Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Milovnik_klitorisu píše: Více
Kamaráde, jak v jednotkách času vnímáš dlouhodobě? Nejsi jen netrpělivý?
Asi jsem si těch pětadvacet let s mužem měla psát deníček citové a energetické příjmy/ výdaje, třeba bych zjistila, že dle psychologů vlastně nemám šanci být šťastná, nebo on
Někdo má fakt smutnej život, když na partnerství pohlíží jako na obchodní vztah.
Můžeš ty všechny psychology citovat?
@ugluk píše: Více
Jo, jo-ona je tady paralela s důchodem-toužím po něm, plánuju si, co všechno v něm v dobrém spáchám a jejda, ten Nahoře rozhodne třeba tak, že v poslední den, úderem konce směny si mě povolá buď do nebe, či do pekla…Na dospělost jsem se taky těšil-jak si budu moct bez obav poručit škopek v putice, ale úderem osmnácti let už mi tolik pívo nechutnalo a vůbec ten život dostal i tu druhou, reálnou tvář. Tož jsem se učil a naučil radostem i malým, no a i té trpělivosti, snad jisté vstřícnosti k potížím, problémům Polovičky a v tom spatřuju tu rentu…
Vdecna? Proc a za co? Kdyz pro někoho neco delam rada, tak nepotrebuji a neocekavam vdecnost do konce zivota. Nepotrebuji ti vdecnost vöastne vubec pokud to dělám ze srdce, a jeste se mi nestalo, ze by nekdo bral moji pomocnou ruku jako samozrejmost.