Jak instruovat babičky o dárcích pro děti?

13141
26.11.13 14:36

Vzala jsem babičku sebou do hračkářství, ukázala 3 věci, co by se nám hodili a ona si jednu vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46226
26.11.13 14:38

U nas se to dela tak ze babi a prababi daji penize ted v listopadu a pak to mam dat az pod stromecek a nbo jim to dovezt.
Pro babicky koupim vzdy novou vec a sama koupim i pouzity, ted sem koupila kostky megabloks.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.11.13 14:40

Rodiče se zeptají, co chceme koupit, dělám to i tak, že věc objednám, a pošlu jí k nim, a oni to zaplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164

S kým byla domluva, tak jsem jím řekla, že dárky koupím já a přivezu je pod jejich stromeček. Oni pak dají jenom peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975

@CokeLady Neporadim, jen me udivuje, ze je nekdo schopny udrzet Lego v takovem poradku, aby pak nic nechybelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404

Nám babičky řekly o radu, takže já jsem vybrala a objednala a přivezlo se to k nim a ony proplatily. Mně to naopak přijde lepší než aby ony koupily nějakou volovinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024

@CokeLady To je tak pěkné. Setris planetu. :srdce: Kež je takových maminek víc. A ktematu- uz dyl jsem informovala všechny blízké, ze hračky at jsou nejlepe vyrobené ze dřeva, v ČR a muže se používat dlouhodobe, neni věkově omezena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
26.11.13 14:41

Zrovna dneska jsem intstruovala tchýni, že syn potřebuje ještě jedno povlečení do svojí postele. ;)

A co přivřít oko pro tentokrát a nechat je koupit to Lego duplo nové? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
26.11.13 14:41

Tak letos se tchyně zeptala, tak jsem si navymýšlela nějaké věci na tvoření (plastelína atd., syn nic takového nemá, tak se může i sama trochu realizovat vybíráním). Prababičky dávají peníze. Loni syn dostal od tchyně houpacího koně, který dělá ihahá, hýbe tlamou a houpe ocasem, jako sranda dobrý, jak dlouho ho to bavilo si každý domyslí a kolik místa to doma zabírá taky :mrgreen: Takže letos jsem normálně řekla, ať se mnou případné nápady raději konzultuje (navíc loni úplně stejného koně málem dostal ještě od mé ségry - tety - rozmyslela si to na poslední chvíli).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.11.13 14:42
@CokeLady píše:
díky za snahu, píši že se vídáme párkrát do roka ;)

jo aha. Prostě se normálně domluvit. Vysvětlit jim, jaký dárek by se vám hodil. Zkus překousnout to, že to nechceš úplně nové a nech je, ať to Lego duplo prostě koupí, když se vám hodí nejvíc. A nebo nějakou hračku, co využije později, když teď všechno máte.
Stejně to budeš muset nakonec nějak vykomunikovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265

Prababička mi dá peníze, já koupím dárky, zabalím je a přinesu potom pod stromeček k prababičce.
Nevím, jestli by k tomuhle vaše prababičky byly svolné ;), ale přijde mi to jako dobré řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603

Vyber, objednej a předej dárci. Dárce předá peníze a je to :-) Lego duplo je nadčasové, dřevěné kolejnice taky a z druhé ruky není nijak levnější…někdy naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294

Hele ja taky duplo kupuju po bazarech, ale ono to vyjde v podstate skoro stejne draho (jak co). Takze pokud o Duplu uvazujes, tam je pro ne takovy hafo moznosti a do hrackarstvi snad zajit umi. Delaji se i ty mensi veci, nemusi kupovat hned Zoo a tak… Pac vsechno ostatni mi prijde jako blbosti. Kolik malymu je? Jeste jsou dobry a vdecny dreveny vlacky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
26.11.13 14:43

@leňula2 takhle to funguje i u nas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.11.13 14:45
@dani24687 píše:
Nám babičky řekly o radu, takže já jsem vybrala a objednala a přivezlo se to k nim a ony proplatily. Mně to naopak přijde lepší než aby ony koupily nějakou volovinu :nevim:

jj, stejný nápad :lol:
dělám to i tak s Mikulášem, nenechám je nakoupit nějaké ztužené tuky, koupím 1ks větší kvalitní čokoládové figurky, a donesu jim to i s pytlíkem.
Navíc u nás na malém městě s jednou drahou sámoškou je to i nutnost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný