Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ebynka píše:
Holky, jsem zpět od našich a týden tu manža žádný blechy nenašel, tak v klidu přijedu domu, vysaju a helemese, blecha. Už se mi ani nechtělo brečet (stejně jsem se pak rozbulela), jen taková ta beznaděj… Sakra, co budeme dělat, já už nezvládám neustále uklízet, vzít vysavač ok, to není taková hrůza, ale prát a žehlit pořád dokola, když to nemá ani smysl.
Neboj to byla nějaká poslední vylíhnutá blecha, kterou jsi určitě zlikvidovala, ještě něž nakladla vajíčka… neboj ![]()
Anonymní já se jich ještě z vlasů nezbavila, ale už to svědí mín ![]()
@Ebynka jedeme v tom vsichni
verim, ze se to u vas taky da do kupy.ja po posypani soli a postriku sice jich par taky nachazela, ale uz nic moc hodne.ted 6 dni uz nic, tak snad mi neceka dalsi varka ![]()
U nás opět postel plná bleších ho.ven! Ale nenašla jsem nikde ani živou ani mrtvou blechu!!!
Nechápu!
My jsme měli doma venkovní kočku, jelikož měla koťata a ji jsme po porodu odblešili, ale koťata se nesměli do 4 týdnů ničím ošetřovat. A blechy dostal pes i kočka co máme doma.
U nás jediné, co zabralo bylo odblešení Advocatem pipetou. Je pro psi i pro kočky, ale stojí 300 ![]()
Vysolila jsem 1500, odblešila všechny zvířata a na ostatní jsem koupila biokill a cca po 14 dnech máme po blechách ![]()
Frontline a jiné přípravky které mají fipronil, tak moc nefungují, blechy už mají bohužel imunitu ![]()
Černé tečky, které se dají rozetřit mezi prsty (ve vlhčeném ubrousku). A zabarvi ubrousek. Prostě jako by jsi rozetrela ho.vno…
@Anonymní píše: Černé tečky, které se dají rozetřit mezi prsty (ve vlhčeném ubrousku). A zabarvi ubrousek. Prostě jako by jsi rozetrela ho.vno…
ve vlhcenem ubrousku jsem to jednou zkousela a zabarvilo se to do fialova? je to mozne ze by to byl trus?
Hm, tak to nevím. Jak jsem vyčesávala kočku, tak ty hovínka byly taky černé, ale rozpadly se.
Ale odpoledne můžu chytnout venkovní kočku a kouknout, jestli něco nemá a můžu to zkusit, jestli je to fialové ![]()
No nevím jestli fialové, ale je to natravena krev. Takže nějaký odstín červené, hnědé
aspoň mě se to tahle zbavuje..
@Anonymní píše:
ve vlhcenem ubrousku jsem to jednou zkousela a zabarvilo se to do fialova? je to mozne ze by to byl trus?
Kdoví, jak to reaguje s tím ubrouskem… prostě na normální papírový kapesníček trochu vody.
Včera jsme opět našli 2 blechy!!! Jedna lezla po manželovi
(konečně!!) No ten byl z toho vyschýzovaný, že ani spát nechtěl
Jsem mu říkala, že už mě to nezajímá já tu takhle vyšiluju už několik týdnů!! Takže se z nějakých dvou blech nepo to… No dnes mě posala pro tu tabletu Bravecto, no na veterině teda říkali že je to hotový zázrak, blechy umírají do 2 hod!! I když cena je hrozná, ale snad už to pomůže.. A to jsme měli už frontline, Stronger a ted ta tableta..
Anonymní - to mě mrzí, snad to byly jen poslední zbloudilé
![]()
@Ebynka neboj,to zvladnes.ja jsem teda vsechno neprala. ciste pradlo jsem hned uklizela do skrini a veci co jsem si vecer sundala a chtela si vzit i zitra, tak dala na stul.