Jak na blechy v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.12.14 22:22

No tohle je okopírované z jedné diskuse: to jo, článek tasemnice vypadá podobně, ale pár mých psů jí mělo, nedá se to celkem přehlídnout, ty články jim vypadávaj ze zadku i když zrovna nekadí, lepí se jim to na chlupy a na ocas, pokud je to pes o kterýho se majitel stará tak tohle fakt nepřehlídne, takže v tomhlre případě to bude spíš ta rýže

Na našem psovi jsem nic takového nezhledala, a hovínka pravidelně sbírám, takže tam taky nic nemá.. a naše malá taky ne… Tak snad jsme z kola ven. Jak jsi si zajistila ten rozbor? Nebo máš nějaké podezření?

• Citovat
  • Upravit
16.12.14 09:21

I my mame doma blechy mam dve deti a kousou jen me a strasne, koupila jsem biakall, ale nevystacil na vse a ted ty svine kousou jeste vic, uz jednou jsme si vzali od nekud kocku a prinesla blechy a zbavovali jsem se jich dlouho, ted to same a opet jdou jen po me,,,nastrikala jsem se sprejem proti nim a stejne kousou:-( napadlo me nechat vycistit koberce, oni to delaji totiz chlorem, ten by je mel zabit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.14 21:46

@mametakeblechy biokil je na nic.jak pises, nastrikala jsem taky vse a po nastrikani 5 kousancu najednou :zed:

@Ebynka jo jo, ja odcervila psa a hned 2 kadeni tam byla tasemnice :cert:

jinak ja mam tydny naprosty klid, bojovala jsem s nima 6 tydnu a uz nikdy vice

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.14 08:18

Teda skrkavka, ne tasemnice :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.14 11:56

jak na blechy v bytě?

Bojuju už dlouho, psi ošetření, luxuji, vytírám, vyzkoušen biokill i raid. co neostomosan? a jak ošetřit věci ve skříních? dnes jsem si oblékla čisté kalhoty a ty mrchy jsou snad i tam? nemůžu to prát pořád dokola. prosím o pomoc.

• Citovat
  • Upravit
3774
21.12.14 12:13

Fakt i ve vypraném oblečení?…to snad není možné.

Já jsem kdysi dezinfikovala i Savem a a koberce Pulirapidem se čpavkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.14 23:31
@Anonymní píše:
Bojuju už dlouho, psi ošetření, luxuji, vytírám, vyzkoušen biokill i raid. co neostomosan? a jak ošetřit věci ve skříních? dnes jsem si oblékla čisté kalhoty a ty mrchy jsou snad i tam? nemůžu to prát pořád dokola. prosím o pomoc.

teda, v obleceni? nebo se na tebe hned chytla :nevim: neostomosan nekdo zkousel a prej dobry, ale nejde s detma

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.12.14 07:14

Je možné, že máte blechy doma a vůbec je nevidíte a poštípaný je jenom jeden člověk? Já jsem celá sežraná, ale manžel a děti nic. Spíme teda každý v jiném pokoji. Na kocourovi, který je mohl přinést jsem nic nenašla, jenom dva podezřelé drobky, což by mohl být trus. Našla jsem jich pár i na škrabadle. Většinou kocour leží na pěnovém puzzle a tam není nic. Dole máme dlažbu, i v ložnici. Je to už víc jak týden (myslela jsem si, že mě štípe komár) a vůbec jsem nenašla jakýkoli náznak přítomnosti čehokoli. Kromě nových štípanců každou noc (kocour do ložnice nechodí, tak jsem je tam asi zatáhla já. Co by to mohlo sakra být? Komára jsem neviděla a štípance mám i na těle, i když spím v pyžamu a pod peřinou.

• Citovat
  • Upravit
26
24.12.14 12:08

Ja nasla akorat dve na sobe a jinak jsem postipana taky jenom ja jinak nikdo jinej kocky jich teda mela hodne a tak jsme udelali odblesovaci proces…taky jsme mely doma deratizatora a stejnak jsem byla postipana ale kdyz by spadla na zem tak by mela chcipnout tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.14 18:20

Anonymní z 24.12. 7:14 mě štípou také, syn ani muž poštípaní nejsou. štípnou mě i pod peřinou, povlečení měním obden vždy když měním, tak i vysaju celou postel. kromě postelí, nic nemáme, žádná křesla ani sedačku, žádné koberce, vše jsme vyhodili, kde by se mohli držet. jinak vysávám denně a vytírám buď denně nebo obden. už ty mrchy nenávidím.

• Citovat
  • Upravit
3774
26.12.14 18:50

@Dominika27 Už jsem na to přišla, blechy se mstí pouze těm, kdo je likviduje - jak se patrné z několika příspěvků :hug: :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.12.14 19:10

pomůže mráz??

Zdravím, taky bojuji přes dva měsíce (psala jsem i v jiné diskusi), nejvíc mě drtí že to nemá konce, chemickými nálety a zuřivým úklidem jsem se snad zbavila nejhoršího, ale po několika dnech se mi vždy objeví malinké štípanečky - nemáme zvíře, tak jdou na mě - štípance jsou v trojici, i když malinkaté, tak to poznám, že to začíná nanovo a propadám depresi. Jak se zbavit těch nově se líhnoucích, které nejsou ani vidět a snad už ani nežijí na podlaze (takže ani sypání soli nemá smysl)? Už se mi nechce používat ty postřiky, leze to do peněz a bojím se, aby děti nedostaly nějaký ekzém. Mám dál uklízet a čekat, že jednou chcípnou přirozenou smrtí? Půjčit si psa mi taky rozmlouval jeden veterinář. Tak už nevím. Myslíte, že pomohou mrazy? Že bych nechala přes noc vymrznout pokoj, kde si myslím, že se líhnou? To je asi blbost, co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
26.12.14 19:36

@Lapsi V pokoji nikdy nebudeš mít tak nízkou teplotu, aby to na blechy zabralo. Vyhodil třeba pelech na mráz se doporučuje, ale i tady platí opakovaně a po vyprámé na 60°C.
Jen píšu o blechách a už se drbu - psychika je mocná čarodějka :D :mrgreen: :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.1.15 09:05

Ahoj, tak blechy od psa máme taky, vystříkala jsem celej byt biokillem matrace sedačku no snažila jsem se všechno, všechno jsem vyprala a po třech dnech se pes začal zase drbat( ten byl několikrát pod sprchou a vydrbanej šamponem proti blechám) pak jsem koupila ještě frontline a stejně… Koukala jsem na různý přípravky a našla jsme dýmovnici, máte jí někdo vyzkoušenou? stojí od 300kč a je to suchej kouř… už nevim co bych víc vyprala nebo vydrbala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina43
2.1.15 12:20

Ahoj, my doma vystrikali dvakrát, a ani ne všude a už nikde nic neni..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný