energetické příjmy/ výdaje, třeba bych zjistila, že dle psychologů vlastně nemám šanci být šťastná, nebo on :roll: Někdo má fakt smutnej život, když na partnerství pohlíží jako na obchodní vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
1.2.26 11:47

Můžeš ty všechny psychology citovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
1.2.26 13:14
@ugluk píše: Více

Jo, jo-ona je tady paralela s důchodem-toužím po něm, plánuju si, co všechno v něm v dobrém spáchám a jejda, ten Nahoře rozhodne třeba tak, že v poslední den, úderem konce směny si mě povolá buď do nebe, či do pekla…Na dospělost jsem se taky těšil-jak si budu moct bez obav poručit škopek v putice, ale úderem osmnácti let už mi tolik pívo nechutnalo a vůbec ten život dostal i tu druhou, reálnou tvář. Tož jsem se učil a naučil radostem i malým, no a i té trpělivosti, snad jisté vstřícnosti k potížím, problémům Polovičky a v tom spatřuju tu rentu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
1.2.26 13:17

Vdecna? Proc a za co? Kdyz pro někoho neco delam rada, tak nepotrebuji a neocekavam vdecnost do konce zivota. Nepotrebuji ti vdecnost vöastne vubec pokud to dělám ze srdce, a jeste se mi nestalo, ze by nekdo bral moji pomocnou ruku jako samozrejmost.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
1.2.26 13:18

No pri tvech nazorech se nedivim :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat