Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Heduš Homolková píše: Více
no to jo, mamka by také chtěla do Turecka, ale nemá už odvahu „učit se“ jiné letiště, než Burgas a Palmu, které zná, on se jí před pár lety na letišti v Mallorce můj otec ztratil, ještě než odbavili kufry a ona byla naprosto bezmocná, protože stála u těch kufrů a vedle ní byla má dcera, které byly 4 roky,
tak z toho chytla nějaké trauma a do Turecka prostě nemá odvahu, protože tam ještě nikdy nebyli
@renap píše: Více
no oni to teď brutálně zdražili, my jsme tam jezdívaly v červnu a stálo to do 30 tisíc, já a dcera, a moc se mi tam líbilo
@stinga jestli zvládá letiště v Palmě, tak už zvládne každé. To so pamatuju, jak jsme tam přiletěli a šli jsme, furt jsme šli, chvíli jeli na pásu, po schodech a furt jsme nebyli venku, snad půl hodiny a pořád to nebralo konce ![]()
Antalya letiště je velký to jo, je tam chaos, ale všude jsou tabule, není tam nic jinýho než jinde. Ale v Turecku je i Egejská riviera, za mě hezčí a letiště Bodrum nebo Dalaman jsou malý a úplně jednoduchý na orientaci. Nebo nějaký řecký ostrovy, tam jsou malinký letiště, s malým provozem. Kromě Herakloinu tedy, to je masakr. Něco tak hnusnýho jsem dlouho neviděla.
@stinga píše: Více
Jako ono to je k smíchu, že se ji ztratil manžel hned na letišti, ale musela to být hrozná zkušenost, zvlášť když s sebou měla malou vnučku. Mne tenhle adrenalin dělá manžel běžně, těsně před nástupem do letadla musí na záchod a jinam než u odletového gatu nebo se začne nastupovat a on se jde ještě najíst nebo si koupit časopis a pití
když byly děti malé, tak jsem byla běsná - jedno dítě v golfkách, druhé na ruce a místo nástupu hledat jejich fotra
ted mam svůj boarding pass v mobilu a ať si trajdá kde chce
naposledy uplne vykolejil malou mladou Indku z letištního personálu v Londýně - během bezpečnostní kontroly zavazadel celou dobu čuměl na fotbal v mobilu, prý online přenos
![]()
@renap píše: Více
Toz niekto nechce lietat, niekto (nas pes
) ani nemoze. Ta Istria je proste najblizsie, aj k nam aj k Nemcom, tak sa uplne nedivim, ze maju ceny nastavene pre nemeckeho turistu (teda tie all in hotely). A im to este pride lacne, behaju po turistickych pasciach a hikaju ake lacne, ze doma to iste maju drahsie ![]()
ano, on také šel na záchod, protože poslední den musel ještě vypít co nejvíc piva a na letiště se jelo hodinu, kdyby už měli aspoň odbavené kufry, tak by ho mohla jít hledat, takhle to prostě fyzicky nešlo zvládnout, ona ho viděla v dáli, jak děda běhá sem a tam, ale její volání samozřejmě neslyšel, protože to bylo daleko - pak se teda nějakým zázrakem našli, a naštěstí letadlo mělo jako obvykle zpoždění, tak dokonce i doletěli do ČR
Informace z Chorvatska. Soused se teď o víkendu vrátil po dvou týdnech v Chorvatsku. Po celou dobu pobytu šly ceny všeho nahoru. Příklad - víno na začátku pobytu 11 euro a na konci pobytu 18 euro. Prostě šponování cen před hlavní sezónou ![]()
Safra, nemáme my dvě stejnýho manžela?
Ten můj taky pořád odbíhá na jídlo a pití, až máme problém stihnout letadlo. A telefon mi nebere. ![]()
@Pučálkovic.Amina píše: Více
Ten můj si pro jistotu mobil nechá u mě, teda pokud není online nějaký fotbal… ![]()
@884135 píše: Více
Jako dat za lahev lokálního - neříkám, že špatného vína i s dýškem dvacet éček, to se po… ![]()
Obdivuju, v takovýhle vedrech to v noci bez klimošky moc nedávám
![]()
Pockej, jako na tyden?
vždyť to je dražší jak Dubaj ![]()
@Yasmen píše: Více
Co to je za vykrik? V kazde destinaci najdes dovolenou, jejiz cena muze byt minimalni nebo temer jakkoli vysoka. Snad to zalezi na osobnich preferencich. Tohle srovnavani cen fakt nepobiram.