Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, tak já se s vámi taky podělím…od doby, co nemáme doma kočky a psa, se těch blech nemůžeme zbavit…je to už asi měsíc
poštípaná jsem jen já, ale za to pořádně! každý den vysáváme, pereme, žehlíme, strkáme věci do mrazáku, stříkáme biokill, sanytol, raid, biolit…na zemi rozsypaná sůl, všude talířky s jablečným octem a prostě se nám tam pořád drží…už nevím co dělat…ráno se do práce oblíknu, ještě to přežehlím, než si to oblíknu…v práci dobrý…jen příjdu domů, už na mě sedí ta potvora!!! jak je tohle možný?!?! jsem fakt zoufalá… ![]()
Jo, taky je máme, už 3 měsíce, přispívala jsem zpočátku jako anonymII, pak už nebyl čas. Vždycky je na čas klid, ale zas se nějaká vz´ždycky objeví. Už nevím jak na ně. Dneska jsem zkusila tu sůl, po obvodu pokoje, tak uvidím. Mám dojem, že se jich není možný zbavit. Stačí jedno blbý zapomenutý vajíčko, a máme je znova. Nemám už moc času na ten blbej úklid, fakt už není energie.Do půl pátý v práci, utahaná jak pes, a ještě doma pořád uklízet fakt už nedávám. Někde chytím asi kočku, nechám ji tady proběhnout, a pak ji odbleším a pustím zas ven. Bez zvířete fakt snad není šance se jich zbavit. Obdivuju vás, co máte k malým dětem ještě zvíře. Já bych to nemohla. a teď už vůbec ne. No ale stejně je mám, tak to vyjde nastejno. Příště se kamarádce na hlídání kocoura víte co…Jsem na ni fakt naštvaná. Napadlo mě, koupit si pro sebe ten obojek a prostě ho chvíli nosit, nebo já už nevím co.Nebo si nechat kápnout mezi lopatky. Jsem už zoufalá…
Anonymní II, A s těmi vlasy, já mám taky pocit, že mě koušou v hlavě. Já si ale teda pár malých vyčesala. Kupte si všivák, musí to být hodně hustý hřeben, a difusil pro psy a omyjte si s tím hlavu, nechá se to chvíli působit a udusí je to. Ale stějně mi tam pak vlozou znova. Mám taky štípance kolem očí, ale fakt malý. Když luxuju, vyluxuju normálně i dětem i sobě hlavu. pro mě už žádná metoda prostě není dost hrozná. Udělala bych cokoliv…
Holky na veterine mi dneska rekl, ze mraz neznici blechu v zadnym stadiu, jen se celej proces zpomaly. Takze js rvu veci do mrazaku a je to uplne k hovnu, pardon, ale uz jsem fakt desne zoufala.
Tak ja vysavam porad blechy, ale uz mi zadna nekouse a zadnou nevidim cca 3 dny. jinak asi funguje ten pes a ta ampule.ja taky chtela, aby manzel sehnal kocku, ze bych ji nechala probehnout a dala bych ji ampuli.smal se mi, ale napad je to asi nejlepsi. nevim ale kde ji vzit
nastesti na dceru 7 mesicu a syna 4 roky nesly blechy vubec. jenom na me. aspon neco
Jak resite vyprany pradlo co mi tady lezi nez ho pujdu zehlit nebo co se nezehli? treba frote prosteradla? je to zamoreny tema vejcema? kdyz to dam do skrinr, tak se tam budou lihnout zvesela dal.co s tim??? Je to asi nekonecny
Holky nemohly by jste tu nahrát fotky tech štípancu? Třeba nějaké detailnější fotky..
Ja mivam treba malinky flicek uprostred s krvavou dilkou, mala zas mela male ploche pravidelne flicky, nekde zas psali ze je to velikosti petikoruny a desne to svedi, je to hodne ruzny asi
Na blechy působí jedině Arpalit, jiné přípravky jsou k ho..u. Ale je ho problém sehnat.
Tak už jsem holky u našich a tady pokračuju s praním a žehlením (zabalila jsem všechny věci do pytlů)…každopádně po přečtení vzkazu od jedné anonymní z vás jsem totálně v háji, protože pár věcí na oblečení jsem hodila na noc jen do mrazáku a tím jsem to brala za ošetřené, ale jak teď čtu, tak jsem to k našim na těchto věcech mohla klidně přinést
Takže si to od nich zase můžu přinést domů zpět, mě asi přeskočí!!!
Mne kdyz zamorily byt, tak jsem cetla jak dlouho ziji atd.prej zbavit se blech doma trva nejmene mesic.to jsem si rikala, ze to nedam.ted uz s nima bojuju 3 tydny a opravdu si myslim, ze ubyvaji. zaklad je vysavat.to jsem nasla i v jednom rozhovoru s veterinarem. postriky za me opravdu neucinne
Ja si taky myslím, že časem se jich všechny zbavíme, ale člověk by chtěl mit pokoj hned. Někteří to neřeší a časem prostě samy vychcipou.
Napiste jestli mate nekdo s tim mrazakem zkusenost, ja na to spolehala!!!holky dyt by snad uplne kazdej musel bejt zamorenej, jsem totalne v haji.prej ty vyvojovy stadia blech jsou mikroskopicka zalezitost, jak velky teda byli ty hnizda co jste nasli? Jo a ja kdyz jsem se zkraje na veterine na ty blechy ptala, tak mi to poradili do toho mrazaku, ja uz jsem z toho jelen.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak já se s vámi taky podělím…od doby, co nemáme doma kočky a psa, se těch blech nemůžeme zbavit…je to už asi měsícpoštípaná jsem jen já, ale za to pořádně! každý den vysáváme, pereme, žehlíme, strkáme věci do mrazáku, stříkáme biokill, sanytol, raid, biolit…na zemi rozsypaná sůl, všude talířky s jablečným octem a prostě se nám tam pořád drží…už nevím co dělat…ráno se do práce oblíknu, ještě to přežehlím, než si to oblíknu…v práci dobrý…jen příjdu domů, už na mě sedí ta potvora!!! jak je tohle možný?!?! jsem fakt zoufalá…
zkus koupit arpalit neo a nez pujdes domu si to strikni na nohy.ja to tak delala kazde rano
Pomooc, do ty domaci blecholapky se nic nechytlo, zatim. Dalsi probdela noc, den se stazenym zaludkem, kdy do sebe nedostanu ani sousto, pri predstave ze to tady mam zableseny. prosim vas mate nekdo zkusenosti s tou eleltrickou blecholapkou?