Jak na blechy v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
14.11.14 11:13

PRESNE!!!aspon mate kam jit, ale co s tema vecma? Ja cpu hodne do mrazaku i treba co chci prat a nejde na 60,tak zamrazim a pak vyperu na 40,nevim doufam ze to nedelam blbe. bojim se k nekomu chodit a nekdo k nam, abych to u nekoho nezamorila, fakt staci jedna blecha a pohroma je hotova. A hlavne trva nez si toho clovek vsimne a nez uveri a zacne jednat, je to rychlost, fujjjj hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.11.14 11:56

Vidíš mrzák, to je super nápad! Ja to peru na 40 bez mrazení, ale pak vse zehlim párou. Všechno co budu chtít vzít k našim, dám do mrazáku a co nestihnu nebo se nevleze zabalím do pytlů a zmrazím a vyperu u našich. Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.11.14 12:07

Ty se mas, prijdes na jiny myslenky u vasich.ja kdyz jdu na chvilku ven(pokud to stihnu),tak je to v poho, ale jak se vrati domu, jsem zas v haji…ja uz sem alergicka na zvuk vysavace a co asi teprv ty deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.14 12:52

Holky ale berte to tak, že máme aspoň ty domácí mazlíčky Pres které se to dá účinně řešit. Co kdyby nás napadla blecha obecná té se mnohem hůř zbavuje..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.14 14:44

Myslis, ze obecna nejde na kocku nebo psa?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.14 14:59

Myslím si že jde.Ale podle mě je horší chytit blechu bez zvířete doma. Ta psí nebo kočičí (možná i obecná) půjde první na zvíře.. Za to nemít doma zvíře a chytit blechu obecní.. no jak se jí chceš potom zbavit? Na sebe obojek ani pipetu použít nemůžeš a ty spreje stejně nepomůžou…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.14 15:05

JÁ už s těma vlasama nemůžu.. prostě mám fakt pocit že tam něco leze!!! ale nikdy nic nenajdu!!! :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.14 15:53

Prosim vas zensky takhle kdyz gruntujete nasli jste vzdycky naky blesi hnizdo? a jestli si to tam delaj ty mrchy opakovane. vlezly vam ty pareziti taky do skrini? a jaky mate zkusenosti s tou domaci blecholapkou? tu stou zapalenou svickou v taliri

• Citovat
  • Upravit
Katerina43
14.11.14 16:02

Ahoj holky… Já doma žádné zvíře nemám, a nevím jak to řešit dál. Poradite mi někdo? Mám zvířata na zahradě, psa a kočku.

• Citovat
  • Upravit
10
14.11.14 19:28

Zdravím, já jsem ta s dcerkou s blechama ve vlasech. Přinesla je z venku ve vlasech. Tvrdila, že si s žádným zvířetem nehrála. Vybrala jsem jí asi tři z vlasů, jednu měla jakoby přikouslou na těle, proto jsem si nejdřív myslela, že je to klíště, když to tak drží na kůži. Při umytí hlavy obyčejným dětským šamponem byly ve vaně ještě dvě utopené. Na druhý den jsem jí ještě další dvě vybrala z vlasů, jednu měla na oblečení a jednu jsem si vybrala večer ze županu. Další den byla jedna mrtvá na podlaze. Šampon na vši jsem nezkoušela, teď už ve vlasech nic nemá. Vysávám, oprala jsem ložní prádlo, nastříkala jsem podlahy Bio Killem. Blechy tam měla určitě, ale jestli to byli ty zvířecí nebo ty lidské (obecné), netuším. Ale měla jsem pocit, že mám na nohách štípance. Ovšem nevím, jestli to nebyli jen nějaké pupínky, jestli už si to taky nenamlouvám a nehrabe mi z toho. Pořád mě totiž na těle i ve vlasech jakoby svědí a lechtá a tak se pořád škrábu ve vlasech a prohlížím se na těle. Ale od středy jsem zatím žádnou další blechu neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.14 20:20

@Ebynka ja v obleceni nic nemam. koukala jsem.
@perute presne,vysavac uz nenavidim.syn se me pta proc porad uklizim. nemuzu mu rict ze kvuli blecham. chodi do skolky a mam strach, ze by to rekl
@valja blbe se zeptam.,ale skakalo to co jsi vyndavala z vlasu? nebyli to spis vsi??
@Katerina43 mozna bych zkusila dat jim ampuli a pak je nechat alespon jednoho probehnout v byte.muj pes je ted uspesne zabiji.snad to bude pokracovat a neni to klid pred bouri

@Anonymní píše:
Prosim vas zensky takhle kdyz gruntujete nasli jste vzdycky naky blesi hnizdo? a jestli si to tam delaj ty mrchy opakovane. vlezly vam ty pareziti taky do skrini? a jaky mate zkusenosti s tou domaci blecholapkou? tu stou zapalenou svickou v taliri

ano, blesi hnizda jsem nasla v kazde mistnosti pod kobercem :zed:

• Citovat
  • Upravit
10
14.11.14 23:06

Sice nevím, jak vypadá veš, ale vím jak vypadá blecha, takže jsem si jistá, že to byla blecha. Ve vlasech teda neskákala, spíš rychle běhala u kořínků vlasů. Když jsme měli fretky, taky jsem jim stejně vybírala blechy z kožichu. Bylo to takové tmavé, se splácnutým tělíčkem a takovýma těma delší má zadníma nožkama, co používají ke skákání.
Ale už jsi druhá, co se mě na to ptá a já se hned začala drbat na hlavě. No hrůza! Kdyby dcera nespala, hned se jdu podívat, jestli tam nemá hnidy. Zítra to pro jistotu zkouknu, ale jsem si jistá, že tam měla blechy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.14 23:25

Prosim vas myslite ze se v mrazaku znici vsechna stadia blech? po min.8 hodinach?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.14 23:33

@valja protoze vsi neskacou jako blechy, proto jsem se ptala.ze by sli takhle dobre vyndat, vis. kazdopadne vsi by bylo pro vas lepsi varianta nez blechy

• Citovat
  • Upravit
10
15.11.14 00:08

Zítra zkontroluju dcerku a manžel nakoukne do vlasů i mě a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný