Jak na blechy v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Katerina43
12.11.14 18:33

Jo, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte co je na tom pravdy, že blechy zvířecí všeobecně mají rády krev zvířat, že prý mají jinou teplotu krve a že z lidské krve se rozmnožovat nedokáží.
Podle mě to je blbost, ale raději se zeptám.. :?:

Děkuji!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.14 19:00

Jezisi to by byla dobra zprava, protoze mi pripada ze vsechny blechy jsou na me! ja jsem vcera mluvila se sousedkou, vim ze taky mely blechy, ale podle ni to neni nic desnyho, zatim co ja totalne silim, ona mi rika, ze o tom asi moc ctu, nechapu to, je na to asi zvykla nebo co!!!??ja jsem totalne v haji uz nemuzu to je nekonecny. A ona mi rnakonec rekla, dyt blecha ti nic neudela, jen stipne, to je horsi stipanec od komara, ty prenaseji vic nemoci…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.14 19:08

Prosim vas nevite nekdo co s tema vlasama, zkouseli uz jste neco? je to divny protoze i na veterine i v lekarne mi rekli ze ve vlasech by se nedrzeli, ja je tam mam

• Citovat
  • Upravit
Katerina43
12.11.14 19:38

Já jsem s přítelem poštípaná jako blázen, ale nevěděli jsme nejdřív od čeho to je..
Ale šílím od té doby, co mi přítel řekl, že ji viděl… a když jsem ji viděla já, že mi leze po noze, tak jsem šílela ještě víc a vlasy mi stávali hrůzou na hlavě. :( Špindíry nejsme, ale prostě se to stává. Člověk si ji domů může donést odkudkoli.

Četla jsem, že to že je máš ve vlasech a přijde mi, že mě to na hlavě lechtá jako ve vlasech, takže jsem stála nad vanou a česala a česala, ale nikde nic, akorát jsem si vyrvala několik vlasů.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.14 20:00

Tak dnes je prvni den, co mi zadna nekousla a zadnou jsem nevidela.snad to neni klid pred bouri.psa mam osetreneho 3 ampuli, tentokrat z veteriny a asi je to zabiji.snad :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.14 20:03

No já si dnes vystříkala čepici tím neostom… a dala na hlavu. Zatím mě nic jiného nenapadlo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.14 20:11

Měla jste je některá i v kuchyni (skoro se bojím zeptat :-D ) Jako mezi miskama a hrncema

• Citovat
  • Upravit
10
12.11.14 20:12

To my taky žádné zvířata nemáme, ani sousedi. Jen jednou jsme venku potkali koťátko a dcerka u něho chvilečku stála, jestli si ho hladila, to nevím. Akorát se venku s děckama často válí po trávě.
Dcera už je ve vlasech nemá, vybrala jsem jí je (snad!) všechny ručně. Dneska ještě vlásky zkontroluju, ale už druhý den jsem žádnou blechu neviděla. Zítra vystříkám celý domek Bio Killem a budu doufat, že už se nám ty potvory nikde nemnoží! Je to hrozné, když čtu některé vaše zkušenosti. A dneska mám celý den pocit, že mě někde něco lechtá a svědí a tak se furt drbu a kontroluju! No prostě na zbláznění! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.14 20:17
@Katerina43 píše:
Já jsem s přítelem poštípaná jako blázen, ale nevěděli jsme nejdřív od čeho to je..
Ale šílím od té doby, co mi přítel řekl, že ji viděl… a když jsem ji viděla já, že mi leze po noze, tak jsem šílela ještě víc a vlasy mi stávali hrůzou na hlavě. :( Špindíry nejsme, ale prostě se to stává. Člověk si ji domů může donést odkudkoli.Četla jsem, že to že je máš ve vlasech a přijde mi, že mě to na hlavě lechtá jako ve vlasech, takže jsem stála nad vanou a česala a česala, ale nikde nic, akorát jsem si vyrvala několik vlasů.

A nevyčesala jsi jen takové černé tečky nebo bílé

• Citovat
  • Upravit
Katerina43
12.11.14 20:42

Nevycesala jsem nic, pouze jsem si vyrvala vlasy, protože jsem si je procesavala uplne jemnym hřebenem.. Ale trpim uz několik let suchou pokožkou hlavy, takže pouze neco jako lupy.. Nic vic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.14 20:48

@Katerina43 myslim, ze muzou, ale mnohem pomaleji.na rozmnozovani se musi napit opakovane a to na cloveku lze dele, kdyz se u neho nedrzi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.14 22:10

A holky odcervovali jste? Mela jste některá u zvířete i skrkavku? Jako že by jste ji fakt viděli po odcerveni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.14 23:21

Anonymní se solí :mavam:
Ebynko - ano blechy jsem opravdu zlikvidovala solí. Je potřeba jí tam mít alespoň 3dny. Neodskákaly nikam - nacházela jsem je na podlaze.

• Citovat
  • Upravit
60
13.11.14 07:58

Anonymní se soli, dekuji za odpověď ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.11.14 09:00

Tak jsem udělala spodek baráku a nahoře naší ložnici. Zatím pouze rainboušem, kompletně jsem převlíkla postele, tim klepačem vyklepala matrace, vysála peřiny, gauč jsem rozebrala jak šel, polštáře na židlích a všechno jsme postříkala bio killem - neuvěřitelně rychle mizí :). Na podlahu už mi nevyzbylo, tak dneska jedu druhý kolo i s podlahou a dětským pokojem. Spát jsem šla až v půl 1 a dělala jsem to od šesti. Já žádnou blechu nepotkala, ale vždycky holka jich má na sobě několik (ale to bude tím, že si kocourka vždycky brala s sebou do postele). Poštípaná jsem ale solidně.. nejen u kotníků, mam to i na hrudníku, ale fakt žádnou nevidím nikde. Ještě se před spaním stříkám repelentem a mam pocit, že mam nový pupenec, i když v tom množství ani nepoznam, jestli už tam třeba nebyl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný