Jak na blechy v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.9.14 22:22

Anonymní II. tak zkus malýho něčím potřít, nebo pokapat, aby jim smrděl. Já jsem se trošku potřela třeba naředěným tee trea oil, nebo orthosanem forte pro psy. Na lidi je taky arpalit. Ale nevím na dítě. Určitě by je něco odpudilo, aby nebyl chudák tak pokousanej. Je to hrozně nepříjemný. To je mi ho teda líto. Já to až tak neřešila, protože jsem byla ráda, že jdou na mě, a na děti ne. Nebo kolem jeho postýlky dej natrhaný čerstvý listí ořešáku. Ono je to taková pronikavá vůně, asi je to dusí, a nepůjdou na něj třeba tak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.14 10:16
@Anonymní píše:
Anonymní II. tak zkus malýho něčím potřít, nebo pokapat, aby jim smrděl. Já jsem se trošku potřela třeba naředěným tee trea oil, nebo orthosanem forte pro psy. Na lidi je taky arpalit. Ale nevím na dítě. Určitě by je něco odpudilo, aby nebyl chudák tak pokousanej. Je to hrozně nepříjemný. To je mi ho teda líto. Já to až tak neřešila, protože jsem byla ráda, že jdou na mě, a na děti ne. Nebo kolem jeho postýlky dej natrhaný čerstvý listí ořešáku. Ono je to taková pronikavá vůně, asi je to dusí, a nepůjdou na něj třeba tak.

:hug: :hug: :hug: děkuji zkusím ho něčím potírat. U nás je problém, že syn je astmatik tak ho intenziví vůně dusí - no nemůžeme mít nic jednoduchého. Svíčku jsem zkoušela a nic 8o 8o 8o ani jedna :nevim: :nevim: :nevim: máme asi inteligentní druh nebo fakt nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.14 22:36

U nás taky v talířích už snad pět dní nic, přitom trošku pokousaný jsme pořád. Ale tak dva kousace denně, teda jen já. Takže buď jsou už tak vychytralý, nebo nevím, jak si to vysvětlit. A taky mě koušou na horní polovině těla, i v obličeji jsem měla tři, už ne nohy, takže to má nějakej svůj zvláštní vývoj. Ale ustává to, tak snad to bude dobrý. Ale nenašla jsem žádný hnízdo. Nevíte jak vypadá? Jak jsou třeba velká ta vajíčka? Chudák váš malej. Tak mu zkusit vit B, to jim prý smrdí. Nebo udělat kvasnicovou pomazánku. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.14 23:05
@Anonymní píše:
U nás taky v talířích už snad pět dní nic, přitom trošku pokousaný jsme pořád. Ale tak dva kousace denně, teda jen já. Takže buď jsou už tak vychytralý, nebo nevím, jak si to vysvětlit. A taky mě koušou na horní polovině těla, i v obličeji jsem měla tři, už ne nohy, takže to má nějakej svůj zvláštní vývoj. Ale ustává to, tak snad to bude dobrý. Ale nenašla jsem žádný hnízdo. Nevíte jak vypadá? Jak jsou třeba velká ta vajíčka? Chudák váš malej. Tak mu zkusit vit B, to jim prý smrdí. Nebo udělat kvasnicovou pomazánku. :think:

Vit. B bere, poradila mi ho známá, že po něm mají děti větší chuť k jídlu :nevim: :nevim: takže těm našim blehám asi naopak voní jinak si nedokážu vysvětlit proč je pokousaný v podstatě jen on :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7989
14.9.14 23:17

Ahojky, nečetla jsem celou diskuzi, ale když jsem byla malá a pes dotáhl blechy, tak nás mamka strčila do vany a museli jsme se pomalu vyslékat, a jak vyskočila blecha, tak na té bílé vaně šla krásně vidět a dobře chytat a pak párkrát vystříkala gauč a vytřela savem, ale neúčinější byl ruční odchyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.14 23:34

Prosím nemáte někdo zkušenosti s tímto přístrojem?… **myfleatrap****?… měl by působit jako blecholapka… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
j-p
11770
15.9.14 21:42

Holky taky potrebuju pomoct, v baraku ma sousedka kocku a ta vzdy zablesi naseho psa, jak mam chranit toho psa, kdyz mame spolecny dvur a pes se tam chodi vencit.Uz je mam i doma a nevim jak se jich zbavit!!Mame miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.14 10:12

@j-p - určitě kup na pejska Frontline Combo - mělo by ho to na 3-4týdny ochránit. Na vnitřní prostory používám Bio-kill a zatím ťuk ťuk dobrý. Někdo doporučuju neostomosan - vyzkoušej co vám nejvíc vyhovuje, ale pokud máš malé miminko tak veterinář mě varoval před tím neostomasanem - prý je na hospodářská zvířata a v žádném případě nedoporučuje na vnitřní prostory, kde jsou děti :nevim: :nevim: :nevim: Já uvažuji o koupi přístroje MYFLEATRAP, ale nevím jestli to nebudou vyhozené peníze :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
j-p
11770
16.9.14 14:08
@Anonymní píše:
@j-p - určitě kup na pejska Frontline Combo - mělo by ho to na 3-4týdny ochránit. Na vnitřní prostory používám Bio-kill a zatím ťuk ťuk dobrý. Někdo doporučuju neostomosan - vyzkoušej co vám nejvíc vyhovuje, ale pokud máš malé miminko tak veterinář mě varoval před tím neostomasanem - prý je na hospodářská zvířata a v žádném případě nedoporučuje na vnitřní prostory, kde jsou děti :nevim: :nevim: :nevim: Já uvažuji o koupi přístroje MYFLEATRAP, ale nevím jestli to nebudou vyhozené peníze :nevim: :nevim: :nevim:

dekuji no je to hnus, kocka blba.Mam toho po krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.14 22:26

Já četla, že jejich největší nepřítel je vysavač, průvan, a myslím že bez nějaké chemie to taky nepůjde. Já to zkombinovala snad všechno, a máme už asi 5 dní úplný klid. Nechci to zakřiknout. Uklízím každej den, a nevím, kdy se odvážím s tím blázněním přestat. Vím ale, že podruhý už bych ten maraton nezvládla. Nejhorší, co jsem kdy zažila. Je fakt, že na bílým jsou pěkně vidět, ale jen chytáním se to nevyřeší. Nejhorší jsou ty vajíčka, který nejsou vidět. To by člověk chytal do nekonečna. Vajíčka prý kladou nejradší do tmavých míst, kde je prach.Do škvír, do čalounění. Ale těžko se bojuje s neviditelným nepřítelem. Pro mě navždy noční můra.

• Citovat
  • Upravit
j-p
11770
17.9.14 03:18
@Anonymní píše:
Já četla, že jejich největší nepřítel je vysavač, průvan, a myslím že bez nějaké chemie to taky nepůjde. Já to zkombinovala snad všechno, a máme už asi 5 dní úplný klid. Nechci to zakřiknout. Uklízím každej den, a nevím, kdy se odvážím s tím blázněním přestat. Vím ale, že podruhý už bych ten maraton nezvládla. Nejhorší, co jsem kdy zažila. Je fakt, že na bílým jsou pěkně vidět, ale jen chytáním se to nevyřeší. Nejhorší jsou ty vajíčka, který nejsou vidět. To by člověk chytal do nekonečna. Vajíčka prý kladou nejradší do tmavých míst, kde je prach.Do škvír, do čalounění. Ale těžko se bojuje s neviditelným nepřítelem. Pro mě navždy noční můra.

tak, tak kdo nezazil, nepochpopi hruza a des!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.14 12:36

Ano, souhlasím. Je to strašně vyčerpávající a člověk nemůže ani nikoho pozvat domů nebo jít k němu na návštětvu, pořád si říká „co kdyby náhodou?“ :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.14 10:13

Bohužel musím konstatovat, že Biokill byly vyhozené peníze :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: už jsem tu postupně vystříkala 8litrů během pár týdnů a boj stále prohrávám :zed: :zed: :zed: :zed: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.14 11:02

AnonymníII
Tak u nás už asi 10 dní nic, ale v noci jsem zas cejtila, a pak našla 3 mini štípance. Vždycky, když si myslím, že je vyhráno, něco najdu. ale úplný minimum. Tak jsem zas vyluxovala a vystříkám neostomosanem. Já ten biokill použila jednou, a myslím, že nám pomohl spíš ten neostomosan a pak ta pára a vysavač. A vytírat ortosanem. ono je to dusí. Jinak vodou moc nevytírat, když, tak s nějakou tou chemií. Oni maj vlhko spíš radi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.14 11:35

Objednala jsem blecholapku tak uvidím zda k něčemu bude :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny