Jak moc respektujete podivnosti dětí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.6.24 19:49
@sahrazad1 píše: Více

Ani jedno z dětí nemá PAS.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.24 19:52

Společně s námi u stolu často nejí. Sedí s námi, to musí, ale jíst začíná, když odcházíme z kuchyně.

@Mar__tanka1983 problémy byly vždy, ale čekala jsem, že to přejde a nepřechází.

• Citovat
  • Upravit
Qwerty987
21.6.24 19:54

Mam jen jedny nervy a jeden život, takže co není život ohrožující tak povoluju :lol: ale mám teda mladší děti. Tak doufám, že z dost věcí vyrostou :think:

• Citovat
  • Upravit
60142
21.6.24 19:58
@Anonymní píše: Více

Ptali jste se proc? Nevadi mu nejake zvuky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.24 20:01
@Baba píše: Více

Vadí mu lidi, když jíme jen my dva spolu, nemá s tím problém. I ve škole jí u stolu sám, mám informaci od učitelky, ptala se mě, proč nesvačí s dětmi a proč nesedí u oběda s dětmi.

• Citovat
  • Upravit
150064
21.6.24 20:05

Jsem dospělá a taky mi vadí když na mě při jídle kouká celá restaurace a zásadně si na jídlo vybírám místo abych seděla v rohu a nejlépe zády k ostatním.
Oblečení taky nosím podobné a jsem schopna si kupovat stejně vypadající boty dokola, jedny zničím, prochodím, jdu si koupit skoro stejné znovu.
I dospělí mají své libůstky, ale už jim.do toho většinou nikdo nekecá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20948
21.6.24 20:14

tak já od střední nerada jím na veřejnosti já se přiznám mě vadí, jak někteří lidi jí, že je to fakt slyšet, chroupou, mlaskají, u malých dětí mi to nevadí, u dospělých jo, roky sem už neměla venku zmrzlinu, nanuk apod věci když už tak jen doma, vím, že to je problém, ale nejíst venku s tím se dá běžně žít a nekupovat si jídlo venku v pohodě..Mě šíleně vadili vždy řeči -dej si to jídlo je to výýýborné, je to domácí, když sem byla těhotná, tak, že to jíst musím, že to miminko chce…fakt šílené kecy! Partner když mu ještě řeknu, že má jíst tišeji, tak víc přidá! Děti to neokoukaly, ty klidně jedí, kde chtějí, což je dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
21.6.24 20:20

Nevadilo by mi ani jedno z toho seznamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
21.6.24 20:21

Co je vlastne podivnost? Sprchuju se rano a vecer - jsem divna? Nejradsi bych nosila porad stejne obleceni. Nestala bych bezradne u skrine. Usetrila bych spoustu casu. :D Snidam skoro denne to same. To dela spousta lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
21.6.24 20:28

Já mám doma autistu. A u toho je zcela běžné si trvat dokola na stejných věcech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4172
21.6.24 20:31

Zakladatelko, není tohle náhodou také tvoje diskuze?
 https://www.emimino.cz/…vsem-526862/

A k tématu- kromě toho stolování mi to přijde vše jako banality, u kterých se nejvíce vyplácí strategie neřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
21.6.24 20:38

Protože nosit stejné oblečení pořád dokola a jíst stejné jídlo pořád dokola je docela výrazný autistický rys :lol:
Což určitě neznamená, že autista je. Sama mám několik výrazných autistických rysů a autista nejsem. Ale není se čemu divit, když to někoho hned napadne.. zvlášť když je těch „zvláštností“ očividně u dítěte více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.24 20:47

@JenedaLinda je to několik různých dětí. Každé má něco jiného a něco je jen jako příklad.

@Hibou není to moje diskuze.

• Citovat
  • Upravit
9053
21.6.24 20:56

Moje menší dítě nemá PAS a ani nic jiného :mrgreen: každé ráno má rohlík se šunkou..na svačinu taky. :mrgreen: ostatní jídla jí normálně.
Já každé ráno piju na lačno kefír. :mrgreen: nejsem autista..
Moje dcera miluje bílá trička. Není autista..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
21.6.24 21:16
@JenedaLinda píše: Více

Masirka medii. Dite ma nejaky ritual a uz je z nej autista :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...