Jak jste odešly z práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
121
22.3.26 10:56
@Anonymní píše: Více

Hele ale řvoucí šéfová se taky nestará, jestli někoho urazí.
Jednej ve svém zájmu, ne v zájmu někoho jiného.
Já bych na tvém místě teď ještě o záměru pomlčela a mapovala si trh. Jestli tě pozvou na pohovory, jestli postoupíš do dalších kol, jaké budou finanční nabídky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
22.3.26 11:06

Tak mozne to samozrejme je, ale k cemu je to dobre? :nevim:
Ja to tak jednou udelala, kdyz jsem vedela, ze budu odchazet kvuli stehovani do zahranici - rekla jsem to sefovi v momente, kdy bylo vse potvrzene, i kdyz to bylo asi 4 mesice dopredu…ale bylo to v praci, kde se vyzadovala urcita odbornost a kde jsem mela dobre vztahy, vedela jsem, ze to oceni, ze muzou zacit premyslet o nahrade driv…nekde na nekvalifikovane pozici, kde sefova jeci, bych se jim na to zvysoka vykvajzla a prisla az rovnou s vypovedi.
S tim, jestli nejdriv najit praci nebo davat vypoved je to slozite no, bude to zalezet na x-vecech…obecne lepsi u kvalifikovanejsich pozici, tam se pocita s tim, ze lide spis nebudou volni a na spravneho radeji pockaj, u mene kvalifikovanych muzou chtit spis lidi hned…ale i tak to nemusi byt nutne pravidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12610
22.3.26 11:18

Tak jestli začne křičet, můžeš jí říct, že právě teď předvádí jeden z důvodů, proč jdeš za lepším. Navíc jí ani důvod říkat nemusíš, jsi dospělá a můžeš si hledat práci, jak uznáš za vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.26 11:26

Tak snad chápe, že každý zaměstnanec jednou může odejít. Málokdy je někdo na stejné pozici až do důchodu. Snad mě pochopí. Myslím, že křičet by neměla, to se bojím asi už moc. Ale je velmi přísná.
Tak nebude nadšená, prý se mnou byla spokojená.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.3.26 11:34
@Limi123 píše: Více

Tak to není úplně relevantní :D Na mě šéf taky zvyšoval hlas a začínala jsem běžně v 6:15, občas i dřív - pozice odborného asistenta (PhD.) na univerzitě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8570
22.3.26 11:43

Přesně. Navíc kolik například na úřadech pracuje už od 6hod., byť úřední hodiny začínají až třeba od 8 nebo 9 hod. A tam nepracuji jen nekvalifikovaní lidé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15903
22.3.26 11:48

Nikomu nic neříkej, dokud nebudeš mít novou smlouvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8513
22.3.26 12:03

Strašný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
22.3.26 15:19

Podle me ro hrozne hrotis. Nejdriv bych ziskala co nejvíc zkušeností s pohovory. Zjistila, kolik firem se mi na reakci na inzerwt ozve.

Proč to pisu: Ja delam hodne kvalifikovanou praci a tak jsem cekala, ze se na odpoved na inzerat fiema ozve vzdycky rychle… No, a nektere se ozvaly, sle celksm pozde, jinde de mi treba neozvaly po pohovoru… Nebo tam opet meli nějakou dlouhou prodlevu.

Pokud jsi nervak a mas tendenci snazit se vsem zavdecit, tak si tou preslusnelosti nakonec uskodis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
22.3.26 15:20

Mam z akademie stejnou zkušenost… Fakt jsou tam někdy vedoucími oddělení úplný psychopati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
22.3.26 15:23

Moc resis logiku a empatii. Pokud sefka nedokáže udrzet nervy na uzde, tak asi nebude mit moc empatie a pochopení. To ale neni tvoje starost. Souhlasim 100% s @Nevšední…, přečti si jeji prispevek jeste jednou🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.26 15:49

Dělám manuální, nekvalifikovanou práci.
Jsem z Prahy. Lákaly mé nabídky, kde se začíná později a kde platí víc.

• Citovat
  • Upravit
657
22.3.26 15:50

A jsi si jistá, že tě tam vezmou? Nedávej výpověď dřív, než budeš mít podepsanou novou smlouvu. Zvlášť kdyz děláš nekvalifikovanou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.26 16:08

Tak nikdy nemůžu vědět jistě, že mě vezmou..bojím se toho, že si něco najdu a jak pak to oznámit a zdůvodnit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.3.26 16:09

Bojím se, že na mě nebudou čekat?
Na ÚP se mi samozřejmě nechce, podporu bych dostala, ale je to tam nepříjemné tam chodit a ještě pak být nervózní kdy si najdu práci.
Vím, že ideální by bylo jak říkáte si najít něco a pak jít pryč ale měla by to vědět ne? Že toto plánuji?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat