Jak na blechy v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.11.14 22:13
@Anonymní píše:
Napiste jestli mate nekdo s tim mrazakem zkusenost, ja na to spolehala!!!holky dyt by snad uplne kazdej musel bejt zamorenej, jsem totalne v haji.prej ty vyvojovy stadia blech jsou mikroskopicka zalezitost, jak velky teda byli ty hnizda co jste nasli? Jo a ja kdyz jsem se zkraje na veterine na ty blechy ptala, tak mi to poradili do toho mrazaku, ja uz jsem z toho jelen.

pod kobercem jsem nasla kokon-takovy cerny hromadky a pak takove ruzove larvy-to uz byly vslecene larvy.ja odtahuju nabytek doted a zvednu koberec a vysvam tam. delam to kazdy den minimalne 2×.ze zacatku i 6× denne.mame tezky gauc a postel, docela makacka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.14 22:16

@Ebynka presne,nekdo to neresi.mne uz ted 4 den zadna nekousla a jsem uz klidnejsi. vysavam porad a asi dlouho budu aspon 2× denne, dokud asi neuvidim prazdnou nadrzku od vysavace, ale uz nikdy vice.kdyz si vzpomenu pred 3 tydny jak to po me lezlo, kousalo, uz nikdy vice

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.14 22:49

Jo ten arpalit je dobrej, stříkala jsem ho přímo na sebe. Já třeba prádlo vůbec nežehlím, stačí prát na 60 st. A vím, když jsem je chytala a topila, že jim stačí pod vodou minuta, a jsou utopený, tak myslím že v pračce se musí utopit. Jde asi spíš o ta vajíčka, a těm stačí těch 60 st. Půjčím asi zas od našich parní vysavač. Ten mi přišel na to dobrej. To hodně zmizely. Kde na to ale brát čas a energii. Mě s tím nikdo doma nepomůže…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.14 22:08
@Anonymní píše:
Jo ten arpalit je dobrej, stříkala jsem ho přímo na sebe. Já třeba prádlo vůbec nežehlím, stačí prát na 60 st. A vím, když jsem je chytala a topila, že jim stačí pod vodou minuta, a jsou utopený, tak myslím že v pračce se musí utopit. Jde asi spíš o ta vajíčka, a těm stačí těch 60 st. Půjčím asi zas od našich parní vysavač. Ten mi přišel na to dobrej. To hodně zmizely. Kde na to ale brát čas a energii. Mě s tím nikdo doma nepomůže…

s tou vodou nevim.ja mam rainbow vysvac a kdyz byly jeste hodne napite od psa, tak mi skakaly ven pri vylevani do zachodu a jeste ze zachodu skakaly ven.kdyz jsem splachla do umyvadla, tak jeste byly schopne vyskocit :zed: ted uz ne, ted uz jsou bud na koberci mrtve nebo uz je ten vysavac a voda usmrti

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.14 13:25

@exMarkéta presne,mne se ted taky zda, co ma pes ampuli, ja dala teda stronghold. neverila jsem ale, ze tak levna pipeta od veterinare by pomohla. a oni asi mizi. nachazim teda obcas malinke blesky, ale nekousou a nejsou ani tak rychle co byly pred tim, tak snad :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Katerina43
19.11.14 11:58

Ahoj holky, jak válčíte?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.14 14:47

Ahoj, tak napriklad ja uz vubec nemuzu a pripada mi ze brzo zkolabuju. dneska jsem nasla dve pidi v koupelne a hned jsem sobe i miminku nasla kousanec.Mam kocku, bojim se ze to vsechno nevyzbira. U nas doma je to jako v holobyte, koberce venku pred barakem, doma veci v cernych pytlich a spousta mokreho pradla.Deti nemocny, denne bych potrebovala min.2hod na uklid, nestiham vubec nic.Jak jsi na tom ty uz mad cicu doma?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.14 19:16
@Anonymní píše:
Ahoj, tak napriklad ja uz vubec nemuzu a pripada mi ze brzo zkolabuju. dneska jsem nasla dve pidi v koupelne a hned jsem sobe i miminku nasla kousanec.Mam kocku, bojim se ze to vsechno nevyzbira. U nas doma je to jako v holobyte, koberce venku pred barakem, doma veci v cernych pytlich a spousta mokreho pradla.Deti nemocny, denne bych potrebovala min.2hod na uklid, nestiham vubec nic.Jak jsi na tom ty uz mad cicu doma?

a jak dlouho uz je mas doma? ja ze zacatku cetla, ze to trva minimalne mesic a je to tak, ja po mesici jsem na dobre ceste, uz 2 dny vubec nic a i prazdny vysavac, tak kdyz se nevylihnou snad dalsi, tak jsem nad nima vyhrala.jak velky mas byt? ja 3 plus 1 a vysavat 6× denne taky neni nic moc :( taky mam miminko a jeste syna

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.14 21:32

No ja to mam takovy zvlastni, nekdy myslim snad koncem zari prisla rano mala do loznice a pod pyzamkem mela blechu, no samo ze mi utekla, mala byla pokousana asi 5 takovych plochych flicku. No a pak nic, pak za asi deset dni blecha v obyvaku, pak blecha u maly v pokojiku, vzdycky mi utekly.No ja zacala byt pokousana v obliceji, maly flicky, to uz jsem zacala plasit, dma myslej ze sem blazen, vsechnome svedilo, hlava telo des. Nikde jsem nic jinak nevidela. Kocku jsem vyhodila, jak hsem byla vytocena, pak jsem se ptals na veterine a tam mi rekli ze je urcite mame. kocce jsem teda dala tabletu no a od toho konce rijna jancim, porad luxuju, vsechno jsme od ty doby obratili vzhuru nohama, sedacky, koberce, skrine…nikde nic strikala jsem to neostomosan, pak sem se bala kvuli detem mimi ted 3mes. a 3.5roku. jeste jsem videla asi 3× v loznici, chytla jen jednu.Po tom co vdude ctu jsem hystericka, nevim kdy se to na nas vyriti, nebo co bude, kocka je teda ted doma vcera hsem nasla jednu mrtvolu.my jsme v prizemnim domecku, mam strach nekam chodit Cejtim je na sobe a bojim se ze nam pravdu, jo jednou jsem mela pod prosteradlem takovej cernej bordel. A to kazdej den matraxe luxuju a obdem dam cistx prostradlo, matrace, deky polstare jsem prala snad uz 3× za ten mesic. vsechno furt dokola, ale luxuju teda jen kednou denne, nekdy treba az kdyz deti speji, jimak ja to proste nestiham a jsem uplne zdesena, doma dycky cisto, furt jsem uklizela, pedant na piradek a ted tohle. kocku mam 10 let a nikdy by me tohle nenapadlo, zacala chodit ven asi rak pul roku zpatky. Nejhorsi je ze ty blechy okusujou me ale i mimi byva kousle a starsi asi 3× taky. promin za roman ja o tom nikomu nerkla, je to hruza bojim se abych je nejam nezanesla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.14 21:50

Jo a jeste teda jsem davala sul pod sedacku, pod postele, davala domaci blecholapku do talire 2×, a nic.ted uz budu jen luxovat, hlavne postele, postylku, no a budu muset kocku asi nacpat do loznice, protoze tam nikdy nesmela, takzetam nechodi.no ja se normalne v loznici ted bojim a vubec nemuzu spst, nekde jsou urcite ty larvy atd.prej je to desne maly, videt jen mikroskopem.na veterine mi rekl no to u vas ten cyklus ptpbehne a kocka je vyvhyta, po tom prasku kdxz na ni skoci a kousne tak chcipne, tak snad. jenze kocka lezi na jednom miste, teoreticky by za ni meli prijit, ale co kdyz uz jsoh zvykli ns lidskou krev? dneska kdyz jsem videla ty miniatury, to byli nove vylihli, tak nevim kde maj hnizdo, uz me to desne nebavi a tajy nevim co s tma pytlema, kdy to mam otevrit, a prat nebo co.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.14 09:54
@Anonymní píše:
Jo a jeste teda jsem davala sul pod sedacku, pod postele, davala domaci blecholapku do talire 2×, a nic.ted uz budu jen luxovat, hlavne postele, postylku, no a budu muset kocku asi nacpat do loznice, protoze tam nikdy nesmela, takzetam nechodi.no ja se normalne v loznici ted bojim a vubec nemuzu spst, nekde jsou urcite ty larvy atd.prej je to desne maly, videt jen mikroskopem.na veterine mi rekl no to u vas ten cyklus ptpbehne a kocka je vyvhyta, po tom prasku kdxz na ni skoci a kousne tak chcipne, tak snad. jenze kocka lezi na jednom miste, teoreticky by za ni meli prijit, ale co kdyz uz jsoh zvykli ns lidskou krev? dneska kdyz jsem videla ty miniatury, to byli nove vylihli, tak nevim kde maj hnizdo, uz me to desne nebavi a tajy nevim co s tma pytlema, kdy to mam otevrit, a prat nebo co.

uplne ti rozumim, ja prvni tyden probrecela, pak jsem se nastvala, ze nad nima zvitezim.ja vysavala kdykoli to slo. jedno vysavani takove duslednejsi-odtahnout postele atd. a zbytek vysavani rychlejsi a pomohlo to. larvu by jsi videla. nasla jsem jich tak 10 urcite.zkus jeste koupit biolit, takovy zeleny a vem si neco na pusu a vystrikej byt a aspon na hodinu odejit pryc a otevrit okna az po navratu domu.to jsem delala 2×. jinak pri normalnim uklidu prej ten mesic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.14 10:06

Holky tak já už to tak nehrotim. Psa jsem osetrila, takže ty mrchy brzy vychcipaji, do 3 měsíců určitě. Ob den vysavam. Ale už jsem klidnější, oblečení jsme sice měli v pytlích, ale pak mi došlo, že je to zbytečné. Larvy se živí trusem a ten nikde nemáme, takže blechy se z oblečení nevylihnou. Kdyby ano pes to zlikviduje. Jen mě teda štve ta hlava porad mě svědí, nevím si rady. Blechy jsem tam nenašla. Dnes jdu ale ke kadeřnici, tak snad tam nic nenajde, to by byl trapas. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.14 12:51

Prosim te to mi pak rekni co u ty kadernice, taky tam potrebuju a bojim se, ze neco uvidi.Je to fakt divny, ale zas mi nerekej ze je to psychyka, ze te jako vsechno kouse a svedi.Pred malou nic nerikame a taky se nekdy skrabe a to porad vsechno vyklepavam a otacim naruby a zase klepu uz mi z toho asi klepne. A tys mela tich blech hodne? a kdyz mas psa uz jsi neco takovyho zazila?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.14 13:35

No já jsem nikdy tohle nezažila, nikdy neměl blechy, a teď v lete první dvě klíšťata. Má 3,roku. No myslím že jsme jich měli dost… No vysala jsem si hlavu vysavačem, tak snad tam nic nenajde, jinak řeknu, že jsem je musela chytit u nich :mrgreen: taky mají psa (dělám si samozřejmě srandu)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.14 20:44

Tak kadeřnice nic neříkala. Ale jak jsem si pak doma smývala melír a alobaly, tak ve vaně spadly tři černé „něco“ Ale při běžném mytí hlavy nikdy nic! Tak už vážně nevím co.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný