Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Anonymní II
ježíš maria, co na ně teda funguje? To není možný, že by byly takhle odolný. Jen doufám, že si nebudeme muset na život s nima zvyknout. My se nedrbeme, štípanečky malinký a málo, třeba 2 za den. aALe ráda bych prostě jen měla jistotu, že tady už není ani jedna… ach jo
Zkute ty dýmovnice. ![]()
A prosim ještě, to bio je rovnocenné jako ten druhej smradlavej utrejch? Už nebudu otravovat… ![]()
@Anonymní píše:
A prosim ještě, to bio je rovnocenné jako ten druhej smradlavej utrejch? Už nebudu otravovat…
Neotravuješ.
Každá dýmovnice je asi něčím specifická, každá má jinou účinnou látku, každá se aktivuje jinak. Která je lepší ti prostě nepovím. ![]()
Anonymní z Brna
a jak je to s tím jídlem při vykuřování
, někde jsem četla, že potraviny musí být pryč, i kytky zabalený…, mám docela obavy jak by jsme to zvládli. Vyklízeli jste něco?
@Anonymní píše:
Anonymní z Brna
a jak je to s tím jídlem při vykuřování, někde jsem četla, že potraviny musí být pryč, i kytky zabalený…, mám docela obavy jak by jsme to zvládli. Vyklízeli jste něco?
Nevyklízeli jsme vůbec nic.
Manžel je jel koupit a vykouřil byt, když já byla v práci a pořádně si to nepřečetl, takže kytka doma (naštěstí jen jedna) a vydržela, a všechno, co bylo rozbalený ve špajzce jíme vesele dál.
A žijeme.
Jen tedy přikryl akvárko
se želvou a ta zatím taky žije a vypadá, že ještě dlouho bude, a to já jsem jí při tom druhým vykuřování nepřikryla. ![]()
Můj postup při hubení blech..vse vysát, vystříkat neostomasanem a pak kdyz postrik zaschne vuse kde muzete nasypat sul pod gauce hlavne do rohu do koberce pod postel do vsech skvýr co mate doma a po 3 dnech to vse opakuji už jsem stoho blazen a každy mesic dýmovnice ted uz to budem davat po třetí asi nejspsi preventivne…
Zdravim, takze uz zadnou nevidate? nebojite se strikat neostomosan k tomu miminku? ja ho ze zacatku taky jednou strikala, ale uz se bojim, jen luxuju, porad me kousou. Pomohla vam ta dymovnice? dneska jsem je taky objednala, nevim jak to naplanovat s kytkama, nemam je kam dat. A taky nevim kde budeme, takze doufam ze do vecera se to vyvetra a budeme tam moct spat.
Stříkam vždy když malej spí venku 3 hodky vyluxuju vystrikam a pak vyvetram…kytkam to nevadí..jen rozdelane jidlo to date na balkon nebo nekam ven…dýmovnice ale zabije jen zive tak ze se to musí opakovat…a taky jsme to udelalai jednou ze jsme to udelali rano sli k babice a pak jsme to v 18 hodin vyvetrali a normalne spali ale je to lepsi nechat 24 hod nebo si kupte tu bio ta staci 4 hodky ale je to dobre pred tim vyluxovat setřít udelat postrik nejaky pripravkem ktery mate ozkousen nebo od toho cytralonu delaji taky postrik v prasku stoji asi 75 kc nebo ten neostomosan a pak dat dymovnici a pak bych po navratu domu vsude nasypala sul cim vic veci tim lip je to narocne ale mohlo by to pomoct…
@Anonymní píše:
Zdravim, takze uz zadnou nevidate? nebojite se strikat neostomosan k tomu miminku? ja ho ze zacatku taky jednou strikala, ale uz se bojim, jen luxuju, porad me kousou. Pomohla vam ta dymovnice? dneska jsem je taky objednala, nevim jak to naplanovat s kytkama, nemam je kam dat. A taky nevim kde budeme, takze doufam ze do vecera se to vyvetra a budeme tam moct spat.
nechci o tom psat ze je nemame protoze jak naschavl bych ji zejtra nekde nasla…
Presne, clovek se boji na to lepsi pomyslet, ab neco nezakrik.Chci se jeste zeptat jestli kdyz.jste nachazeli trus, jestli to bylo po jedny kulicce, nebo spis jako shluk vice bobku a jestli nevite jak vypadaji ty vajicka a jestli kdyz nas stipnou, tak jestli se taky z toho (z lidsky krve) rozmnozujou.Nase kocka uz ma v sobe 4 tablety a ja se porsd drbu a mam stipanecky.Tak nevim co si o tom myslet.
ANonymní II
Určitě se rozmnožujou i z lidský krve. Oni právě potřebují k rozmnožování krev, pokud ji nemaj, vydržej prý až rok, než si najdou hostitele. Prý už druhý den po vylíhnutí jsou schopný se rozmnožovat. vajíčka po nakladení jsou vlhký, po uschnutí opadávají, takže si je člověk roztrousí po celým bytě. Blecha pije několikanásobně víc krve, než potřebuje, protože ji pak blije a vylučuje, a z toho se pak živý ty larvy, který se asi uměj pohybovat. No humus, když si to představím, jak to tady leze, a já to nevidím. Já nejsem schopná vidět a rozeznat ani blechu. Dřív když jsem je rozmačkávala, tak jsem to poznala podle krve, jak byly nacucaný. Teď asi jak pořád luxuju, tak ony moc nestačej vyrůst, ale nějaký malinký občas máme, máme i ty kousance malý. Jejich hovínka jsou malinký černý tečky, Já doma ale nevídám vůbec nic. Nechápu, kde se berou…připadaj mi neporazitelný… člověk by musel zničit i to blbý poslední vajíčko..mě se to zatím nedaří. Kluk má pořád pokousanou prdelku. Jenom kolem řitního otvoru. Nechápu, proč jenom tam. Máte to tak někdo taky? Bojuju už od konce srpna. ![]()
@Anonymní píše:
Presne, clovek se boji na to lepsi pomyslet, ab neco nezakrik.Chci se jeste zeptat jestli kdyz.jste nachazeli trus, jestli to bylo po jedny kulicce, nebo spis jako shluk vice bobku a jestli nevite jak vypadaji ty vajicka a jestli kdyz nas stipnou, tak jestli se taky z toho (z lidsky krve) rozmnozujou.Nase kocka uz ma v sobe 4 tablety a ja se porsd drbu a mam stipanecky.Tak nevim co si o tom myslet.
ja jsem nic nenasla jenom zivou blechu jsem na sobe vzdy chytla jinak trus a nic podobneho jsem nevidela..jestli mate odchliple lišty tak urcite tam strikejte po obvodu zdi do roku so skulinek u dveri..proste vsude kde je tma a drzi se prach tak ty mista dukladne luxujte a strikejte a sypejte sůl..
Anonymni pokousani kolem ritniho otvoru ale blecham vubec neodpovida, tam je na ne moc teplo a vlhko ![]()
Nema malej roupy? Precti si neco o nich..
@Stevia píše:
Anonymni pokousani kolem ritniho otvoru ale blecham vubec neodpovida, tam je na ne moc teplo a vlhko
Nema malej roupy? Precti si neco o nich..
taky bych to k blechaám nepřkládala ty štípou na nohach a kdyz je mate ve vlasech tak na krku..
Anonymní II
ježíš maria, co na ně teda funguje? To není možný, že by byly takhle odolný. Jen doufám, že si nebudeme muset na život s nima zvyknout. My se nedrbeme, štípanečky malinký a málo, třeba 2 za den. aALe ráda bych prostě jen měla jistotu, že tady už není ani jedna… ach jo