Jak na blechy v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.11.14 08:44

Moc dekuju, chystam zitra az bude chlap doma odtahovani skrini co sama nezvladnu, tak tam pouziju sul, mam hruzu ci tam na me vyskoci.Je mi z toho uplne zle, nemuzu spat ani jist a doma se bojim cokoli kamkoli polozit, ze sou vsude blechy.Ted navic v tomhle pocasi porad prat, nic neschne, polstare, deky peru na etapy, bojim ze kdyz jede vyperu hned to skoci do nej z jinyho atak dokola.Je ze me paranoidni silenec, vubec to nedavam, moc dik za info.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.14 10:20
@Anonymní píše:
přečti si prosím dvě-tři stránky dozadu.Tam to píšu podrobně ;) :hug:

dekuju, precetla ;) normalne vcera nas pes diky soli zafungoval jako blecholapka. posypala jsem obyvak, na mistech kde fakt hodne byly a prijde ke me pes a obsypany blechama :zed: tak jsem ho vykoupala a ted uz zadnou nema.ma frontline spot on.mel by fungovat ne? ma ho tam 2 tydny, dnes mu dam ale radeji dalsi kapku.rano jsem vstala, vysala ten obyvak a fakt husty-tolik blecjh.asi se chtely schovat pred soli ke psovi nebo co

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.14 10:47

ANONYMNÍ (se solí):
Anonymní - neboj nejsi v tom sama :hug: :hug: :hug: tady se vzájemně podržíme, vím co prožíváš. To bude dobrý. Pokud nestíháš prát tak já to dělala tak, že jsem koupila 60l pytle (silné) a „napytlovala oblečení“.Hodně utáhnout - raději ještě gumičkou pojistit - dbát na to, aby nebyla nikde ani dírka!!! Já to pro „sychr“ ještě než to uvázala vystříkla něčím dostupným z drogerky Raidem, aby se tam ty mrchy udusily.Co šlo narvala jsem do mrazáku. Jak píšeš - jakmile jedno z dětí doneslo z pokoje plyšáka a někam položilo už jsem měla depky, že naskáčou do toho a bude se to zase řešit dokola.Je to fakt na palici :zed: :zed: - ale neboj to zvládnete!!!Ty mrchy dostanem :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Anonymní II. - bezva :dance: :dance: :dance: pejsek vám pomůže ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.14 11:41
@Anonymní píše:
ANONYMNÍ (se solí):
Anonymní - neboj nejsi v tom sama :hug: :hug: :hug: tady se vzájemně podržíme, vím co prožíváš. To bude dobrý. Pokud nestíháš prát tak já to dělala tak, že jsem koupila 60l pytle (silné) a „napytlovala oblečení“.Hodně utáhnout - raději ještě gumičkou pojistit - dbát na to, aby nebyla nikde ani dírka!!! Já to pro „sychr“ ještě než to uvázala vystříkla něčím dostupným z drogerky Raidem, aby se tam ty mrchy udusily.Co šlo narvala jsem do mrazáku. Jak píšeš - jakmile jedno z dětí doneslo z pokoje plyšáka a někam položilo už jsem měla depky, že naskáčou do toho a bude se to zase řešit dokola.Je to fakt na palici :zed: :zed: - ale neboj to zvládnete!!!Ty mrchy dostanem :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Anonymní II. - bezva :dance: :dance: :dance: pejsek vám pomůže ;) ;)

no pomuze, ale aby se na nem nerozmnozovaly dal :zed: protoze blecha se bez krve nemuze rozmnozit.je to fakt boj, uz jsem zrala na psychiatra.uz jsem zadala manzela, aby mi nejakeho nasel :mrgreen: jsem rada, ze nemam sackovy vysvac, to bych se zblaznila :zed: koupila jsem 3 kila sole a pokoj uz je vysypany :)

• Citovat
  • Upravit
60
7.11.14 13:31

Holky, pomoc, jak vypadá bleší kousnutí?? našla jsem malé jeden pupínek velikosti 4mm a tečkou uprostřed, šílím!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.14 13:48

U nás to bléší kousnutí vypadá jako malinký červený pupínek, ale on hned zmizí tak do 2 hod je pryč. Velikost tak 2×2mm… Ale můžou vypadat různě, co jsem na netu viděla… Kdysi dávno jsem na malé objevila takové flíčky, bylo jich více, byly to kolečka o průměru cca 5mm ale nebyly vůbec vystouplé, jen prostě flíček, ale to si nejsem vůbec jistá jestli to bylo od blech je to dost dávno cca 2 měsíce vzad.

• Citovat
  • Upravit
16906
7.11.14 13:52
@Anonymní píše:
VŠEM SPOLUBOJOVNÍKŮM!!! -
přečetla jsem kde co, radila se s kde kým a narazila jsem na jednu úplně obyčejnou věc. S Ů L!!! Na netu ji v jedné anglické diskuzi zmiňovala paní, která už zkusila úplně všechno a nemohla se těch potvor skákavých zbavit :pocitac: :pocitac: :pocitac:. Řekla jsem si, že za zkoušku nic nedám a zkusila jsem jí.
4 balíčky soli jsem vysypala postupně po bytě. Na koberci všude a jinak v rohách i u dveří, aby se mrchy nemohly dostat ven.Je to 1.den a už jsem objevila HNÍZDO 8o 8o 8o 8o totálně vysušených larev.Bylo jich snad 20 :poblion: :poblion: :poblion: takže za den-dva už by tu vesele skákaly :pocitac: :pocitac: :pocitac:
2dospělé - totálně vysušené a na zbytek číhám :think: :think: :jazyk: :lol: Je to 1.den tak si nedělám iluze, ale za zkoušku to stojí. Sášek stojí 6kaček tak kdyby to na ty mrchy kousavý pomohlo tak to by byla AMERIKA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sůl se má nechat 2-3dny, pak důkladně všechno vysát a znovu opakovat.Je to mazec - máme sůl snad všude, děti jí tahají z jednoho pokoje do druhýho na bäčkůrkách no děs :zed: ale lepší jak přemnožené blechy ;) ;) ;)
TAK KDYBY TO NĚKOMU POMOHLO POSÍLÁM TIP ;) :hug: :hug: :hug: :hug: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Jinak mi má přijít zítra ta blecholapka, za 2300,–kč mě ta sranda vyjde.Tak snad je udusím solí a zbytek se nachytá do pastí ;)

Omlouvám se, nemám ted čas dočítat diskuzi celou. Ta sůl způsobí, že blechy nemůžou odejít a vy je tak můžete pozabíjet, nebo ta sůl přímo zlikviduje blechy?
edit: my máme teda blechy na psech…jakmile se jich zbavíme, vše vypereme…stejně jsou za měsíc zpět :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
7.11.14 14:02

Tak nám flíček zatím nemyzne, už ho tam má víc jak 3 hodiny, uvidíme co večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.14 14:05

@Ebynka jo, to je blesi kousnuti :( ja mam takovych na nohou tak 8

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.14 14:06

Jeste dotaz pro anonymni ze soli :mrgreen: pomohla ta sul hned na prvni posypani??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.14 14:20

Měla jste některá i blechy ve vlasech? Jak poznám že je tam mám?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.14 14:21
@Anonymní píše:
Jeste dotaz pro anonymni ze soli :mrgreen: pomohla ta sul hned na prvni posypani??

Nám ne, posypala jsem vše solí a za týden tu byly zase, musí se to opakovat. Anonym co obnovil diskusi…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.14 14:22
@Anonymní píše:
Měla jste některá i blechy ve vlasech? Jak poznám že je tam mám?

nemela, ale pocit ze tam lezou mam porad :zed: asi to poznas az kdyz tam nejakou fakt najdes

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.14 14:29
@Anonymní píše:
nemela, ale pocit ze tam lezou mam porad :zed: asi to poznas az kdyz tam nejakou fakt najdes

Právě mám pocit, že tam jsou. ALe žádnou jsem neviděla, ikdyž si přejedu tím lepivvým válečkem po pěšince nebo mezi vlasama tak tam nemám ani černé tečky, ale ten pocit je hroznýýýýý :cert: :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.14 14:31
@Anonymní píše:
Právě mám pocit, že tam jsou. ALe žádnou jsem neviděla, ikdyž si přejedu tím lepivvým válečkem po pěšince nebo mezi vlasama tak tam nemám ani černé tečky, ale ten pocit je hroznýýýýý :cert: :cert: :cert: :cert:

znam ten pocit :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný