Jak na blechy v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
13.11.14 09:00

Tak jsem udělala spodek baráku a nahoře naší ložnici. Zatím pouze rainboušem, kompletně jsem převlíkla postele, tim klepačem vyklepala matrace, vysála peřiny, gauč jsem rozebrala jak šel, polštáře na židlích a všechno jsme postříkala bio killem - neuvěřitelně rychle mizí :). Na podlahu už mi nevyzbylo, tak dneska jedu druhý kolo i s podlahou a dětským pokojem. Spát jsem šla až v půl 1 a dělala jsem to od šesti. Já žádnou blechu nepotkala, ale vždycky holka jich má na sobě několik (ale to bude tím, že si kocourka vždycky brala s sebou do postele). Poštípaná jsem ale solidně.. nejen u kotníků, mam to i na hrudníku, ale fakt žádnou nevidím nikde. Ještě se před spaním stříkám repelentem a mam pocit, že mam nový pupenec, i když v tom množství ani nepoznam, jestli už tam třeba nebyl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.11.14 09:04

Jo a ještě jedna věc… moje máma, když mi včera volala se smála a říkala, že to není možný… že nemůžou být v baráku jen na tom zvířeti. Tak jsem jí to celý vyprávěla, co jsem načetla na netu a pořád to nemůže pochopit. Je pravda, že když jsem měla psa jak já tak ona, tak občas taky měli blechy… odblešovali jsme ve vaně, po chvíli bylo vidět, jak tam padá mraky mrtvol, ale v životě nikdo žádnej štípanec, žádná blecha v baráku. Sousedi taky kočky neodblešují, pohybují se jim venku, žerou myši, spěj na gaučích a doma prej není žádná blech a nikdo ani kousanec… Tak jak je to teda možný??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.14 10:25

@cherryl 1 asi proto, ze je mel jen pes, nebyly premnozeny.ja dokud jsem nedala psovi ampuli, tak na me taky nesly a zadnou jsem nevidela

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.14 12:34

Tak dnes jsem byla u veterináře. Původně jsem tam šla s tím že chci tu drahou tabletu… První jsem kapla front-line ale neučinkoval. Veterinář mi poradil at první zkusím Top spot on stronger za 79kč :-D neskutečná cena :P A kdyby ani to nezabralo tak pak až tu tabletku. Do deseti dnů by měl být „klid“ kdyby ne pak tableta.. Chtěla jsem po něm zase ten Neostomosan (prvně tam byl druhý veterinář-střídají se) říkal že to vystříkávání bytů prý je zbytečné. Abych důkladně vystříkala celý byt potřebovala bych 15 litrů a to bych prý musela stříknout na každé vajíčko. Prý nejučinější lečba je přes toho psa. Nové co se vylíhnou PŮJDOU na psa a ten je zahubí ale léčba trvá dýl cca ty 3 měsíce. Vajíčko přežije i dva a půl měsíce…

Omlouvám néfunguje mi čáRKA a další písmenka na klávesnici
Anonymní T.

• Citovat
  • Upravit
7
13.11.14 14:29

Frontline neúčinkoval??? Ty jo a já s ním počítám jako s tutovkou. Dala jsem ho kocourovi předevčíram a včera se pořád drbal (vnitřně se uklidňuju, že má asi pupence stejně jako my) :D. A jestli bio kill nepůsobí, tak co teď? Nevystačil mi na celý barák, tak se chystám dnes pro další, ale teď babo raď. Ještě mi prosím poraďte, kde ho kupujete? Já všechno nakoupila v chovatelských potřebách, ale mají to tam pěkně natažený… skoro o stovku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.11.14 14:30

@cherryl 1 na netu koupíš třeba pětilitrovku…
Já brala na mujchov.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.14 15:44

No nám ten front line neucinkoval i proto, že jsme předtím psa koupala a to se nemá. Ale sám veterinář říkal ze teď uz ten front line není tak účinný jako dřív, že blechy jsou rezistentní. Ale prý na kočky ještě Jakš taks funguje.. Na psi nee. A hlavně me překvapila cena frontline okolo 300,– a tam to co nám dal 79,– to same i ty spreje ve zverimexech nejsou nejlevnější a u něho za 5ml roztoku nnaredim tim litr a víc účinného postřiku stál 59,–

• Citovat
  • Upravit
Katerina43
13.11.14 16:32

Jaký jste prosimvas měla postřik za 59kc? U veterinare?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.14 16:37

Je to ten neostomosan.

• Citovat
  • Upravit
Katerina43
13.11.14 16:46

Já si pro něj zítra jdu k veterinarce, doporučila mi ho, takže snad pomůže.. Ma všechnu mou důvěru.
Vám pomohl?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.14 17:50
@Anonymní píše:
Tak dnes jsem byla u veterináře. Původně jsem tam šla s tím že chci tu drahou tabletu… První jsem kapla front-line ale neučinkoval. Veterinář mi poradil at první zkusím Top spot on stronger za 79kč :-D neskutečná cena :P A kdyby ani to nezabralo tak pak až tu tabletku. Do deseti dnů by měl být „klid“ kdyby ne pak tableta.. Chtěla jsem po něm zase ten Neostomosan (prvně tam byl druhý veterinář-střídají se) říkal že to vystříkávání bytů prý je zbytečné. Abych důkladně vystříkala celý byt potřebovala bych 15 litrů a to bych prý musela stříknout na každé vajíčko. Prý nejučinější lečba je přes toho psa. Nové co se vylíhnou PŮJDOU na psa a ten je zahubí ale léčba trvá dýl cca ty 3 měsíce. Vajíčko přežije i dva a půl měsíce…Omlouvám néfunguje mi čáRKA a další písmenka na klávesnici
Anonymní T.

taky jsem v pondeli sla pro tu ampulku a dal mi ten stronger.ja ho mela za 66 kc. vzala jsem rovnou dva. a rikal ze na neho ty blechy pujdou? ja jsem se chtela zeptat, ale zapomela jsem.snad jo, snad je pes nebude odpuzovat :evil:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.14 19:39

Jo pochopila jsem to tak ze na něho půjdou, právě ty nové vylihle a on je zabije. Takže bych neměla nacházet živé blechy, ale mrtvé… Tak snad to klapne, už nikdy si nekoupím ten predrazeny frotline.. Ten stronger je na 3 měsíce a frontline na měsíc…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.14 20:07
@Anonymní píše:
Jo pochopila jsem to tak ze na něho půjdou, právě ty nové vylihle a on je zabije. Takže bych neměla nacházet živé blechy, ale mrtvé… Tak snad to klapne, už nikdy si nekoupím ten predrazeny frotline.. Ten stronger je na 3 měsíce a frontline na měsíc…

presne, frontline nam pusobil dva tydny a pak koukam a pes obsypany blechama.ja myslela, ze mi klepne :cert: hned jsem ho umyla.no,ted jsem ho cesala a vypadla z neho malinka bleska.ani moc skakat nemohla, tak snad :dance: druhou ampuli mu dam ale radeji drive.od veterinare ampule za 66 kc a ja skoro 3 tydny v nervech. vysavam denne 3× a blech teda vysavam dost, ale nevim zda zive :think: je fakt, ze uz mi nekousou.

• Citovat
  • Upravit
Katerina43
13.11.14 20:11

Pomohl někomu z vás ten neostomosan?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.14 20:33

Jak tady nekdo psal, musi se to nastrikat primo ns ty urcity stadis blech, neni to jako prevence, ale asi je nejucinnejsi. prosim vas jak jste resili pri uklidu mstrace z line peny? potah peru, ale ten molitan nejde vubec vxluxovat, myslite ze by do toho ty mrchy mohli zalezt?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný