Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No, já tedy doplním, že mi BioKill zrovna nepřijde netoxický, je to toxixké pro kočky a pro vodní organismy ![]()
Anonymní! Prosím tě jak vypadají ty larvy blech nebo prostě jiné stádium blechy.. Něco jsem objevila tak snad to bude ono
![]()
Černé zrnko (VYPADÁ jako jadérko z jablka) ALE s ocáskem, černé tečky (trus) a hnědá jakoby nazrzlá kukla - nevím jak přesně to popsat - NEVYFOTILA JSEM SI TO TENKRÁT ![]()
Jdu je dnes vydymit!, poradila mi to kamarádka… Naše chudinka kočka to má, od psa od tchyně.
@Anonymní píše: Černé zrnko (VYPADÁ jako jadérko z jablka) ALE s ocáskem, černé tečky (trus) a hnědá jakoby nazrzlá kukla - nevím jak přesně to popsat - NEVYFOTILA JSEM SI TO TENKRÁT
Aha tak já našla takovou mini žížalečku a šířku byla jako silnější vlas, rezavé barvy… Tak co to mohlo být? Bylo to pod prostěradlem v matraci
http://www.zafido-eshop.cz/…-g-d1084.htm
zítra Vám napisu jak to dopadlo:-) pry je to ucinne na max zklikviduje uplne vsechno
Já jsem dnes koupila od veterináře Neostomosan. Natáhl mi 5ml do stříkačky a ředí se to do lirtu vody a je to prý mega silné a mega účinné a stálo to pouhých 57,–
@Anonymní píše:
Já jsem dnes koupila od veterináře Neostomosan. Natáhl mi 5ml do stříkačky a ředí se to do lirtu vody a je to prý mega silné a mega účinné a stálo to pouhých 57,–
mě náš veterinář řekl, že je to na hospodářská zvířata a že by to do prostoru, kde se pohybují děti nikdy nedal
sám má malé děti a rozmlouval mi to
![]()
Ahoj, taky jsme pred nedavnem bojovali, mozna uz tu tohle nekdo psal, ale my to diky tomuhle postupu zvladli na jeden (dvojity zatah).. Deti byly jednou pokousane, neresila jsem to, nicmene za par dni jsem chytla jednu blechu, a dalsi den ctyri. Mame venku kocky i psy, takze prvni sly na radu zvirata a jejich pelechy, pak my. Krve by se ve mne tenkrat nedorezal, kdyz manzel prisel domu, a v chodbe z nej seskocila. Nam zabralo doma komplet vyprat na min. 60 vse, co je ve volnem prostoru od obleceni, perin, kobercu.. Po vyprani vse calounene, co neni potreba (prehozy, male koberce..) odklidit z dosahu, dokud nebudete mit vyhrano. Kazdy roh a kazdou skviru perfektne vyluxovat, opravdu nic nepodcenit, a to same vsechen prach. Vytrit s roztokem tea tree oleje, koberce, potahy a matrace, ktere jsou s vami v kontaktu vystrikat Biotollem nebo Biokillem(pokud nemate kocky), a podel zdi, skviry a spary roztokem K-Othrine. Zapomente na nejaky Raidy a spol., k nicemu. Nasledne kazdy den poradne vse luxovat, opravdu poradne, nevytirat. Vajicka roznasite vsude na obleceni, proto to vysavani, za prve je odstranite, za druhe mechanicky poskodite. Maji cyklus lihnuti cca 14dni, takze ikdyz nic neuvidite, ani nebudou kousance, neznamena to, ze je vyhrano. Za ctrnact dni opet vytrit, znovu vystrikat. S dennim luxovanim vydrzet alespon mesic. Pokud po te dobe nic neobjevite, uz se da uvazovat, ze je to za vami. Nam to zabralo. Fyzicky si sice clovek trochu hrabne na dno (obzvlast, pokud mate velky barak..), ale ta predstava, ze bychom meli mit ty mrchy doma, hodne zene kupredu.:) Drzim palce vsem, co se s tim potykaji, je to hrozny. Neni to vubec otazka hygieny nebo cistoty, prinest si je muzete odkudkoli, hlavni je to podchytit vcas.
Jsem už zoufalá, po týdnu od odblešení jsem objevila cca 3 blechy, psa jsem nastříkala tím Neos… a i matraci a pořádně vyvětrala, dnes jsem ještě hodně naředěným roztokem vytřela podlahu… a zkouším ty domácí blecholapky… No uvidíme, už mi z toho začíná hrabat, cokoliv černého mám hned za blechu a mám pocit, že mě vše svědí, prostě už z toho dementním!!
@Anonymní píše:
Jsem už zoufalá, po týdnu od odblešení jsem objevila cca 3 blechy, psa jsem nastříkala tím Neos… a i matraci a pořádně vyvětrala, dnes jsem ještě hodně naředěným roztokem vytřela podlahu… a zkouším ty domácí blecholapky… No uvidíme, už mi z toho začíná hrabat, cokoliv černého mám hned za blechu a mám pocit, že mě vše svědí, prostě už z toho dementním!!
jop, to jsem měla taky..neustálý pocit, že po mně něco leze, děti jsem pořád kontrolovala, sbírala každé smítko, jestli to není ta mrcha.. Pračka u nás jela nonstop, měla jsem pocit, že co odložím, do toho určitě nakladou..zle mi z toho bylo. Zkuste ten k-othrine (klidně s tím ty podlahy přestříkat celé a rozetřít, nechat uschnout), mají ho třeba v Hornbachu. A dennodenně luxovat. Ale opravdu nic nevynechat. U nás už se po tomhle útoku živé ani mrtvé nenašly, dítě pak bylo po pár dnech jednou kousnuté, ale nikde nic (musím zaklepat).
Tak napisu co pomohlo mne.pes mel blechy.ale nez jsme si toho vsimli, tak mega blech v byte. dostal ampuly frontline a ta pomohla.uz na neho nesly, ale sly po mne
zkusila jsem biokill, ale ztrata penez. utratila jsem za neho 800 kc a blechy skakaly dal. vysavam 6-8 denne, uz jsem zrala na psychiatra, protoze bych porad vysavala. larvy pod kobercem uplne vsude-takove ty zrzave uz jsou vslecene ( larva se 2× vysleka) pak pod kobercem a vsude zive a larvy lezly taky. vysavani pomohlo hodne, ale skakaly mi i z vysavace-mam raibow a pri vylevani i vyskakovaly
pak co mi zabralo byl obycejny zeleny biolit, ale co zabralo nejvic tak vystrikat byt a neotvirat okna a na hodinu odejit.na prvni takove dukladne vystrikani bylo po blechach. samozdrejme porad vysavam, to budu asi dlouho.tak preju at se blech zbavime vsichni ![]()