Jak jste poznaly, že čekáte miminko?

25.3.20 00:29

Jak jste poznaly, že čekáte miminko?

Ahoj holky, chtěla sem se zeptat, jak jste poznaly, že jste v tom. Já měla před dvěmi týdny ovulaci hned večer poté co nechráněný styk. Přítel nebyl sice ani blízko k ejakulaci a už za měsíc jsme měli být svoji, takže by jsme se o miminko postarali rádi, ale přece jenom jsem chtěla ještě tak dva roky počkat ????. Mam normalne ovulaci i menstruaci přesnou takřka na hodiny a cítím kdy přijde, takže jsme se nikdy moc nebáli a vynechali sme jen těch pět plodných dní. Přítel ale musel odjet na dva týdny a tak jsme tomu poslední den spolu neodolali… menstruaci jsem měla dostat teprve včera, ale pokud miminko čekám chci aby mu ve mne alespoň bylo dobře a začala bych asi s nějakou lepší stravou a hodně vitamíny. Do lékárny, ale zbytečně nechci, protože mám špatnou imunitu a mohlo by to pro mě být nebezpečné. Tak jsem chtěla vědět, jak jste na tom byly vy a jak jste se cítily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
alena1995
25.3.20 01:30

@trumpeticka Udělej si test a neptej se na takový kraviny, prosím Tě.

Já to nepoznala nijak, Máňa to poznala, že ji bolely prsa, druhá Máňa, že ji bylo zle, atd…

Test můžeš koupit i na eshopu. :roll:
Každej den to stejné, jak malý, nesoběstačný holky :roll:

• Citovat
  • Upravit
206
25.3.20 04:29

Prostě mi nedošla menstruace :nevim: jinak bych to nepoznala tak do 4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36134
25.3.20 06:20

Tak, že jsem nedostala menstruaci. Ale tušila jsem to tak 2 dny před, že asi nepřijde protože jsem neměla svoje příznaky že bych to měla dostat. Pošli partnera do lékárny nebo drogerie pro test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
25.3.20 06:45

Myslím ze trhu test se ds koupit i v drogerii a myslím ze i v Bile by se našel. A nebo přes eshop
Js těhotenství na začátku nepoznala, jen díky čárce na testu.Je fakt ze pak cca v 8tr začalo blindeni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
25.3.20 07:10

Nechráněný styk + nedorazila menstruace = pozitivní těhotenský test. Jak jinak bys to chtěla poznat? :) Objednej si z eshopu nějaké lékárny tehu test a kyselinu listovou (ta je vhodná i pro dárce krve třebas, rozhodně neublíží a doporučuje se brát už před otěhotněním). Mě došla zásilka z Benu myslím druhý nebo třetí den po objednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
25.3.20 07:20

Udělala jsem test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.20 07:35

Poprvé jsem si uďála test když se mi pár dní zpozdila MS, podruhé jsem byla náhodou na vyšetření u Dr. a na UZ byl vidět váček. Doporučuji pár dní počkat a pak zkusit test. Nikam bych nechodila, test objednej na netu nebo ať ti ho koupí třeba kamarádka… Jestli nechceš podcenit začátek, tak se chovej zatím jakoby těhotná - jez zdravě, nepij alkohol, neber volně prodejné léky a šetři se.

• Citovat
  • Upravit
29082
25.3.20 07:39

Já to poznala u prvního na náhodném testu, u druhého na náhodném testu. Jinak MS jsem měla u obou ještě dlouho a u druhého kusu mi teda bylo docela blbě, tak by mě to taky brzo napadlo, že je něco špatně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.3.20 07:42

@trumpeticka Prostě jsem to cítila že se to povedlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
25.3.20 07:47

Vynechala menstruace a měla jsem pozitivní test. Nejsem ten typ, který se pozoruje, takže jsem se cítila úplně stejně jako kdy předtím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
25.3.20 07:50

Já teda 3× podle testu a že se nedostavila menstruace. Jinak kdybych to náhodou ignorovala, tak mi od 6.-8. týdne bylo tak blbě, že to by ignorovat nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.3.20 07:51
@trumpeticka píše:
Ahoj holky, chtěla sem se zeptat, jak jste poznaly, že jste v tom. Já měla před dvěmi týdny ovulaci hned večer poté co nechráněný styk. Přítel nebyl sice ani blízko k ejakulaci a už za měsíc jsme měli být svoji, takže by jsme se o miminko postarali rádi, ale přece jenom jsem chtěla ještě tak dva roky počkat ????. Mam normalne ovulaci i menstruaci přesnou takřka na hodiny a cítím kdy přijde, takže jsme se nikdy moc nebáli a vynechali sme jen těch pět plodných dní. Přítel ale musel odjet na dva týdny a tak jsme tomu poslední den spolu neodolali… menstruaci jsem měla dostat teprve včera, ale pokud miminko čekám chci aby mu ve mne alespoň bylo dobře a začala bych asi s nějakou lepší stravou a hodně vitamíny. Do lékárny, ale zbytečně nechci, protože mám špatnou imunitu a mohlo by to pro mě být nebezpečné. Tak jsem chtěla vědět, jak jste na tom byly vy a jak jste se cítily.

Někdo tady psal, že úspěšnost otěhonění po jednom nechráněném styku je asi 25%. Tak abys nebyla zklamaná. Objednej si pár testů a kyselinu listovou. Tu ber. Neopíjej se a jez zdravě. Hýbej se. Tím se budeš chovat celkem bezpečně na případné otěhotnění. Já ho poznala až potom, co mi nepřišla MS. Jinak jsem extra příznak neměla. Ale protože jsme nepoužívali ochranu, mohla jsem tušit, že se třeba povede. Ale bylo to víc jak rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynx.lynx
25.3.20 07:55

Chtěli jsme dítě - souložili jsme bez ochrany. Nedorazila menstruace, udělala jsem test, zjistila jsem že jsem těhotná.

• Citovat
  • Upravit
32929
25.3.20 07:59

Nepřišla mi ms 12 dní po ovulaci jako obvykle, takže 13 den jsem si udělala test. Mimo vynechanou ms jsem žádné příznaky neměla, trošku blbě mi začalo být až za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí