Jak na blechy v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.11.14 10:48

@Ebynka neboj,to zvladnes.ja jsem teda vsechno neprala. ciste pradlo jsem hned uklizela do skrini a veci co jsem si vecer sundala a chtela si vzit i zitra, tak dala na stul.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.14 11:04
@Ebynka píše:
Holky, jsem zpět od našich a týden tu manža žádný blechy nenašel, tak v klidu přijedu domu, vysaju a helemese, blecha. Už se mi ani nechtělo brečet (stejně jsem se pak rozbulela), jen taková ta beznaděj… Sakra, co budeme dělat, já už nezvládám neustále uklízet, vzít vysavač ok, to není taková hrůza, ale prát a žehlit pořád dokola, když to nemá ani smysl.

Neboj to byla nějaká poslední vylíhnutá blecha, kterou jsi určitě zlikvidovala, ještě něž nakladla vajíčka… neboj :hug:

Anonymní já se jich ještě z vlasů nezbavila, ale už to svědí mín :-D

• Citovat
  • Upravit
60
25.11.14 12:55

Anonymní - obě :-) - díky za podporu, to povzbudilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.14 15:18

@Ebynka jedeme v tom vsichni :mrgreen: verim, ze se to u vas taky da do kupy.ja po posypani soli a postriku sice jich par taky nachazela, ale uz nic moc hodne.ted 6 dni uz nic, tak snad mi neceka dalsi varka :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.14 22:14

U nás opět postel plná bleších ho.ven! Ale nenašla jsem nikde ani živou ani mrtvou blechu!!! :cert: Nechápu!

• Citovat
  • Upravit
3774
25.11.14 22:27

A jak jsi poznala, že je to bleší trus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
25.11.14 22:35

My jsme měli doma venkovní kočku, jelikož měla koťata a ji jsme po porodu odblešili, ale koťata se nesměli do 4 týdnů ničím ošetřovat. A blechy dostal pes i kočka co máme doma.
U nás jediné, co zabralo bylo odblešení Advocatem pipetou. Je pro psi i pro kočky, ale stojí 300 :(
Vysolila jsem 1500, odblešila všechny zvířata a na ostatní jsem koupila biokill a cca po 14 dnech máme po blechách :palec:
Frontline a jiné přípravky které mají fipronil, tak moc nefungují, blechy už mají bohužel imunitu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.14 23:32

Černé tečky, které se dají rozetřit mezi prsty (ve vlhčeném ubrousku). A zabarvi ubrousek. Prostě jako by jsi rozetrela ho.vno…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.14 23:59
@Anonymní píše: Černé tečky, které se dají rozetřit mezi prsty (ve vlhčeném ubrousku). A zabarvi ubrousek. Prostě jako by jsi rozetrela ho.vno…

ve vlhcenem ubrousku jsem to jednou zkousela a zabarvilo se to do fialova? je to mozne ze by to byl trus?

• Citovat
  • Upravit
4396
26.11.14 07:18

Hm, tak to nevím. Jak jsem vyčesávala kočku, tak ty hovínka byly taky černé, ale rozpadly se.
Ale odpoledne můžu chytnout venkovní kočku a kouknout, jestli něco nemá a můžu to zkusit, jestli je to fialové :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.14 08:36

No nevím jestli fialové, ale je to natravena krev. Takže nějaký odstín červené, hnědé :think: aspoň mě se to tahle zbavuje..

• Citovat
  • Upravit
24798
26.11.14 09:28
@Anonymní píše:
ve vlhcenem ubrousku jsem to jednou zkousela a zabarvilo se to do fialova? je to mozne ze by to byl trus?

Kdoví, jak to reaguje s tím ubrouskem… prostě na normální papírový kapesníček trochu vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.14 22:21

@Pipet tak na papirovy ubrousek s vodou to nic neudelalo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.14 10:38

Včera jsme opět našli 2 blechy!!! Jedna lezla po manželovi :-D :-D (konečně!!) No ten byl z toho vyschýzovaný, že ani spát nechtěl :mrgreen: :mrgreen: Jsem mu říkala, že už mě to nezajímá já tu takhle vyšiluju už několik týdnů!! Takže se z nějakých dvou blech nepo to… No dnes mě posala pro tu tabletu Bravecto, no na veterině teda říkali že je to hotový zázrak, blechy umírají do 2 hod!! I když cena je hrozná, ale snad už to pomůže.. A to jsme měli už frontline, Stronger a ted ta tableta..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.14 18:49

Anonymní - to mě mrzí, snad to byly jen poslední zbloudilé :roll: :roll: :roll: :roll: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný