Jak na blechy v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.11.14 00:45

Zkuste dat male za ouska kapku tea tree oil, nemaji to radi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.14 10:00

U nás je to to samé, chce vidět ty blechy, fotku stipancu, pak mi teprve veri, ale v zapeti rekne „no to uz byla posledni“ :mrgreen: dobre vim že to nebyla poslední! Dnes se snažím vyprat všechno pradlo a to co nenosime dat do krabic a zastrikat a zastrecovat.. Snad to pomůže, ale stejně už ničemu nevěřim. Jo a na hlavě nosím čepici, protože jsem si. Jistá ze je mám i ve vlasech, včera jsem si vycesavala vlasy nad vanou a pár brodelu z tama spadlo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.14 10:12

Tak koukam, ze blechy jsou vsude a je to s nima sileny.ja uz s nima bojuju 3 tydny a snad jich ubyva.bez krve se nerozmnozi, to beru za hlavni. i kdyz vysavam jeste hodne blech, ale pes ma ampuly a mne kdyz kousne a chytim ji, tak mam pocit vitezstvi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
60
12.11.14 10:35

Anonymní se solí, chci se zeptat, rozhodla jsem se, že ted, jak pojedeme na 3 dny pryč, vyzkouším tu tvou sul :-) Chci se zeptat, co mám dělat, jak se vrátíme, bude třeba všechnu tu sůl vysát a vytřít, že? Kde všude pak ty blechy budou??budou se držet v té soli, nebo budou před ní utíkat a budou v prostoru mimo tu sůl, jak to probíhalo u tebe, vím, že jsi too možná už nekde psala, ale nemužu to najít. a tou solí, jsi se těch mrch nadobro zbavila? promin, jestli se budeš opakovat. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
12.11.14 10:36

Jo a můj manžel má blechy uplne v paži a denně se kvuli tomu hádáme ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.14 10:44

@Ebynka manzel si taky mysli, ze prehanim, ale pomaha mi strikat pripravky a i sul vysaval.mne teda sul asi moc nepomohla. nasypala jsem ji vsude, vysala a kdyz jsme se vratili po 1 dnu domu, tak zase skakaly :zed:

• Citovat
  • Upravit
10
12.11.14 10:53

Tak včera jsem našla jen jednu mrtvou blechu na zemi. Ale samozřejmě nenechávám nic náhodě. Vysávám, pračka jede už druhý den vkuse, koupila jsem Bio Kill a ještě chci pořídit tee trea olejíček. Chci se zeptat na ten Bio Kill. Nepíšou tam jak dlouho na postříkanou podlahu nechodit? Stačí nechat jen uschnout nebo radši na pár hodin zmizet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.11.14 10:55

A stříkat Bio Killem jen ty podlahy nebo i gauč, postele atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.14 10:55

@valja ja nechala biokill jen zaschnout, ale mne nepomohl.mne teda nepomohl zadny postrik. zatim vypada, ze pomaha jen vysavat :zed:

• Citovat
  • Upravit
10
12.11.14 10:57

Můj manžel to ještě neví, zítra se vrací ze služební cesty a jsem zvědavá, co na to řekne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.11.14 11:21

To mazec, když to tady čtu :(. Já jsem poštípaná nejen na nohou, ale i na hrudníku, ale zatím jsem měla tu čest vidět asi jen 3- 4 blechy. Kocourovi jsem včera stříkla Frontline, ale zatím se drbe pořád :D. Pak jsem koupila ten Bio Kill a večer mi sousedka půjčí rainbow na peřiny, plyšáky a matrace se sedačkou - tak nevím. Potřebovala bych poradit s odpověďmi na pár otázek

1. Na Bio Killu píšou, že je toxický pro kočky. Prodavačka mi ale řekla, že s tím mám kocourovi vystříkat pelíšek. Tak když s tím vystříkám barák, jak dlouho tam ta kočka nesmí přijít, aby jí to neublížilo? Stačí ráno, než půjdu do práce a odpoledne už dobrý?

2)Ptala jsem se sousedky z vedlejšího baráku, čím odblešuje kocoura. Nechápavě mi odpověděla, že ho nikdy neodblešujou, že prej blechy nemá - nikdo nemá ani štípanec, tak není potřeba. Řekněte mi, jak je to možný? Chodí na stejný pole s naším, nosí myši jako ten náš, mají ještě psa, spí jim na gauči celou noc a nemá ani jednu??? to prostě nechápu :(

1. Když tím večer nastříkám matrace, můžu si do toho jít za chvíli lehnout? Píší, že se to nesmí dostat do kontaktu s pokožkou, tak jsem z toho celá zmatená :-).

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
12.11.14 11:31

Manžel, at mu nekřivdím :-D, taky pomáhá, já vysávám ráno a on večer, ale tech keců kolem toho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
12.11.14 15:38

HOLKy, byla jsem na vetetinw a doktorka mi dala biokill, má s tim někdo zkušenost? Pomohl? Neublizi to miminku když se vrátíme za 3dny po postrikani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.14 18:26

Já se asi zblaznim!! Od rána uklizime, oblečení dáváme do pytlů, celý den mam na hlavě čepici, Peru, uklizim, vysavam, stříkam po celodenním martiriu si sednu na sedačku a z na noze mam blechu!! No myslela jsem ze me se odvezou! Tohle prostě nikdy neskončí

• Citovat
  • Upravit
Katerina43
12.11.14 18:30

Ahoj holky,
před týdnem se nám začalo dít to samé.
Jsme s přítelem poštípaný kolem dokola kotníků a na nártech, jinak nikde.
Zvířata doma nemáme, ale venku máme psa a kočku, která měla koťata, takže asi od nich.
Koupila jsem biotoll, ten trochu pomohl, rozsypala jsem sůl po pokoji, také se mi zdá že pomáhá, máme ji tu už dva dny… Ale byla jsem dnes u veterinařky a řekla mi, že si mám koupit biokill a v pátek si mám přijít pro neostomosan, tak jsem zvědavá. Říkala že smrdí, ale to je podle mě to nejmenší, smrad se vyvětrá.
Díkybohu máme známého deratizatora, tak nám také namíchá nějaký roztok, ale také až pátek ho budeme mít. Do té doby ztrnu hrůzou. :,(

Jak se vám daří se toho svinstva zbavit?

Příspěvek upraven 12.11.14 v 18:34

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný