Jak hospodařite vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56014
30.10.18 12:16
@Anonymní píše:
No,my žijeme od výplaty k výplate. Babička je na tom je finance velice dobře, ona je asi tak 6× do roka u moře na týden, nemůže si stěžovat na finanční stránku,takže v tomhle problém není. Je to asi daň za to,že ten byt napsala už na něj no :roll:

jenze nemate spolecne deti, nejste manzele. On pomaha sve mame, to je hezke. a ad penize, tak si zkuste oba najit lepsi praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.18 12:16
@unuděná píše:
Jestlize byt napsala na nej,tak bych logicky ocekavala,ze bude vse ohledne bytu platit on a jeho maminka mu bude davat nejaky rozumny najem..cili myslim,ze takhle to vychazi vlastne pro nej lepe ;) a vy nejak zivorite?Do bytu k jeho mamince se prestehovat nechcete?Proc?Trochu mi to zavani spatnymi vztahy mezi tebou a ji,a timpadem resis hovadiny ;)

Přestěhovat se by bylo super,navíc naše byty jsou ve stejné ulici,ale babička nechce,asi by si už nezvykla.. Vztahy máme úplně v pohodě, jen já to prostě nějak nechápu no tak se ptám ostatních. Prostě jeden malý byt,jeden velký,přítel platí ale rodinu si tam vzít nemůže, musíme být v malém bytě všichni čtyři :roll: a babi je přitom věčně v cudu..

• Citovat
  • Upravit
53190
30.10.18 12:18
@Anonymní píše:
Jinak za jídlo a drogerii tak těch 4000 dá do domácnosti a byt platím 4700.

To mate oba nejakou minimalni mzdu ne.?Kdyz pise,ze z pulky vyplaty hospodarite a je to cca 5tis??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56014
30.10.18 12:19
@Anonymní píše:
Přestěhovat se by bylo super,navíc naše byty jsou ve stejné ulici,ale babička nechce,asi by si už nezvykla.. Vztahy máme úplně v pohodě, jen já to prostě nějak nechápu no tak se ptám ostatních. Prostě jeden malý byt,jeden velký,přítel platí ale rodinu si tam vzít nemůže, musíme být v malém bytě všichni čtyři :roll: a babi je přitom věčně v cudu..

tyjo, zavani to tim, ze chces babi vystipat.
Nic moc tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.10.18 12:19
@Anonymní píše:

tak prodejte ten malý byt a kupte velký a babičku nechte v jejím velkém… náš děda žije roky sám v obrovském cihlovém bytě, ale stěhovat se k němu do bytu nebo ho vystěhovat do našeho malého panelového bytu nás ani nenapadlo… opravili jsme si jiný velký byt a bydlíme tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.10.18 12:22
@Anonymní píše:
Jinak za jídlo a drogerii tak těch 4000 dá do domácnosti a byt platím 4700.

tak jestli tohle je půlka, tak to není ani minimální mzda, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
30.10.18 12:22

Aha, takže ty se neptáš jak hospodařit, ale žere tě, že přítel nechce donutit maminku aby se přestěhovala do vašeho bytu a vám nechala ten velký :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.10.18 12:28
@Anonymní píše:

no tak to bych byla ale taky naprdla..a koneckoncu byt je pritele,ona je jen bremeno.Takze pokud on chce si vas tam nastehovat,tak ona nemat co mu zakazovat :nevim: nebo mu rekni,at ti plati pul najmu,ale pocitej,ze pak budes platit fifty fifty i auto a jine naklady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56014
30.10.18 12:35
@unuděná píše:
no tak to bych byla ale taky naprdla..a koneckoncu byt je pritele,ona je jen bremeno.Takze pokud on chce si vas tam nastehovat,tak ona nemat co mu zakazovat :nevim: nebo mu rekni,at ti plati pul najmu,ale pocitej,ze pak budes platit fifty fifty i auto a jine naklady :nevim:

ona je bremeno, jeho mama? no slusny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.10.18 12:36

aha,ted mi doslo,ze ty chces byty vymenit.Tak do toho bych jako babi taky nesla.Spis jestli je ten byt velky,jdete tam k babicce a druhy byt pronajmete.Obzvlast,pokud ted zijete od vyplaty k vyplate.Babicce to muzete oduvodnit i. tim,ze vecne nebude fit a alespon bude mit nekoho doma,kdo ji uvari a postara se ;) kdyz mate teda ty uzasne vztahy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.18 12:37

Já jsem chtěla ten svůj malý byt prodat,jenže nedosahnu na hypo. Přítel nemá oficiální příjem, ten jeho byt chce babička pro svého vnuka,tzn přítelova syna. Nepřeje si aby se prodal,chce ho zachovat pro jeho dítko a možná i to je důvod proč nechce ty byty vyměnit,možná se boji že bychom s tím bytem něco udělali,prodali nebo tak.

• Citovat
  • Upravit
53190
30.10.18 12:38
@jkra píše:
ona je bremeno, jeho mama? no slusny.

ano, je v byte vecnym bremenem.To neni urazka proboha, to je oficialni termin :roll: :mrgreen:

Příspěvek upraven 30.10.18 v 12:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.18 12:40
@unuděná píše:
aha,ted mi doslo,ze ty chces byty vymenit.Tak do toho bych jako babi taky nesla.Spis jestli je ten byt velky,jdete tam k babicce a druhy byt pronajmete.Obzvlast,pokud ted zijete od vyplaty k vyplate.Babicce to muzete oduvodnit i. tim,ze vecne nebude fit a alespon bude mit nekoho doma,kdo ji uvari a postara se ;) kdyz mate teda ty uzasne vztahy ;)

Taky nás to napadlo,ale babi už chce mít klid a ne poslouchat malý děti,navíc já mám kocoura a babi nesnáší zvířata..

• Citovat
  • Upravit
53190
30.10.18 12:45
@Anonymní píše:
Taky nás to napadlo,ale babi už chce mít klid a ne poslouchat malý děti,navíc já mám kocoura a babi nesnáší zvířata..

no tak s tim asi nic neudelas a hlavne,musel by s tim neco chtit udelat pritel.jak ten se k tomu stavi?Nevadi mu byt v malem byte?a babicka asi nebude jeste tak stara a zkostnatela,ze by si „nezvykla“,kdyz je porad nekde v cudu u more atp.
Ja osobne bych svou maminku ve velkem byte samotnou nenechala,uz jen proto,ze ten byt je nevyuzity,coz je v dnesni dobe cen za nemovitosti a pronajmy holy nesmysl..A vy zijete s par tisici mesicne :nevim: Navic driv nebo pozdeji prijde nejaka nemoc,omezeni a stejne tam budete muset jit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.18 12:45
@Jar Jar píše:
Aha, takže ty se neptáš jak hospodařit, ale žere tě, že přítel nechce donutit maminku aby se přestěhovala do vašeho bytu a vám nechala ten velký :-)

Spíš,třeba kdybyste měli o těch 5000 víc tak bych mohla doplatit půjčku na zařízení mého bytu ve kterém teď žijeme a mohla jsem dosáhnout na hypo na něco většího víš. Takhle je to taková patová situace. A jako čekat až tu babi nebude, no to mi přijde hrozný ..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný