Jak donutit dítě pít?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
9.3.14 20:12

Brcko nebo pullitr, jako tata. Take bych zkusila i vodu se stavou, i kdyz jsem proti stavam. „Kubikova piti“, jak sem dala @CokeLady take funguji u mnoha deti z okoli. Tvuj velky hrnek, plechacek. Treba ji vadi plast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.14 20:21

Holky, sladká pití máme odzkoušené všechny…z hrnků aventy, nuky, známé i neznámé značky…plechové i plastové hrnky, s obrázkama i bez…flašky od jupíků, kubíků..:D akorát ten kubík watter jsme ještě nezkoušely, to zkusím zítra..je fakt, že jsem ho už dneska v obchodě měla v ruce a pak jsem ho zpátky vrátila do regálu - ten obsah je strašná hnojda…ale zkusíme…jo a z brček máme takovou tu pěknou flašku od nuku - ale tahat to jde ztěžka…je nějaký hrnek, se kterým to jde z toho brčka lehko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
9.3.14 20:53

@sjuzn1
Jo, jo, to bude ona. Ja z toho tez zkousela pit a moc mi to neslo, ale dcera to, nechapu, umi. Ale je fakt, ze mimi asi sajou nejak jinak, me to totiz neslo ani z avent lahve s cumlem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.14 21:07

@CokeLady to množství toho cukru…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.14 21:37

@CokeLady to jo, to máš pravdu…zítra to zkusím…snad se chytne :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
9.3.14 22:42

Co nějaká sranda, panáky a ťukat si… malou komnvičku, aby si mohla sama nalít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
9.3.14 22:44

@terulkaslunicko Kubík Water se mi zdá taky v pohodě… A ty flašky jsou super. Já mám stejně starou holčičku a ona teda už pije z hrnku nebo z klasické flašky, ale Kubíka jsme taky kupovali - hlavně kvůli flačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
9.3.14 22:53

Ještě mě napadl hrneček s nějakým oblíbeným motivem - u nás vedou šmoulové a krteček a s obojím má hrnek… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
10.3.14 08:02

@terulkaslunicko hodně z lehka to jde z flašky hello kitty ale výrobce šílený strašně teče…když někam jdem musí stát a mám jí v pytlíku…tak jedině ještě ten avent…2 dny trvalo než na to přišla úplně, ale bezva nakonec a pije krásně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
8.7.14 15:38

Obnovuji :-)
Synovi je 9,5 měsíce a vůbec nechce pít. Od malička je naučený jen na vodu. Jednou jsem mu zkoušela řeďěnou šťávu od Hami ale pak zase vodu. Poslední dobou ho do pití musím vysloveně nutit. Pije z lahvičky MAM, máme i hrníček od Aventu, ale výsledej stejný, jednou si cucne a dost. Zkouším i čaj, ale bez úspěchu. Máte nějakou radu nebo trik, ja do dítět to pití dostat? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
8.7.14 15:44

@Tessien nechtěl by třeba vývar nebo polévky obecně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
8.7.14 15:58

@Knihomyš Je pravda, že polévky jsem nezkoušela. Jen takové, kde byla na husto zelenina, spíš to byla taková řídká kaše. Polévku vyzkouším. A ještě se zeptám, dát mu jí normálně lžičkou nebo spíš do lahvičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
8.7.14 16:10

Ahojky, mam hroznej problem kojim ale v techto horkach by mi muj 10mesicni chlapecek mel pit i caj…davame prikrmy i jogurty ale pit proste nebude.Mame ruzne typy pitek i hrnicku ale nic caj sam o sobe pije ten mu chutna ale pres lzicku si da ale snad je 5-6 lzicek takze zadna slava.Co snim? Dekuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
8.7.14 21:30

@Tessien já v takovém období zkoušela do mladé nalít cokoliv tekutého, co by jí jelo, jakýmkoliv způsobem :) (Úspěchy nijak závratné, časem se srovnala sama). U nás celkem šly lehce kořeněné vývary a mixované polévky z talíře lžičkou (asi větší zábava). Z flašky vývar nechtěla, to měla asi přece jen spojené se „sladkým“ pitím nebo vodou, nevím. Ale co dítě, to originál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
9.7.14 15:22

To je sice dobrej napad ale ja potrebuju aby se naucil pit s flasky, hrnku nebo i klido s brcka:-)
je leto a chci s malim na bazen, zoo a nebo na dovcu a v aute kdyz jsem ridic tak by pro me bylo lepsi kdyz mu dam flasku a nemusim zastavovat kvuli kojeni..
Muj pije cokoliv ale nadavala jsem mu dudlik takze nechce flasku..ta guma mu proste vadi a nevi prave co stim cumlel na flasce ma delat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí