Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A nepsala jsem, že radost z odstranění blech trvá max 6 týdnů?
![]()
Příspěvek upraven 29.11.14 v 20:43
@Jannnča píše:
A nepsala jsem, že radost z odstranění blech trvá max 3 týdnů?![]()
![]()
a jak je to mozny? ze by se po 3 tydnech vylihli nove? to neni mozny ![]()
Překlikla jsem se - kolem 6 týdnů…
Zatoulaná, zapadlá vajíčka a už to jede nanovo ![]()
@zdenekfjr1300 Jen občas - jsi zapomněl dodat, což je zpravidla vždy, když je jim člověk nablízku
.
Holky tak pár dnů po tablete bravecto, je znát velká úleva. Vlásy mě už nesvedi, pes se nedrbe a blech hned zdechnou… I když nás stála 700,– tak je to opravdu znát.. Za tři měsíce dáme už jen tabletu..
@Anonymní píše:
Holky tak pár dnů po tablete bravecto, je znát velká úleva. Vlásy mě už nesvedi, pes se nedrbe a blech hned zdechnou… I když nás stála 700,– tak je to opravdu znát.. Za tři měsíce dáme už jen tabletu..
a ta tableta funguje jen po napiti blechou?
Aby byly blechy a klíšťata vystaveny účinkům léčivé látky, musejí se přichytit na kůži a začít sát krev daného psa.
Fluralaner zabíjí blechy i klíšťata, které požily psí krev, působením na jejich nervový systém..
@Anonymní píše:
Aby byly blechy a klíšťata vystaveny účinkům léčivé látky, musejí se přichytit na kůži a začít sát krev daného psa.
Fluralaner zabíjí blechy i klíšťata, které požily psí krev, působením na jejich nervový systém..
skoda, to nam funguje i stronghold. skoda, ze nevymysleli neco, co by je zabilo i pri kontaktu se srsti.to by bylo husty ![]()
Ahoj, tak my jsme doma vsude vyluxovali a 2× udělali postrik..a nic nikde neni.
@Katerina43 píše:
Ahoj, tak my jsme doma vsude vyluxovali a 2× udělali postrik..a nic nikde neni.
anjak dlouho uznmate klid?
@Baboon Dobrý den, Píšete, že u vás nešloo pár blech. Jak ste to nakonec vyřešili? Volali ste deratizaci?? Pejsek nám taky přitáhl blechy dostal Advantix kapičku, a ted všude bacházím na zemi larvy blech někdy živé někdy mrtvé, měla jsem Biokill i Raid… Prosím o radu jsem už zoufalá, denně vysávám vytírám savem a stříkám všude Raid…i přesto za pár hodin jich na zemi pár najdu a nemyslím si, že by to padalo ještě ze psa. Pokud má někdo kontakt na levnou deratizaci prosím sem s ní, ted před těma vánocema se mi nehodí dávat tisíce za deratizaci, doufám, že nebudu muset. Děkuji všem za jakoukoli radu
![]()
Dvě kočky=blechy tak že celý víkend uklízet, prát, vyhazovat…koupit tablety na odbleseni na veterine. pipety jsou podle deratizatora neuciné…a zavolat ho. Jinak bych se s toho zblaznila… ![]()
Zdravím všechny. Koukám, že tu už moc nikdo nepíše, tak doufám, že je to tím, že vyhráváte nad blechami. Já tedď píšu proto, že možná mám po blechách - pořád si moc nefandím, jen přes dva týdny jsem nic nenašla, ale to ještě nic neznamená, že, ale chci upozornit na jiný problém, který souvisí s blechami a na nějž vás veterinář neupozorní, aspon mě to neřekl ani jeden ze tří, kterých jsem se ptala! Když má pes blechy, je velkýá pravděpodobnost, že se zároven nakazí škrkavkami anebo tasemnicí, tyhle potvory se lehce dostanou i k člověku - dítěti. Proto je důležité nejen odblešovat, ale i odčervovat!!!já ted trnu, jestli to moje miminko chytlo nebo ne, jdeme na vyšetření se stolicí, prostě hrůza, furt to nekončí. Tak jen at víte.
@Ebynka To vím i bez vetiranáře, že je velká pravděpodobnost, že zvíře dostane i škrkavku nebo tak. Píše se to snad v každém článku o blechách.
Ale já se přiznám, že jsem neodčervovala.
A od blech máme snad už pokoj (ťuk, ťuk)