Jak mám postupovat dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
16.2.16 14:38
@Tunrida píše:
Tak když už jsi teda měla tu potřebu jít na to férově, tak bych se třeba snažila se domluvit se zaměstnavatelem, že by on mohl být teda na oplátku férový k tobě a nechal tě projít zkušebkou s tím, že bys buď dál pracovala nebo šla na neschopenku (určitě bych se nesnažila si vydupávat nějaký zůstávání doma na 100 %, že nemůžeš vykonávat práci) a že byste spolu podepsali dohodu o ukončení pracovního poměru k takovému datu, aby ses vešla do ochranné lhůty nebo šla rovnou na PPM :nevim: Jinak toho opravdu už moc nevymyslíš :nevim:

tohle je docela dobrej nápad. zkusit je požádat, ejstli by ti nedali ještě apsoň smlouvu na dobu určitou. 2 měsíce, a pak neschopenka, by měly stačit, abys dostala PPM. nebo si najít jinou práci ještě rychle. na těhc pár měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7643
16.2.16 15:00

Prosím vás a proč by to ten zaměstnavatel dělal kvůli někomu, kdo u něj pracuje 14 dní??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.2.16 15:03

@qipa Však taky nikdo neříká, že to udělá, ale za pokus to stojí :nevim: Taky to dost záleží na druhu zaměstnání.

• Citovat
  • Upravit
160
16.2.16 17:54

Co se dá dělat no…už jsem to pohnojila, a brigádu už mám téměř zařízenou, přes mamku, dělá na poště a její vedoucí neni proti abych tam chodila na brigádu ale musí mi dát papír a ten mi musí potvrdit doktor, že můžu dělat tu a tu činost…ale děkuju za rady a názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.2.16 18:30
@Digi20 píše:
A co kdybych sla na pracak a na brigadu?…nebyla bych omezena vychazkama a ani uplne bez penez…kdyz stejne materskou teda nedostanu..

když budeš mít brigádu, musíš to nahlásit a okamžitě ti stopnou podporu, nesmíš vydělat víc než polovinu minimální mzdy, jinak tě vyřadí. To semi nezdá jako řešení. Ideální je nemocenská, až na vycházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
18.2.16 05:20
@qipa píše:
Prosím vás a proč by to ten zaměstnavatel dělal kvůli někomu, kdo u něj pracuje 14 dní??

Nejsem tam 14 dni ale druhej mesic :-/. Po 14 dnech nastupu jsem sla k doktorovi. Pardon. Spatne jsem se vyjadrila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí