Jak na blechy v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
5.1.15 17:39

Anonimní…na strankach ze lide prodavaji jsem nikde nenasla..ale dekuji ze by vam nevadilo pristroj zapujcit..moc si toho važím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.15 20:13
  • Citovat
  • Upravit
26
6.1.15 13:47

Uz jsem prodane…napsala by jste me email aby jsme se po případě domluvili. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.15 18:33

Anonymní II
tak jsem myslela, že jsem vyhrála, ale po 14 dnech klidu jsem opět pohryzaná. Jenom já, pobavil mě názor, že jdou po tom kdo je likviduje. U nás to teda platí. Zrovna dneska jsem to dceří říkala. že jdu po nich, tak jdou ony po mě. Dneskal jsem zas všehcno vyprala, vyluxovala, pak vydezinfkíkovala sebe. A stejně mám pocit, že po mě zas lezou. Já všechno vyklepávám, oblečení, hlavu pořád klepu do vany, a občas nějaká z vlasů vypadne. Ale zatím vyhrávají ty mrchy. My zvíře nemáme, tak je to dost složitý. Neostomosan nepomohl, já se meju ortosanem, stříkám arpalit neo, sůl po obvodech pokoje, a už nevím, co s tím. Bojuju od konce srpna :pocitac: mám pocit, že je víc druhů, proto někomu ta chemie zabere a někomu ne. Hlavně se bojím aby nás nenakazily nějakou nemocí…jsou mezihostitelem pro tasemnici, a nevím co ještě. Všude píšou, že je to hrozba jen pro psy, ale už nevěřím… blechy taky jdou i na lidi, což dřív vůbec nebylo…už mě to pěkně vysírá…

• Citovat
  • Upravit
24798
8.1.15 19:51

Aby tě blecha nakazila tasemnicí, musela bys ji sníst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.1.15 20:48

Na všechno bych se už vykašlala a zavolala deratizatora a rekla mu ze bych chtela postrik i dýmovnici :)a po mesicic to udelala svepomoci vse zase vyprat vyluxovat vytrit a postrikala neco na prostredi..nebo si sami koupili dýmovnici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
9.1.15 14:06

Anonym na psychologa

Svěřím se s dnešním zážitkem, při pravidelném dvouhodinovém denním úklidu domu jsem při vysávání matrace na něco narazila. Matrace mají takový ten silný pratelný potah. Štóurám to a ona to mrtvá blecha zavrtaná v potahu. Tak jsem potah otevřela a vida další mrtvolky zavrtané přímo v molitanu, takže to je opravdu síla, naštěstí byly mrtvé, asi po zasáhu deratizatora, ale jen abyste věděli co dovedou.

My bychom měli po deratizaci asi úplný klid, nebýt dřevěných parket, kde asi některé zbyly. Ale pobrala jsem poslední zbytky optimismu, objednala na pondělí zalití parket a překrytí linem, objednala myfleatrap a pokud se ještě nějaké chytí volám znovu deratizaci. Za 1500,– vystříkal celý byt a pak už jsem nacházela je mrtvé a v posledním tažení. Taky říkal, že přípravky v maloobchodě jsou výrazně míň učinné než mají oni a je to jistě pravda, když posoudím za kolik jsem všeho vystříkala nepřijde mi 1500,– zase tolik. Boji zdar, dám vědět jak funguje blecholapka.
Anonym na psychologa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.15 21:31

Prosim vas opravdu myslite ze muzou zit v tom molitanu a mit tam hnizda? ten molitan nejde vubec luxovat, strikat to nemuzu kvuli mimcu, potahy peru. Vlastne peru od rijna porad vsechno a da se rict, ze uz mam vse totalne zniceny, i to co se pere jen na tricet, davam na sedesat.Moc blech jse zatim nevidela, ale jsem porad postipana, kocka uz ma v sobe tri tablety. Vzdycky mela zakaz chodit do loznice a detskeko pokoje, tak mozna proto se usadily tam a hezky si me vychutnavaji.Je to pravda taky to rikam ze jdou po tom kdo je likviduje, me pripada, zekdyz uklizim zacnou na me delat nalety. Prosim vas je tu nekdo kdo pouzil tu dymovnici atak? a s jakym vysledkem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.15 07:12
@anonym píše:
Anonym na psychologa

Svěřím se s dnešním zážitkem, při pravidelném dvouhodinovém denním úklidu domu jsem při vysávání matrace na něco narazila. Matrace mají takový ten silný pratelný potah. Štóurám to a ona to mrtvá blecha zavrtaná v potahu. Tak jsem potah otevřela a vida další mrtvolky zavrtané přímo v molitanu, takže to je opravdu síla, naštěstí byly mrtvé, asi po zasáhu deratizatora, ale jen abyste věděli co dovedou.

My bychom měli po deratizaci asi úplný klid, nebýt dřevěných parket, kde asi některé zbyly. Ale pobrala jsem poslední zbytky optimismu, objednala na pondělí zalití parket a překrytí linem, objednala myfleatrap a pokud se ještě nějaké chytí volám znovu deratizaci. Za 1500,– vystříkal celý byt a pak už jsem nacházela je mrtvé a v posledním tažení. Taky říkal, že přípravky v maloobchodě jsou výrazně míň učinné než mají oni a je to jistě pravda, když posoudím za kolik jsem všeho vystříkala nepřijde mi 1500,– zase tolik. Boji zdar, dám vědět jak funguje blecholapka.
Anonym na psychologa

Tak ono záleží jak velký máte byt. Nás by návštětva deratizátora vyšla na 6000-7000,–kč (máme velký dvoupatrový barák) a to už je pak docela na zváženou :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
86
13.1.15 14:15

U nás si deratizátor účtuje 1500,– za bytovou jednotku (mámeme velké 4+1).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.1.15 17:56

Nás stal dvoupatrový dům i se sklepem 3600 Kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.15 18:32

Jak jste museli dum pred tou deratizaci pripravit? a jak dlouho jste pak nemohli domu? co detsky pokoj a hracky?

• Citovat
  • Upravit
86
13.1.15 19:39

Nic moc, stahnout prosteradla, uklidit hracky. Postrikal, za dve hodiny to uschlo, vysvetrat a za mesic poprve vytrit, jinak jen luxovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.1.15 20:05

My jsme mely i dýmovnici tak ze jsme nemohli byt doma 24 hodin a vsechno sliknout hracky jsme nechali a pak je vyprali a taky po mesici vytrit a svepomoci zase vsechno vystrikat vyprat atd..a jidlo rozdelane jsme dali ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.15 20:11

Holky moc dekuju za info, snad by to uz definitivne pomohlo, uz jsem fakt zoufala.Uz proste ten kazdodenni uklid nezvladam.Se dvema malejma detma to proste nejde, furt dokola.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný