Jak jedí vaší pubertální synové?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
16.9.18 20:14
@tulipán píše:
@neumisa Nebojis se odvety na stara kolena? :lol:

to by si mohli zkusit … :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32232
16.9.18 20:14

@tulipán tak ten to dotáhl k dokonalosti už ve 3 letech, máš se na co těšit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22519
16.9.18 20:18
@tulipán píše:
Je pravda, ze mi jednou trilety syn vytahl bombon z pusy. Plakal, ze uz neni, tak jsem mu jen ukazovala, ze fakt neni, ze mam posledni v ustech. Snedl mi ho. Jsem ztraceny pripad.

Nemám pubertální dítě.
Ani špunta.
Tvůj tříletý chlapec mě teda rozesmál. Prima kluk. Neztratí se ve světě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16471
16.9.18 20:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
16.9.18 20:30
@Helileli píše:
Mám syny, mladší má 5, starší 9. A zajímal by mě výhled do budoucna.
Dnes oba snědli plný talíř dynove polévky, starší 5 jahodových knedlíků, mladší 8. Položili lžíce a začali sondovat, co bude k večeři. Denně se u nás vypije tak litr mléka, pak jogurty, ovoce, zelenina, pečivo, to jsem včera upekla domácí chleba z půl kila mouky a udělala cca 400g rybickove pomazánky a já z toho měla dva krajíce, z chleba zbyla patka.
Děti jsou štíhlé, ale mezi vrstevníky patří k největším.
Kolik toho „sežerou“ vaší miláčci v pubertě? Začínám uvažovat o nákupu nového nádobí, tak jestli mám opatřit ty pověstné prádelní hrnce :jazyk:

No u nás máme sedm dětí a sporák snad ani nevychladne. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
16.9.18 20:37
@Bandii píše:
Kolik uvaříš, tolik sní :nevim: . Na jsem byla i jako holka extrémně žravá, ale pokud jsem dostala jistou porci a potom smůla, tak jsem taky přežila :nevim: přijde mi celkem trapné dělat 15 štrůdlů apod, jen aby se synáčci napapali.

Ja to mela doma podobne, ale svym detem to teda delat nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
16.9.18 20:43
@Bandii píše:
Kolik uvaříš, tolik sní :nevim: . Na jsem byla i jako holka extrémně žravá, ale pokud jsem dostala jistou porci a potom smůla, tak jsem taky přežila :nevim: přijde mi celkem trapné dělat 15 štrůdlů apod, jen aby se synáčci napapali.

trapné?mají hlad tak ať jí ,co je na tom…to je zase komentář dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
17.9.18 09:11

Mamka me taky strasila velkymi hrnci, ale nemame zrave deti. Starsi neji vubec sladke, bilou mouku, brambory, maso malo, casem bude nejspis vegetarian. Mladsi je hodne hubenej, od mala nezravej, ji zatim vsechno, jen nemusi moc maso a k sladkemu inklinuje vic nez by se mi libilo. Snazim se do nej tedy dostat vic bilkovin, ale je to obcas narocne. Situaci, ze by mi deti snedly k obedu 5 nebo 8 knedliku neznam. Delam je obcas a davam do mrazaku zabalene po 2-3, vic jich mladsi nesni a nikdo jiny u nas knedliky neji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.9.18 09:19
@fragola píše:
Mně vždycky muž říká, že se rozjedl až po VŠ :) Zatím mi nepřijde, že by kluci nějak jedli (najstarší jsou 13, 12 a 10). Mezi námi, téměř 15 letá dcera si s nimi vůbec nezadá, občas mi přijde, že dlabe víc, než ti kluci. A to je štíhlounká, vysoká holčina.
Ráno 1-2rohlíky/buchta, svačina 1,5rohlíky + ovoce/zelenina, doma oběd - polévka, pytlík rýže/kyblík br. kaše + maso nebo plný talíř těstovin s omáčkou. Odpoledne zelenina, ovoce, buchta a večer 2-3 krajíce chleba s něčím. Je fakt, že strašně moc záleží na tom, co je k jídlu. 12 letý syn sní klidně kopec br. kaše jen tak na zajedení. Zbytek těstovin se u nás sní taky jen tak po večeři a ještě se pohádají, že máme malé přebytky :lol:Teď se mi vybavila taková humorná příhoda. Když měla dvojčata tak 2,5 roku, měli jsme tenkrát k večeři chleba s vajíčkem. A oni tak pořád chodili a přidávali si. Tak jsem tak koukala, jak to tak do nich padá. Pak jsem ovšem přišla do obýváku a na gauči byly vyrovnané ty namazané chleby, snědené vejce a kluci chodili nenápadně s prázdnými talířky pořád dokola :lol:

raraši to jsou :mrgreen:
Jinak u nás též hraje velkou roli, co že máme za menu :think: Ale obecně jedí dospívající kluci dost, s tím se musí počítat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
17.9.18 14:01

@Helileli, no začínají celkem brzy, tak se připrav, že za chvíli budeš jak se u nás říkávalo: na knedlíky zadělávat vrtulníkem v údolí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí