Jak dlouho vám vydrží sprcháč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
1.2.18 13:20
@srpen89 píše:
Tak tyden a nejradeji pouzivam Dove.

Máme taky Dove, to největší balení, je to asi nejhustší sprcháč, vydrží nám fakt dlouho, měsíc určitě, spíš víc :think: Oba se myjeme 2× denně a neřekla bych, že blbě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
3.2.18 01:45

Jak dlouho mi vydrží sprcháč vážně netuším, ale jednu sprcháčovou věc mám. Na dovolenou si vždycky koupím sprcháč, kterej normálně nepoužívám. No a jak ho používám jenom na tý dovolený, tak se mi to místo spojí s vůní sprcháče. Takže, pak ho použiju třeba v prosinci a najednou jsem zase jak na dovolený. Poprvé to byla náhoda, po dovolený jsem používal sprcháč co mám ve sprcháči a pak jednou, takhle v zimě, jsem ho našel a použil. Já jsem úplně slyšel šumět moře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.2.18 10:51
@JoHoP píše:
Jak dlouho mi vydrží sprcháč vážně netuším, ale jednu sprcháčovou věc mám. Na dovolenou si vždycky koupím sprcháč, kterej normálně nepoužívám. No a jak ho používám jenom na tý dovolený, tak se mi to místo spojí s vůní sprcháče. Takže, pak ho použiju třeba v prosinci a najednou jsem zase jak na dovolený. Poprvé to byla náhoda, po dovolený jsem používal sprcháč co mám ve sprcháči a pak jednou, takhle v zimě, jsem ho našel a použil. Já jsem úplně slyšel šumět moře :-)

to je hezký nápad :kytka:.Já to tedy mám podobně s vůněmi. I z těchto důvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí