Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
V sobotu jsem si donesla kočičku domů a v pondělí sem zjistila ze ma pár blešek tak sem ji vykoupala dala odblešujci přípravek a dnes vyklidila celý byt ještě ho chci dnes celý vystrikat.je možné že se to tam může uchytit? ![]()
@lucinkha píše:
V sobotu jsem si donesla kočičku domů a v pondělí sem zjistila ze ma pár blešek tak sem ji vykoupala dala odblešujci přípravek a dnes vyklidila celý byt ještě ho chci dnes celý vystrikat.je možné že se to tam může uchytit?
je to mozne, ale nejlepsi je tableta a nam se osvedcil neostomosan koupit lze jen na veterine
Neboj, myslím, že jsi na to přišla brzy. Tady jde o čas. Když všude vyluxuješ, vypereš s čím kočka přišla do styku, tak by se snad roztahat neměly. Já na ně přišla až po 14 dnech, a vlastně jsem měla doma kocoura před tím zablešenžho 10 dní, takže měly spoustu času na rozmnožení. Navíc když je zvíře, drží se na něm, i když vajíčka se trousí všude, kde kočka chodí. Pytlík z luxu ale vyhoď, nebo já ho dávám po vyluxování na balkon, a do pytlíka i do vysavače jsem nasypala sůl. Tak přeju, aby jsi měla štěsí a nerozmnožily se Ti. ![]()
Anonymní z brna
mě veterinář řekl, že neostomosan prodávají jen ve velkým balení asi za tisícovku, ještě se zeptám na veterinární fakultě, kam jdeme příští týden s kocourkem na operaci. Snad pochodím líp ![]()
Já měla kdysi kocoura pak sme ho daly na zahradu a najednou blešky vylezly a měsíc sem sněma bojovala…tak doufám že se to nepomnoži nebo mě odvezou do Opavy
chtěla sem jedno zviře a teď abych se bála invaze ![]()
Jinak my máme ten vodní vysavač myslím že se to jmenuje vodnik.
Neostomosan jsem kupovala u jednoho vet. ve stříkačce něco přes 100,– a druhej mi to prodal v ampulích. Takže to zkus u jinýho. Asi to každej bere v jiným balení.
Ahoj, tak ja mam nastesti klid uz 3 mesice, tak snad se neobjevi. psovi davam kazde 2 mesice ampuli. bojovala jsem s nima 2 mesice. preju hodne stesti ![]()
My jsme skoro 7 týdnů po prvním vykouření, za 14 dní následovalo druhé a troufám si říct, že to je snad za námi. A ať uvažuju, jak uvažuju, dospěla jsem k názoru, že, kdyby tu přeci jen nějaká přežila, tak to sakra poznáme. ![]()
Ahojte,
taky se nám objevily v bytě blechy
. Syna i muže koušou, ale mám podezření, že už jsou u nás dýl, ale dneska jsem i jednu našla. Zkusím BIO KILL, jen se chci zeptat jak jste ty mrchy vyšplíchaly. Myslím, jestli musím oblečení kus po kuse nebo stačí jen plošně. A postel, tam to asi bude jádro problému, jak tam? A když to všechno vyšplíchám, kdy se může na posteli zase spát? Ještě ten den? Spí mi tam 3letý syn.
Díky za názory Simona
Ještě se chci zeptat, jestli ten Biokill se může jím pošplíchat i hračky dětí a neublíží jim???
@simonica - přeji pevné nervy a hodně úspěchů s jejich vyhubením, u nás Biokill vůbec nerabral
zkuste sůl do rohu místnosti a pod postel pokud jste jí objevila tam.To bylo jediné co u nás pomohlo ![]()
Anonymní z Brna
já to vzdala a nasadila tvrdou chemii. Už přes měsíc u nás klid ťuk, ťuk ťuk
Buď deratizace, nebo K-othrine, je trochu skabší než deratizace, ale funfuje super a řádově o moc levnější a lepší než Biokil
Ahoj ženy, tak už taky asi tři týdny bojuju s blechama ![]()
Přitáhl je buď kocour nebo kamarádův pes, to se asi nikdy nedozvíme.
Na základě diskusí jsem zkusila Bio Toll, napřed to vypadalo, že v pohodě, ale prostě jednou za dva tři dny na sobě jednu blechu chlap najde
Honzík má občas štípaneček. Mrchy jedny. Jako zatím to není nic tragického, ale fakt nechci čekat, až se to tu rozmnoží tak, že budu muset vytrhat podlahy ![]()
Tak jsem se koukla po těch dýmovnicích, ale nevím, kterou vybrat…kdo máte s patronama zkušenost, neporadíte?
Nebo to funguje všechno stejně a je to jedno?
Anonymní II
Nene, to je od blech. Máme je už dlouho, takže to poznám. Ze začátku mě taky kousaly jen na nohách, ale pak se to měnilo. I já měla kousance na zadku, A děti jedině tam, Nechápu. A já už ty jejich kousance poznám. Napůl to bolí, napůl svědí. A dokud si je nezačnu škrábat, nevím o nich. Te´d jsem doma, tak každej den fest luxuju, všechno vyklepávám. a musím říct, že už docela dlouho je to dobrý. Žádný kousance, hlava nesvědí. Tak doufám, že to nezakřiknu. Je to nádhera. Život bez blech je krásnej…už jsem to skoro zapomněla.