Jak moc je plod poškozen? Alkohol před zjištěním těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.7.19 09:17
@SlečnaDahlia píše:
Kdyby to poškodilo plod, tak v téhle fázi těhotenství nejpravděpodobněji dojde k potratu. Takže klid.Co ale dítě poškodí úplně určitě je máma, která každý problém „řeší“ chlastem. A že těch problémů s dítětem bude. Tři skleničky denně není málo, to je v podstatě pořád hladinka. Takže tohle řeš úplně určitě.

Neresim porad neco chlastem, jo jako mlada jsem si uzivala diskoteky atd ale to me davno preslo, spis za tu posledni dobu, a to jen ze se semlelo x veci, nejsem hned ta co resi vse pitim, to vubec, samozrejme jsem se hodne rychle vzpamatovala kdyz jsem to zjistila, ja si domu ani nic nekupuju a kdyz uz tak ochuceny cider, vino jsem dostala k narozeninam a seslo se mi tu vice lahvi, vetsinu vypil tedy pritel s prateli, a me se to zrovna „hodilo“ kazdopadne jste me uklidnily a i kdyz jedeme dnes na akci, tak vim, ze si nedam, pac jsem straspytel a bojim se i tak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.19 09:24
@karkarka píše:
@warita vždyť je teprve 13.cervence?

Ano, ona se ptala na posledni menstruaci, ta byla 30.5, 4.7, 5.7, 6.7 a 2× 7.7.mi vysly pozitivni testy, a 12.7 jsem sla na prohlidku s tim, ze tam vidi malinkej vacek.

• Citovat
  • Upravit
69034
13.7.19 09:51

Tak týden po pozitivním testu je takovýhle mininález normální. Velmi orientačně otěhotnění někdy kolem 20. června, takže co bylo do té doby, se „nepočítá vůbec“. Zjistilas to včas a do pozitivního testu něco popije každá druhá, byť tedy málokterá v takové míře jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
13.7.19 10:16
@blumen píše:
Kdyby byl poskozen, tak v rannem stadiu dojde k potratu.
Hlavne s tim hned prestan a bude to dobre.

Nemusí dojít k potratu, mám děťátko v pěstounce a jeho matka pila celé těhotenství. Dítě to ale poškodilo. Je to zlatíčko, ale musí se s ním pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
13.7.19 10:18
@Anonymní píše:
Neresim porad neco chlastem, jo jako mlada jsem si uzivala diskoteky atd ale to me davno preslo, spis za tu posledni dobu, a to jen ze se semlelo x veci, nejsem hned ta co resi vse pitim, to vubec, samozrejme jsem se hodne rychle vzpamatovala kdyz jsem to zjistila, ja si domu ani nic nekupuju a kdyz uz tak ochuceny cider, vino jsem dostala k narozeninam a seslo se mi tu vice lahvi, vetsinu vypil tedy pritel s prateli, a me se to zrovna „hodilo“ kazdopadne jste me uklidnily a i kdyz jedeme dnes na akci, tak vim, ze si nedam, pac jsem straspytel a bojim se i tak.

Už nic opravdu nepij. Tuším, že nejhorší pití je až tak mezi druhým a 4 měsícem. Držím palce, ať je mimčo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
13.7.19 11:41
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim nenadavejte mi :,( uplnou nahodou jsem zjistila, ze jsem tehotna, neresila jsem to pac neberu prasky, a zpozdeni bylo ruzne, tyden, 14 dni i 3 nedele a nikdy nic, a najednou toto, posledni menses byl 30.5, a 14 dni po mi test ukazal 2 carky, 5 testu pozitivnich asi mluvi za vse, nemohla jsem tomu uverit, vcera mi gyndarka rekla, ze tam je malinkej vacek, ze to ani přístroj nemuze zachytit tak me vzala UZ pres pochvu, a videla neco strasne malinkyho, rikala ze nesmim plisnove syry, kourit a put alkohol.. A v tom to je, za posledni dobu se stalo hodne veci, kamaradka mela autonehodu, okradl me vlastni stryc a dalších xxx neprijemnych veci.. Da se rict, ze skoro kazdy den do te prohlidky jsem neco pila ne ve velkem a ne tvrde, pouze vino max 3 sklenicky.. Cigara tak 4 za den.. Za tech 14 dni zpozdeni jsem se picla vice asi 2× a zas „jen“ po vine.. Muze to ten malinky vacek nejak poskodit? Uplne jsem se zhrozila.. :,(
Neboj takovych jako ty bylo. Nestresuj se
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
13.7.19 12:52

Ahoj. Takhle brzy na zacatku se k embryu nic moc nedostane. Ted uz to vis a budes na sebe opatrnejsi ;) Hlavne se nestresuj, to je stejne jako kourit nebo pit. Hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí