Známá v insolvenci - jak z ní dostat peníze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8449
2.8.13 13:33
@Anonymní píše:
Je mi jasné že je to nezákonné :lol: :lol: :lol:
anebo je tu další varianta co být prostě svi. ě nechat tu její kamarádku at si kvůli ní vezme další půjčku kterou by zaplatila její dluh a náš z větší části a pak se o to nestarat…schválené to nemá má jen podaný návrh…jo jsme blbí naletěli jsme slyšeli jsme hold na slovo dítě a vzhledem k tomu že na tohle jsem slyšela hodně(už nebudu ani kdyby nevím co) tak jsem prostě chtěla pomoc. Navíc jsem jí fakt věřila zná mou rodinu spoustu let, ví co vše jsem zažili tak bych to od ní nečekala. Měla jsem k ní větší důvěru než třeba ke svému otci.Je líto jejích dětí, protože už několikrát k nim přišli věřitelé a takové scény co tam byly…fuj. U jedné jsem byla a to měla pěkně nahnáno.

Tak to bych neudělala, to by zase mohli nějaký UKáčka dát přes hubu tobě. Nic ve zlým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.13 14:21
@brisco píše:
Tak to bych neudělala, to by zase mohli nějaký UKáčka dát přes hubu tobě. Nic ve zlým.

a proč ona sama se nabídla že to tak udělá že si vezme velkou půjčku, půlku dá nám a půlku si nechá a u notáře nebo někde potrvdí ta podvodnice že to bude splácet…
bohužel 150 tisíc neoželíme.

• Citovat
  • Upravit
8449
2.8.13 14:30

Jak jsem psala, moc ten mechanismus nechápu…Jak chcete tu podvodnici dostat k notáři aby to potvrdila? A je to vůbec vymahatelné? :think:

@Anonymní píše:
a proč ona sama se nabídla že to tak udělá že si vezme velkou půjčku, půlku dá nám a půlku si nechá a u notáře nebo někde potrvdí ta podvodnice že to bude splácet…
bohužel 150 tisíc neoželíme.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
2.8.13 18:12
@brisco píše:
Jak jsem psala, moc ten mechanismus nechápu…Jak chcete tu podvodnici dostat k notáři aby to potvrdila? A je to vůbec vymahatelné? :think:

Není, půjčku by musela stejně splácet ta, co si ji vezme. A když bude mít papír, že ji tahle dluží, co si na ni vezme, když nic nemá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel