Jak na blechy v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
9.11.12 18:22

No páni ty blechy sou letos nějak aktivní je jich nějak moc. No u nás mi to připadá trochu lepší bych řekla v ložnici sme koberec vyhodili každej den luxuju a vytírám a peru všechno prádlo sice postupně ale peru a zatim bych řekla dobrý v pondělí zopakuju postřik a snad budou pryč ty potvory. Ať si táhnou jinam mam sousedy co žijou v bnordelu tak ať si jdou k nim tam se jim bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.11.12 20:01

Bloncko..také luxuji každý den jak cvok..beru všechno matrace, sedačku ;) každé ráno mě jdou čurky po zádech..zatím jsem to stříkala 1,ale zopakuji to v pondělí znova..jinak od úterý je klid, ale furt jsem ve střehu :x a zatím tu nebyl přítel :lol: ..no je to mazec, ale zamořit byt si jen tak nenechám :! :! Také mám sousedy opravdu bordeláře a se divím že jsou ty mrchy u mě co já furt uklízím atd..dneska jsem před barákem řekla ze srandy psoj od sousedky, která ke mě chodí domů(což taky mohla dotáhnout ona) aby ke mě nechodil že má blechy :mrgreen: a sousedka se asi urazila, že blechy její pes nemá :mrgreen: :mrgreen:..no jinak na sobě pozoruji, že mě začínají vadit kvuli tomu psi a kočky :evil: ciž jsem vždy milovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
10.11.12 18:09

No tak mě taky vadil pes nemohla sem ho celý týden ani vystát ale malej se pořád po něm ptal. Jinak pes už smí do baráku ale jen na chotbu do kuchyně a obyváku do ložnice a pokoje už né. Dneska sme z pokojíku vyhodili koberec byl starej po bejvalejch majitelých a stejně se chystáme koupit novej. Jinak od doby co sme vyhodili koberec z ložnice tak je klid v obyváku už taky nic nevidím ale je fakt že to už tolik nesleduju už na to kašlu. Pořád luxuju a dezinfikuju a větrám. To by bylo abych se těch čubek nezbavila. No ale co je horší když se jich zbavim tak kdo mi zaručí že je nebudeme mít znova že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
10.11.12 20:29

:mrgreen: tak si budeme držet palce :palec: u nás zatím také po bleše ani památky ale zatím tu nebyl přítel ani sousedka :mrgreen: doufám že po nějaké době si tu napíšeme samé dobré zprávy :lol: s tím luxováním to chci vydržet aspoň měsíc a ještě příští týden vystříkám všechno ještě jednou difusilem.. :kytka: pro svůj klid..a doufat že to bylo poprvé a naposled :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
10.11.12 22:34

Taky budu ještě příští týden stříkat ale biokillem a pak to za nějakej týen radči zopakuju. No u nás dobrý po tom co sme vyházely ty zablešený koberce. Aspoň mám předvánoční úklid a taky doufám že je to poprvé a naposledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
14.11.12 19:49

Ahojda ženy. Tak celý týden od blech pokoj už sem si myslela že sme se jich úspěšně zbavili. A dneska když sem přebalila malýho sem si všimla něčeho v jeho vlasech. Myslela sem si že má drobek nebo něco a tak sem to z něho chtěla odfrknout a hle BLECHA. No mazec takže následovalo zase vystříkání celého obyváku luxování a vytírání s dezinfekcí což dělám ob den. Takže sme se jich asi ještě úplně nezbavili a někde tady asi pořád sou. Tak snad to nebude tak hrozný a bude to v pohodě. Každopádně z úklidu neslevuji a vše peru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzuzuz
14.11.12 22:39

Tak se přidám do diskuze.. dnes jsem našla bleší vajíčka v srsti psa, žádnou živou blechu jsem tu sice ještě neviděla ale chci tomu okamžitě zamezit. Psa jsem už vyšamponovala arpalitem Neo ale nevím čím si vystříkat postele aj. ráda bych použila ten biokill ale pokud vím jsou dva jeden na prostředí a jeden na zvířata, ten na prostředí bych právě ráda použila ale žiju v panelákovém bytě kde se pes pohybuje a navíc se mnou spí v posteli (teď má teda vstup zakázán) ale nerada bych aby mu ten na prostředí ublížil, a kdybych použila ten na zvířata na normální vystříkání postele apod. tak zas nevím jak to zabere. Někdo nějakou radu případně i s jiným prostředkem?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.12 08:44

Zdravím všechny spolubojovnice. Už jsem sem několikrát přispívala, bojuju s blechama už půl roku a bez úspěchu. Denní gruntování, postřik biokilem (spotřebovala jsem už 8litrů, máme malý byt) a ty mrchy jsou pořád o krok napřed. Psi se pořád drbou a občas blechy štípou i nás. Už nevím co zkusit, snad jedině deratizaci…

• Citovat
  • Upravit
407
15.11.12 10:50

Zuzuzuz: Klidně kup ten biokill na prostředí psovi to rozhodně neublíží je bez zápachů a je to v pohodě. Já mám 14 měsíčního prcka a psa v baráku a je to v klidu a stříkej s tim vše nábytek postele prádlo prostě vše co můžeš postříkej. Já sem si koupila biokill pře pc protože v obchodech maj jen 200ml balení což s tim moc nepostříkáš tak sem koupila 5l dala sem sice 850kč ale ten 200ml stojí kolem 190kč.

