Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ou Bacha, Biokill je IMHO toxický pro kočky. Nám ho teda zakázali.
@Slečna Ferka musíš stříkat tak, aby tam kočky nebyly a pak min. 2 hodiny je do té místnosti nevpustit.
@Slečna Ferka já ho chtěla koupit v pet centru, tam mi ho taky zakázali a dali mi nějaký sprej na bázi esencialnich olejů ( za litr, takový oranžový) nepomohl vůbec. Pak jsem šla na veterinu a tam mi ten biokill dala s tím, ze kočky můžou do místnosti až zaschne + vyvetram. Nechala jsem je 4 hod vedle a pohoda.
Jinak u nás se do pastiček nechytla ani 1 a malá má 2 nové stipance. Perina vyhozena a dnes poletí i koberec ![]()
@Ivana.xx jmenuje se atak fumigator. Kupovali jsme v hornbachu, ale urcite je budou mit i jinde.
Hezkou neděli, tak malý update, v pondělí jsem vzala kočky na veterinu, dostaly tabletu Comfortis a vypadá to, ze funguje. Denně je cesu a občas vycesu mrtvou blechu, byt jsem opět vystrikala a vypadá to, ze jsou už snad na ústupu
![]()
@alisee držím palce, my kočkám 19.11. daly Frontline combo, 28.11. jsem objevila na kočkách blechu, 29.11. jsme letěli a veterinu, kde straší dostala tabletku aso Comfortis, malá dostala kapku selehold, potom jsem sháněla biokill, no podařilo se a v pátek ted jsme vyšplíchaly celý byt, dorazí ještě balík s bolfem. Na veterině nám řekla, že je po měsíci potřeba ještě zopakovat přípravky na blechy na kočky. Tak uvidím, na kočkách ted žádné blechy nevidím, občas najdu mrtvou. Budu to na kočky aplikovat aspon 3× a uvidím.
Dobrý den, včera jsem v noci šla pozdě spát, jelikož jem četla vaše příspěvky, dnes jdu opět pozdě spát, jelikož jsme sehnali objek Foresto, okoupali psa, a gruntuju celý byt s Biolikem v ruce…tímto všechny diskutující zdravím ![]()
Dobrý den, tak nejprve jsem šla pozdě spát, protože jsem do noci četla vaše příspěvky a druhý den jsme šla pozdě spát protože jsem gruntovala, stříkala BioKille,,koupala psa a prala co se dalo…navštívili nás nezvaní hostě, a bojuju s tím, aby se tady neusadili nadobro…je to teda boj…děkuji za sdílení…Pa
@peka83 píše:
ahojky bohatě stačí koupit sprej na blechy a vystříkat tím pokoj.Zkus třeba i REID ve spreji co má na obrázku tu veškerou havětˇod bráchy pes nám tak dkysi zamořil jednu místnost.a všechno se to tím vyhubilo.
Nevíte jestli pomůže hubení blech řešit sprejem aj když nám to ty blechy od psa zaútočili na krecky a to už aj na dítě že je dostipana holčička pomůže to když vystrikam pokoj prosím děkuji
Buď po porodu, vytlačite i část mozku, nebo Naše civilizace nesplnila svůj účel.. co příspěvek, to bolest… Dezinformace tu byl problem vždy, ale všeho moc škodí. Moderace by byla fajn. Vřele doporučuji u každého komentáře důrazně dodat, že se jedná o názor, mnohdy jen opsaný ze zábavných časopisu… Rozhodně ne pravdivé informace s uvedeným zdrojem.. Úžasná je ta sebedůvěra 18ti letych matek, co vědí naprosto vše… Reálne mají expertízu maximálně na poskytování eskortních služeb… ![]()