Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vzala jsem babičku sebou do hračkářství, ukázala 3 věci, co by se nám hodili a ona si jednu vybrala.
U nas se to dela tak ze babi a prababi daji penize ted v listopadu a pak to mam dat az pod stromecek a nbo jim to dovezt.
Pro babicky koupim vzdy novou vec a sama koupim i pouzity, ted sem koupila kostky megabloks.
Rodiče se zeptají, co chceme koupit, dělám to i tak, že věc objednám, a pošlu jí k nim, a oni to zaplatí.
S kým byla domluva, tak jsem jím řekla, že dárky koupím já a přivezu je pod jejich stromeček. Oni pak dají jenom peníze.
@CokeLady Neporadim, jen me udivuje, ze je nekdo schopny udrzet Lego v takovem poradku, aby pak nic nechybelo.
Nám babičky řekly o radu, takže já jsem vybrala a objednala a přivezlo se to k nim a ony proplatily. Mně to naopak přijde lepší než aby ony koupily nějakou volovinu ![]()
@CokeLady To je tak pěkné. Setris planetu.
Kež je takových maminek víc. A ktematu- uz dyl jsem informovala všechny blízké, ze hračky at jsou nejlepe vyrobené ze dřeva, v ČR a muže se používat dlouhodobe, neni věkově omezena.
Zrovna dneska jsem intstruovala tchýni, že syn potřebuje ještě jedno povlečení do svojí postele. ![]()
A co přivřít oko pro tentokrát a nechat je koupit to Lego duplo nové? ![]()
Tak letos se tchyně zeptala, tak jsem si navymýšlela nějaké věci na tvoření (plastelína atd., syn nic takového nemá, tak se může i sama trochu realizovat vybíráním). Prababičky dávají peníze. Loni syn dostal od tchyně houpacího koně, který dělá ihahá, hýbe tlamou a houpe ocasem, jako sranda dobrý, jak dlouho ho to bavilo si každý domyslí a kolik místa to doma zabírá taky
Takže letos jsem normálně řekla, ať se mnou případné nápady raději konzultuje (navíc loni úplně stejného koně málem dostal ještě od mé ségry - tety - rozmyslela si to na poslední chvíli).
@CokeLady píše:
díky za snahu, píši že se vídáme párkrát do roka
jo aha. Prostě se normálně domluvit. Vysvětlit jim, jaký dárek by se vám hodil. Zkus překousnout to, že to nechceš úplně nové a nech je, ať to Lego duplo prostě koupí, když se vám hodí nejvíc. A nebo nějakou hračku, co využije později, když teď všechno máte.
Stejně to budeš muset nakonec nějak vykomunikovat ![]()
Prababička mi dá peníze, já koupím dárky, zabalím je a přinesu potom pod stromeček k prababičce.
Nevím, jestli by k tomuhle vaše prababičky byly svolné
, ale přijde mi to jako dobré řešení.
Vyber, objednej a předej dárci. Dárce předá peníze a je to
Lego duplo je nadčasové, dřevěné kolejnice taky a z druhé ruky není nijak levnější…někdy naopak.
Hele ja taky duplo kupuju po bazarech, ale ono to vyjde v podstate skoro stejne draho (jak co). Takze pokud o Duplu uvazujes, tam je pro ne takovy hafo moznosti a do hrackarstvi snad zajit umi. Delaji se i ty mensi veci, nemusi kupovat hned Zoo a tak… Pac vsechno ostatni mi prijde jako blbosti. Kolik malymu je? Jeste jsou dobry a vdecny dreveny vlacky…
@dani24687 píše:
Nám babičky řekly o radu, takže já jsem vybrala a objednala a přivezlo se to k nim a ony proplatily. Mně to naopak přijde lepší než aby ony koupily nějakou volovinu
jj, stejný nápad ![]()
dělám to i tak s Mikulášem, nenechám je nakoupit nějaké ztužené tuky, koupím 1ks větší kvalitní čokoládové figurky, a donesu jim to i s pytlíkem.
Navíc u nás na malém městě s jednou drahou sámoškou je to i nutnost. ![]()