Jak na blechy v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.11.14 21:04

Holky uz jste se nektera zbavila blech ve vlasech? me je ted bude manzel vxndavat, sem zvedava jesti to pujde

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.14 21:12

S těmi vlasy me ještě napadlo nastrikat si do nich lak na vlasy to by je mohlo zahubit. Pak napiš jestli nějakou vycesal. S tím neostomosanem se to musí dostat na ty vajíčka atp. Ale řekla bych že je to lepší než ty předražené spreje.. Takže když už stříkat tak asi tímhle… A když se tím postříka zvíře ty blechy to zahubi hned, ale zase aby nezpůsobil repelentne.. To by pak na něho nemohli jít..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.14 21:22
@Anonymní píše:
Holky uz jste se nektera zbavila blech ve vlasech? me je ted bude manzel vxndavat, sem zvedava jesti to pujde

ve vlasech snad byt nemuzou ne?

• Citovat
  • Upravit
Katerina43
13.11.14 21:36

Co vám pomohlo nejvíc?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.14 21:49

To mi rekla na veterine i v lekarne, ze ve vlasech byt nemuzou, ale sou. Nevim jsk se toho zbavim, jedna pani tady psala, ze je dcerce musela vyndavat, ja posilala dotaz jestli na to funguje sampon na vsi, nebo neco jinyjo a zatim nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.14 21:53
@Anonymní píše:
To mi rekla na veterine i v lekarne, ze ve vlasech byt nemuzou, ale sou. Nevim jsk se toho zbavim, jedna pani tady psala, ze je dcerce musela vyndavat, ja posilala dotaz jestli na to funguje sampon na vsi, nebo neco jinyjo a zatim nic.

a ty jsi ji ve svych vlasech fakt videla?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.14 21:55

No i ja jsem malé našla jednu blechu v hlavě ale je to mimino takže nemá vlasy jako takové.. To je fakt zvláštní s těma vlasama… Ja mam pořád pocit ze je tam mám, ale důkaz nemam.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.14 21:57
@Anonymní píše:
No i ja jsem malé našla jednu blechu v hlavě ale je to mimino takže nemá vlasy jako takové.. To je fakt zvláštní s těma vlasama… Ja mam pořád pocit ze je tam mám, ale důkaz nemam.

ja mam taky takovy pocit, ale nic tam neni.spis uz nam hrabe :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.14 22:02

No zatim nevidela, teprve sr mi tam podiva, ja uz z toho uplne cvokatim, bojim se drbat aby to nevypadlo na malou, mam pocit ze me totalne sezerou.Asi me maji jako hostitele, jsem postipana kolem oci a nekdy na krku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.14 22:24
@Anonymní píše:
ja mam taky takovy pocit, ale nic tam neni.spis uz nam hrabe :zed:

Souhlasím hrabe nám…

Ted jsem trochu googlila a do vlasů Ch chodí jen blecha obecná. Takže kdo ví co doma máme.. Obecnou, psí, kočičí…

No ale musím zaklepat ze ja ani nikdo nejsme pokousani..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.14 22:53

Tak nic nenasel holky, ja se modlila aby nasel aby me toho zbavil, no takze mi asi fakt hrabe, ale je to k zesileni, je mi do breku, uz nemuzu, vsechno s cim doma hneme je cisty, az dneska u me pod prosteradlem jako cerny smeti, asi trus, tak sem myslela ze najdu i blechu a nic.no vcera jsem v loznici jednu videla, pidi, takze jsou urcite nove vylihli ale kde???no moc dlouho me neprohlizel, mysli si ze jsem blazen…

• Citovat
  • Upravit
24798
14.11.14 07:45

Zkuste se projít v noci po bytě v bílých ponožkách…
Blechy jsou hodně citlivé na vibrace způsobené chůzí - naskáčou na ty nohy.
Uvidíte, kolik jich bude.

Ve vlasech - teoreticky blecha skočí na hostitele, napije se a zas seskočí dolů, takže ve vlasech by být neměly. Pro klid duše bych si ty vlasy třeba nabarvila, to nepřežije nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.14 08:37

@Pipet to je pravda, kdyz jsem dala deti spat a zhasla jsem si uz v obyvaku, tak jsem 2 dny po sobe mela blechu na noze.
je to sileny, uz jen vysavam, zadny postriky uz nekupuju.dala jsem za ne uz skoro dva tisice a nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.14 09:27

To je dobrej napad s tou barvou,dekuju.Ja taky porad vysavam, bojim se strikat kvuli detem, bejt na me tak chodim se s prejem v ruce a strikam na vse co se hne.je to unavny nekdy luxovat do noci a rano nanovo, pripada mi to jak zlej sen. Nevim proc to ze me neskoci na kocku, mozna proto ze kdyz chce pit, sem po ruce, protoze kocka chodi furt ven, dovnitr, ven…uz me fakt toci, bojim se ze ta tableta snad nefunguje, ani mrtvoly tu nevidim…boze vseho se dedne stitim…

• Citovat
  • Upravit
60
14.11.14 09:55

Je to fakt šílené, jak to tady všechno čtu, jako bych to psala já! Dneska ráno při vysávání bylo ve sběrači tolik blech, že jsem to nemohla spočítat, 4? 6? 8? vůbec nevím, jak tam ty mrchy skákaly a to jsme teď pár dní nacházeli občas jednu, dvě a to takové polomrtvé, tak jsme mysleli, že vyhráváme, ale houby!! asi se vylíhla nová várka :-( každopádně mi došla trpělivost a dneska balím a stěhuju se s miminkem k našim a manža to tu bude vystříkávat. teď mám dilema, jak pobalit věci, abych v těch věcech nepřitáhla blechy i k našim. Máte to holky i v oblečení? Napadá vás nějaký bezpečný způsob, jak pobalit věci bezpečně? Bože, ať už je tohleto za náma a můžeme si v klidu užívat svých dětí a života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný