Jak na blechy v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.2.15 20:20

Anonymní II
Nene, to je od blech. Máme je už dlouho, takže to poznám. Ze začátku mě taky kousaly jen na nohách, ale pak se to měnilo. I já měla kousance na zadku, A děti jedině tam, Nechápu. A já už ty jejich kousance poznám. Napůl to bolí, napůl svědí. A dokud si je nezačnu škrábat, nevím o nich. Te´d jsem doma, tak každej den fest luxuju, všechno vyklepávám. a musím říct, že už docela dlouho je to dobrý. Žádný kousance, hlava nesvědí. Tak doufám, že to nezakřiknu. Je to nádhera. Život bez blech je krásnej…už jsem to skoro zapomněla.

• Citovat
  • Upravit
3
10.2.15 11:25

V sobotu jsem si donesla kočičku domů a v pondělí sem zjistila ze ma pár blešek tak sem ji vykoupala dala odblešujci přípravek a dnes vyklidila celý byt ještě ho chci dnes celý vystrikat.je možné že se to tam může uchytit? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.2.15 13:22
@lucinkha píše:
V sobotu jsem si donesla kočičku domů a v pondělí sem zjistila ze ma pár blešek tak sem ji vykoupala dala odblešujci přípravek a dnes vyklidila celý byt ještě ho chci dnes celý vystrikat.je možné že se to tam může uchytit? :cert:

je to mozne, ale nejlepsi je tableta a nam se osvedcil neostomosan koupit lze jen na veterine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.15 13:37

Neboj, myslím, že jsi na to přišla brzy. Tady jde o čas. Když všude vyluxuješ, vypereš s čím kočka přišla do styku, tak by se snad roztahat neměly. Já na ně přišla až po 14 dnech, a vlastně jsem měla doma kocoura před tím zablešenžho 10 dní, takže měly spoustu času na rozmnožení. Navíc když je zvíře, drží se na něm, i když vajíčka se trousí všude, kde kočka chodí. Pytlík z luxu ale vyhoď, nebo já ho dávám po vyluxování na balkon, a do pytlíka i do vysavače jsem nasypala sůl. Tak přeju, aby jsi měla štěsí a nerozmnožily se Ti. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.15 17:03

Anonymní z brna
mě veterinář řekl, že neostomosan prodávají jen ve velkým balení asi za tisícovku, ještě se zeptám na veterinární fakultě, kam jdeme příští týden s kocourkem na operaci. Snad pochodím líp :-(

• Citovat
  • Upravit
3
10.2.15 18:06

Já měla kdysi kocoura pak sme ho daly na zahradu a najednou blešky vylezly a měsíc sem sněma bojovala…tak doufám že se to nepomnoži nebo mě odvezou do Opavy :lol: :lol: chtěla sem jedno zviře a teď abych se bála invaze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.2.15 18:08

Jinak my máme ten vodní vysavač myslím že se to jmenuje vodnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.15 22:14

Neostomosan jsem kupovala u jednoho vet. ve stříkačce něco přes 100,– a druhej mi to prodal v ampulích. Takže to zkus u jinýho. Asi to každej bere v jiným balení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.15 13:42

Ahoj, tak ja mam nastesti klid uz 3 mesice, tak snad se neobjevi. psovi davam kazde 2 mesice ampuli. bojovala jsem s nima 2 mesice. preju hodne stesti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10665
12.2.15 20:40

My jsme skoro 7 týdnů po prvním vykouření, za 14 dní následovalo druhé a troufám si říct, že to je snad za námi. A ať uvažuju, jak uvažuju, dospěla jsem k názoru, že, kdyby tu přeci jen nějaká přežila, tak to sakra poznáme. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.3.15 22:51

Hnusný blechy!!

Ahojte,
taky se nám objevily v bytě blechy :twisted:. Syna i muže koušou, ale mám podezření, že už jsou u nás dýl, ale dneska jsem i jednu našla. Zkusím BIO KILL, jen se chci zeptat jak jste ty mrchy vyšplíchaly. Myslím, jestli musím oblečení kus po kuse nebo stačí jen plošně. A postel, tam to asi bude jádro problému, jak tam? A když to všechno vyšplíchám, kdy se může na posteli zase spát? Ještě ten den? Spí mi tam 3letý syn.
Díky za názory Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.3.15 22:55

Ještě se chci zeptat, jestli ten Biokill se může jím pošplíchat i hračky dětí a neublíží jim???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.15 12:54

@simonica - přeji pevné nervy a hodně úspěchů s jejich vyhubením, u nás Biokill vůbec nerabral :( zkuste sůl do rohu místnosti a pod postel pokud jste jí objevila tam.To bylo jediné co u nás pomohlo ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.15 13:41

Anonymní z Brna
já to vzdala a nasadila tvrdou chemii. Už přes měsíc u nás klid ťuk, ťuk ťuk :-)Buď deratizace, nebo K-othrine, je trochu skabší než deratizace, ale funfuje super a řádově o moc levnější a lepší než Biokil

• Citovat
  • Upravit
31278
30.3.15 09:24

Ahoj ženy, tak už taky asi tři týdny bojuju s blechama :roll:
Přitáhl je buď kocour nebo kamarádův pes, to se asi nikdy nedozvíme.
Na základě diskusí jsem zkusila Bio Toll, napřed to vypadalo, že v pohodě, ale prostě jednou za dva tři dny na sobě jednu blechu chlap najde :cert: Honzík má občas štípaneček. Mrchy jedny. Jako zatím to není nic tragického, ale fakt nechci čekat, až se to tu rozmnoží tak, že budu muset vytrhat podlahy :zed:

Tak jsem se koukla po těch dýmovnicích, ale nevím, kterou vybrat…kdo máte s patronama zkušenost, neporadíte?
Nebo to funguje všechno stejně a je to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný