Jak na blechy v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
768
8.9.16 22:49

Kralikcku

misku dát někam ke světlu jak se med zahřívá tak voní a lepí a to je prý naláká a chytí se tam :nevim: na štípance sem objednala dubové kapky, prý je to všelék tak snad :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.9.16 12:30

Prosím, jak vypadají bleší vajíčka? Dočetla jsem se, že jsou bílá, ale pod psem na pelíšku jsou hnědá a mezi nehty pak prasknou. Blechu žádnou nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
13.9.16 08:07
@hedabedna píše:
Kralikckumisku dát někam ke světlu jak se med zahřívá tak voní a lepí a to je prý naláká a chytí se tam :nevim: na štípance sem objednala dubové kapky, prý je to všelék tak snad :nevim:

Dekuju, dubove kapky slysim poprve, ale urcite se po nich poohlidnu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
13.9.16 08:10
@Dagme píše:
Prosím, jak vypadají bleší vajíčka? Dočetla jsem se, že jsou bílá, ale pod psem na pelíšku jsou hnědá a mezi nehty pak prasknou. Blechu žádnou nevidím.

Ahojky, vajicka netusim jak vypadaji na psovi, ci v okoli, ale pokud neni blecha, nemely by to byt ani blesi vejce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.9.16 08:27

Bleší vajíčka jsou bílá, maličké kuličky… jako mák, ale bílý.
Ze zablešeného nalezence se jich sypalo mraky :poblion: Nejsou lepkavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.9.16 12:20

Tak blechu uz jsem objevila, ale ta vajicka jsou fakt hneda, mezi nehty prasknou a je tam tekutina. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
13.9.16 12:29
@Dagme píše:
Tak blechu uz jsem objevila, ale ta vajicka jsou fakt hneda, mezi nehty prasknou a je tam tekutina. :(

A nemuze to znamenat pokazena vajicka? proto hneda? treba ma odblesovac vliv i na vejce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.9.16 14:02

Ja prave nejdrive objevila to hnede, az pak jsem strikala Bio killem. Larvy maji byt take bile.Ach jo, kdyz jsem mela predtim psy 2,tak nikdy blechy nemeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
16.9.16 22:39
@Dagme píše:
Tak blechu uz jsem objevila, ale ta vajicka jsou fakt hneda, mezi nehty prasknou a je tam tekutina. :(

to bude spíš bleší trus :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
16.9.16 22:42

Tak já doufám že sme blechy vymítili!!! :think:
pořád sem luxovala, to co sem vyluxovala putovalo rovnou do popelnice, stříkala biolitem, ted mi dorazil i biokil ale zatím počkám jestli se něco objeví, nové kousance nemáme tak snad bude klid :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.9.16 06:59
@hedabedna píše:
to bude spíš bleší trus :poblion: :mrgreen:

Trus je tmavší jako mletá káva. Vajíčka mají barvu jako blecha a uvnitř je ta tekutina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.9.16 09:02

jak dostat blechy z oblečení

Dobrý den. Před časem se nám v bytě objevila myš. Odchytli jsme jí a všechny díry zadělali a já myslela že je klid. Teď jsem třídila věci a zjistila jsem že v hromádce triček které jsem dlouho neměla na sobě se objevili myší bobky a světle hnědí broučci…podle obrázků na netu to vypadá jako blecha. Vše jsem okažitě vyprala a skříne vytřela a vystříkala savem. Myslíte že to stačí? Je možné aby mi myš nanesla mezi věci blechy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
20.9.16 20:34
@dudunek89 píše:
Dobrý den. Před časem se nám v bytě objevila myš. Odchytli jsme jí a všechny díry zadělali a já myslela že je klid. Teď jsem třídila věci a zjistila jsem že v hromádce triček které jsem dlouho neměla na sobě se objevili myší bobky a světle hnědí broučci…podle obrázků na netu to vypadá jako blecha. Vše jsem okažitě vyprala a skříne vytřela a vystříkala savem. Myslíte že to stačí? Je možné aby mi myš nanesla mezi věci blechy?

no co by ne :roll:
obávám se že myš asi enbyla jediná taky sem takhle v minulém domě likvidovala myš a vždycky se za čas objevila další :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.9.16 05:14
@hedabedna píše:
no co by ne :roll:
obávám se že myš asi enbyla jediná taky sem takhle v minulém domě likvidovala myš a vždycky se za čas objevila další :,(

Máte pravdu nebyla, včera mi po noze přeběhla další, když jsem stála u sporáku no fuj. Večer jsem jí odchytla a dnes budeme hledat kudy sem leze. Bohužel ve starým baráku je definitivně stejně nezlikviduji. Co se těch blech týká tak nic jako vajíčka jsem nenašla a přítel tvrdí že zbytečně plaším, že to mohli být jen nějací broučci…Samozřejmně mohli…ale co kdyby ne :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
21.9.16 08:29
@dudunek89 píše:
Máte pravdu nebyla, včera mi po noze přeběhla další, když jsem stála u sporáku no fuj. Večer jsem jí odchytla a dnes budeme hledat kudy sem leze. Bohužel ve starým baráku je definitivně stejně nezlikviduji. Co se těch blech týká tak nic jako vajíčka jsem nenašla a přítel tvrdí že zbytečně plaším, že to mohli být jen nějací broučci…Samozřejmně mohli…ale co kdyby ne :poblion:

měla si brouka vyfotit, a blechy skákají něco si o nich přečti jsou to na jednu stranu obdivuhodní tvorové :D vydrží třeba v koberci X dní, lidé jedou na dovolenou na 14 dní vrátí se a čeká na ně invaze blech :cert:
s mišákama nevim co poradit, já dávala pastičky, lezli k nám podledem pod podlahou, starý dum rákosové stropy, my si tam udělali podlahu v podkroví jen z osb desek, takže tam měli pré, až když sme se stěhovali a odvezl se nábytek tak sme viděli kolik děr všude měli, jednou sem četla že se protáhnou třeba i klíčovou dírkou, takže se obávám že vaše zadělání děr je asi nezastaví :nevim:
a co pořídit kočku?
my ji v té době neměli, ted máme doma dvě pro jistotu :mrgreen:
ale zatím tu jic nechytili a ani já tu žádnou nmyš nepotkala :roll:
no jenže zas kočky dotáhli ty blechy :mrgreen:
tak asi je nejlepší bydlet v paneláku, ale zas ty celé dny na zahrádce, děti pořád venkuno to bych neměnila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný