Jak na blechy v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.11.14 09:46

Rok? to bych nevidela tak cerne.bez krve se nemnozi.kdyz osetrite psa, tak nebudou pit a ja se vzdy snazila blechu co me kousla chytnout :) v tech vlasech je to mazec :evil: to jsem netusila, ze jsou to takove svinky, co by i lezly do vlasu.nezavidim.pri pravidelnem uklidu snad nemuzou zustat vajicka a tim padem nemaji sanci.chce to uklizet.ja uz se na vysavac teda nemuzu ani podivat

• Citovat
  • Upravit
3774
22.11.14 10:43

Zkus NEOSTOMOSAN.
Prý 5 ml ampulky prodávají na veterině, cca za 35 korun. Ředí se v ve velkém poměru, čili ta ampulka je do 2 litrů vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.14 14:11
@Jannnča píše:
Zkus NEOSTOMOSAN.
Prý 5 ml ampulky prodávají na veterině, cca za 35 korun. Ředí se v ve velkém poměru, čili ta ampulka je do 2 litrů vody.

veterinář mi řekl, že se používá na hospodářská zvířata a že mi ho prodá jen na vlastní riziko do bytu, kde se pohybují děti :nevim: :nevim: :nevim: zvažuji jestli to domů dát, když mám dvě děti do 3let :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.14 14:17

Tak jsem dnes uklidila zase uplne vsechno a zadnou jsem ve vysavaci nenasla.ani pod koberci, pod posteli.tak snad se zase neobjevi jako anonymni se soli :zed:

• Citovat
  • Upravit
1244
22.11.14 14:57

No blechy jsme měli před rokem a děti byly poštípané. Už rok máme doma klid. Jen to chce být trochu čistotný, luxovat denně, 1× měsíc vytepovat a opravdu vše vystříkat. Nám to pomohlo. A navíc kočka nosí obojek a je vykoupaná a taky dostala jako první odblešovací prášek, po kterém blechy umřou do 4 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.14 15:08

@smon83 - jen to chce být trochu čistotný???… :roll: :roll: :roll: ježiš to je zase rada :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.14 15:18

Blechy nám dotáhla kočka z venku. Kočce jsme dali přípravek. A na zablešenou domácnost pomohl biolit na hmyz. Každý den jsem večer vysprejovala jednu místnost, aby tam nikdo nebyl přes noc, postel, podlahy, sedačku, nechala jsem větrat. Blechy jsem zlikvidovala do pár dnů.
Je fakt, že luxuju a vytírám denně. Blechy jsou prevíti.

• Citovat
  • Upravit
1244
22.11.14 16:16

No ono dát kočce jen obojek a doufat, že se všechno samo spraví je trochu dětinské, takže ano, musí se hold uklízet častěji než obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.11.14 16:30

@smon83 Přečti si posledních pár stránek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
exMarkéta
22.11.14 16:35

Já nevím, ale každý tady píše že gruntuje jak může a je to šílené, takže napsat, že to chce trochu víc uklízet je výsměch.

• Citovat
  • Upravit
1244
22.11.14 17:17

@exMarkéta @Pipet Ne to není výsměch, pouze špatně pochopený komentář. Přečtěte si moje rady, to že se musí i více uklízet než obvykle je pouze reakcí na paní, která mi napsala, že žádný sprej nic nevyřešil. Jenom sprej nic nevyřeší. Proto rada uznávaného veterináře zní: Kočce podat prášek na odblešení, vykoupat, nasadit obojek proti blechám. Tím jsme vyřešili kočku. Poté následuje gruntování. Nejlepší je sprejem vystříkat veškeré čalounění a to gauč i zevnitř a ze zadu. Vyprat veškeré potahy a kočičí pelechy min. na 60 °C, 40°C blechy nezabije. Koberce vysát a vytepovat. Vysávání opakovat denně a to jak koberců, čalounění, tak i pelíšků. Tepovat koberce 1× měsíčně. Proto jsem napsala, že musíte více uklízet. Já totiž běžně nevysávám každý den a netepuji 1×měsíčně. Doufám, že takto už to pochopí všichni. Je to jen rada, která nám opravdu pomohla a pomohla i jiným. Přeji hodně úspěchů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.14 18:53

@smon83 napsala jsi to trochu nesikovne, ale mas pracdu.ja se jich po 3 tydnech zbavila vysavanim 6× denne a ted 1-2 denne, podle casu, ale jednou je minimum a neni tady uz nic. postriky mi opravdu ale nezabraly, jen ten uklid.je to zbytecne vyhazovani penez

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.14 18:54
@exMarkéta píše:
Já nevím, ale každý tady píše že gruntuje jak může a je to šílené, takže napsat, že to chce trochu víc uklízet je výsměch.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
3774
22.11.14 18:59
@Anonymní píše:
@smon83 napsala jsi to trochu nesikovne, ale mas pracdu.ja se jich po 3 tydnech zbavila vysavanim 6× denne a ted 1-2 denne, podle casu, ale jednou je minimum a neni tady uz nic. postriky mi opravdu ale nezabraly, jen ten uklid.je to zbytecne vyhazovani penez

Jenomže nezapomeň, že z nějakého zapadlého vajíčka se bleška vyvine za 4-6 týdnů…čili jásat po 3 týdnech je trošku předčasné.

@Anonymní píše:
@smon83 napsala jsi to trochu nesikovne, ale mas pracdu.ja se jich po 3 tydnech zbavila vysavanim 6× denne a ted 1-2 denne, podle casu, ale jednou je minimum a neni tady uz nic. postriky mi opravdu ale nezabraly, jen ten uklid.je to zbytecne vyhazovani penez
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.14 19:02

@Jannnča to mas pravdu, vsak nejasam, mam z nich respekt :mrgreen: takze s uklidem 1× denne budu pokracovat a po tom soku s blechy nevim kdy se odvazim prestat :zed: ale zase pokud nebudou mit do ceho hryznout, tak se mnozit nebudou a larva se zivi trusem, ten pri uklidu mit nebude

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný