Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tunrida píše:
Tak když už jsi teda měla tu potřebu jít na to férově, tak bych se třeba snažila se domluvit se zaměstnavatelem, že by on mohl být teda na oplátku férový k tobě a nechal tě projít zkušebkou s tím, že bys buď dál pracovala nebo šla na neschopenku (určitě bych se nesnažila si vydupávat nějaký zůstávání doma na 100 %, že nemůžeš vykonávat práci) a že byste spolu podepsali dohodu o ukončení pracovního poměru k takovému datu, aby ses vešla do ochranné lhůty nebo šla rovnou na PPMJinak toho opravdu už moc nevymyslíš
tohle je docela dobrej nápad. zkusit je požádat, ejstli by ti nedali ještě apsoň smlouvu na dobu určitou. 2 měsíce, a pak neschopenka, by měly stačit, abys dostala PPM. nebo si najít jinou práci ještě rychle. na těhc pár měsíců.
Prosím vás a proč by to ten zaměstnavatel dělal kvůli někomu, kdo u něj pracuje 14 dní??
@qipa Však taky nikdo neříká, že to udělá, ale za pokus to stojí
Taky to dost záleží na druhu zaměstnání.
Co se dá dělat no…už jsem to pohnojila, a brigádu už mám téměř zařízenou, přes mamku, dělá na poště a její vedoucí neni proti abych tam chodila na brigádu ale musí mi dát papír a ten mi musí potvrdit doktor, že můžu dělat tu a tu činost…ale děkuju za rady a názory
@Digi20 píše:
A co kdybych sla na pracak a na brigadu?…nebyla bych omezena vychazkama a ani uplne bez penez…kdyz stejne materskou teda nedostanu..
když budeš mít brigádu, musíš to nahlásit a okamžitě ti stopnou podporu, nesmíš vydělat víc než polovinu minimální mzdy, jinak tě vyřadí. To semi nezdá jako řešení. Ideální je nemocenská, až na vycházky.
@qipa píše:
Prosím vás a proč by to ten zaměstnavatel dělal kvůli někomu, kdo u něj pracuje 14 dní??
Nejsem tam 14 dni ale druhej mesic :-/. Po 14 dnech nastupu jsem sla k doktorovi. Pardon. Spatne jsem se vyjadrila