Anonym: Já bydlim v baráčku a měli sme ho celej zablešenej. Prostě vše koupila sem biokill a vše postříkala koberce co byli zablešený sem vyházela prostě se nedá nic dělat a obden vytírám se savem luxuju a hned po vyluxování vysypu pytel a pak ho dám do mrazáku a zase ho používám hodně větrám a dobrý. Sice včera sem na synkovi mrchu jednu našla a tak sem hned zase uklidila a vystříkala ale určitě tady ještě sou ale už né tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tereza R.
19.11.12 13:46

BLECHY!

Zdravím, tak jsme si dotáhli domů kotě, které bylo ale kompletně zablešené (bývalá majitelka kotěte má zablešenou i matku kočku a celý byt :evil:,to jsme zjistili až za nějakou dobu),no každopádně jsem druhý den našla v srsti kotěte bleší vajíčka a spoustu blech, ty vajca byly i v pelíšku atd… :cert: tak jsme kotě vykoupali, dali Frontline combo. Dneska jsem našla spoustu mrtvých blech hlavně v dece, na které kotě spalo, a různě po pokoji, bohužel také spoustu živých blech v srsti kočky. Kotě muselo z domu :,( což mě velice mrzí, ale až táta zjistí, že máme v baráku blechy, tak mě i mamku asi zaškrtí (protože pořád říkal - „Netahejte domů kočky, budou tu zas blechy“ už ho slyším „Já jsem vám to říkal“) Dneska jsme koupili Biokill a vystříkali pokoj, ve kterém kočka spala a koberec v chodbě, všechno z pokoje šlo ven.Tak doufám, že se toho zbavíme co nejrychleji. Když jse byla ještě dost malá, tak vím, že jsme měli takovou starou boudu kompletně zamořenou blechama a tehdy naši pálili všechno, co nepotřebovali. Tak se držte :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
helenvu
17.1.13 01:01

Mam doma stenatko 5 dni, a predevcirem jsem nasla u nej dve blechy. Sla jsem k vetovi a pes dostal kapky za krk. Myslite si ze staci ted postrikat a vsechno vysat nebo uz musim veci vyhodit? mam uz par kousancu od blech. :evil:

• Citovat
  • Upravit
106
17.1.13 15:48

Ahoj ženy v listopadu jsem tu psala jak bojuji doma s blechama :? tak nyní píši, že po stříkání difusilem tak máme doma klid…stříkala jsem 1×. takže doufám že mám vyhráno a ty potvory tu už nejsou ;)už je to měsíc a půl a nic tu za tu dobu není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rene07
19.1.13 09:54
@Kamis76 píše:
Ahoj. Tak se chci zeptat, jestli se někdo z posledních diskutujících těch otravných blech opravdu zbavil. :zed: kocour nám je přinesl. Všimla sem si jich před víc jak 14 dny. kocour ihned dostal frontline mezi lopatky. Už mám doma novou pipetku, prý přímo na blechy advatage. Musím ještě čekat, ale nejraději bych mu to dala hned. Takže jsem stříkala biolitem, reidem, biokillem a zase biolitem i na schodech v garáži. vyklízela, uklízela vytírala,kytky sprchovala, každý den vysávám všechny kouty, ale asi musíme vyhodit koberec. máme trochu víc chlupatej a ty mrchy do něj zalízají a ta chemie se na ně nedostane. no prostě stále jednu dvě každej den najdu v koberci.Ptala sem se deratizátora a látka co používá nejde dohromady s dětmi a stojí to tak 2000,– jen upozornění:deratizátor mi poradil-po každém vysávání dávat sáček z vysavače do mražáku, jinak ty svině vyskáčou z toho vysavače. když mám sprej postříkám i smetáky a vystříkám i vysavač. všechny plišáci prošly kriogenní kůrou a sou v pytlích dokud ta invaze nezkončí. za což bych se i modlila kdyby to pomohlo. V zimě půjdou všechny hadry a deky,…ven na terasu, aby to řádně vymrzlo a na jaře už žádná nevyskočila, jinak bych asi měla infarkt. už chci nějakou návštěvu a nejde to. jen představa, že by na sobě našla blechu mě děsí.A prosím vás, má-li někdo přístup k parnímu „vysavači“ použíjte ho na koberce, jestli o ně nechcete přijít. já se ptala v půjčovnách a uklidových firmách. Nikdo nevede a nepůjčuje. Nepůjčí někdo z okolí Brna :oops: Prosím řeknite mi, že ste se jich zbavili :hug: . Dík

dobry den, ja vim, je to uz dlouho ale chci se zeptat, co Vam pomohlo a zda i pomohlo na vyhubeni blech. Ja parni vysavač mam a jsem z brna ale blechy mame porad:( prosim napiste mi na ***@seznam.cz dekuji

• Citovat
  • Upravit
4
7.2.13 14:34

blechy

Ahojky, tak máme tři kočky a blechy taky nosí. Nejhorší to je u britského kocoura. Běhají venku, ale domů chodí spát. Blechy jsem objevila i v beráku a začaloto. Biokil, ten pomáhá a kočky ted stříkám frontlinem každé 3 týdny. Prokládám to spotem mezi lopatky a barák taky vysříkávám. Zatím dobrý, ale loni nám tady taky blechy skákaly :roll:.Byla jsem z toho na mrtvici. Nejhorší je to polétě, to je vystříkávám skoro každých 14dní. Přeji úspěšný boj s těma mrchama :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.2.13 15:01
@helenvu píše:
Mam doma stenatko 5 dni, a predevcirem jsem nasla u nej dve blechy. Sla jsem k vetovi a pes dostal kapky za krk. Myslite si ze staci ted postrikat a vsechno vysat nebo uz musim veci vyhodit? mam uz par kousancu od blech. :evil:

Ahojky radši byvh to vystříkala Biokilem na prostředí, pejskovi to neuškodí, nechat zaschnout a pak tam může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný