Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Psovi bych koupila na veterine tabletu proti blechav a vypudrovala..jinak dimovnice neni spatnej napad dostane se vsude my doma meli deratizatora a u nas doma pouzil dve a vse postrikal…mesic to ma mit ucinek a pak vse jeste nejlepe zopakovat…jinak prat luxovat atd…
Tak po výplatě skočm ještě pro tabletu děkuji:-) na zemi jsem taky nic nenašla ale asi budu stříkat ještě chvilku
Přidávám se dořad zoufalců, já bojuji od listopadu svépomocí: postříkáno čím se dalo, 3 x denně luxovat atd. V prosinci jsem to neunesla, vyhodili jsme celý obývák(sedačku, koberec), před Vánoci jsem zavolala deratizátora, vše vystříkal a pak se nesmí 1 měsíc uklízet(vytírat). Na Vánoce paráda. Koupili jsme novou sedačku, do obýváku místo koberce lino. Každý den luxuju a už už jsem si myslela, že vyhrávám nacházela jsem jen mrtvé nebo napůl. A dnes si klidně trůní nasátá blecha synovi v posteli. A začne znovu kolobeh kdy budu po nocích chodit po domě s baterkou a chytat je?? Zvažuju pomoc psychologa, protože se mi už nechce chodit ani domů. Nemůžu jíst, spát, nervy… Nemáte někdo zkušenost s přípravkem Adams Plus Fogger. Zdá se jednoduché použití, ale kdyby to tak dobře fungovalo tak by asi nikdo blechy neměl. Pomoc!!!
@anonym píše:najdete si na internetu dymovnice proti blecham stojí 400 1 je na 45m čtverecních a daji se snadno aplikovat akorat se nesmí být nejlepe cely den doma pisi dve hodiny ale cim dele tim lepe…koure se dostane vsuede a pak radne vyvetrat a udelat oebt radny grunt..hodne stesti taky bojujeme
Přidávám se dořad zoufalců, já bojuji od listopadu svépomocí: postříkáno čím se dalo, 3 x denně luxovat atd. V prosinci jsem to neunesla, vyhodili jsme celý obývák(sedačku, koberec), před Vánoci jsem zavolala deratizátora, vše vystříkal a pak se nesmí 1 měsíc uklízet(vytírat). Na Vánoce paráda. Koupili jsme novou sedačku, do obýváku místo koberce lino. Každý den luxuju a už už jsem si myslela, že vyhrávám nacházela jsem jen mrtvé nebo napůl. A dnes si klidně trůní nasátá blecha synovi v posteli. A začne znovu kolobeh kdy budu po nocích chodit po domě s baterkou a chytat je?? Zvažuju pomoc psychologa, protože se mi už nechce chodit ani domů. Nemůžu jíst, spát, nervy… Nemáte někdo zkušenost s přípravkem Adams Plus Fogger. Zdá se jednoduché použití, ale kdyby to tak dobře fungovalo tak by asi nikdo blechy neměl. Pomoc!!!
Anonymní - vím čím procházíte je to zoufalé. Byla jsem zralá na antidepresiva - jedno z dětí mělo šílené boláky, obliček celý pokousaný. Strašně jsem se bála k nám někoho zvát nebo někam chodit
![]()
Nám pomohla až sůl a Myflearteap (nebo jak se to píše) prostě ta blecholapka se zeleným světýlkem. Sůl vše zlikvidovala (dali jsme podle rady tady po obvodu místnosti. Všude pod postel - hlavně u dětí, blecholapka nachytala poslední dvě zbloudilé - od té doby pokoj. Zkuste to. Nám to pomohlo ![]()
Dobrý den, tak tu máme nový rok. Zdraví a úspěšný rok 2015 přeji všem
Ty mrchy blechy se pořád drží u nás se jim asi líbí, ale mě už to nebaví s nimi bojovat
!!! V září loňského roku jsme si udělali radost a pořídili jsme si kotě Britské modré. V polovině října to začalo měli jsme štípance pes i kočka se drbaly, tak začal odblešovací proces. Kompletní vygruntování baráku pravidelné postřiky bio killem. pořídili jsme si i parní čistič. No a mrchy pořád vesele kousají. Navíc jsem v 11tt. Tak mam dost strach o mimčo. Za jak dlouho cca zmizí? Mám pocit že na ně nic nezabírá. Jo a to jsme u veterináře kupovali tablety proti blechám pro psa i kočku za 300,– a drbou se pořád… Už jsem z toho zoufalá…
Za případné rady velice děkuji…
@hazema - případné rady jsou v příspěvkách výše - SŮL, DÝMOVNICE, BLECHOLAPKA, ATD. musíte vyzkoušet co zafunguje u vás. Bohužel právě ten Biokill, o kterém píšete zmiňujeme všichni jako „naprosto vyhozené peníze“
![]()
U mě teda Biokill zabírá. Stříkám preventivně od října, kdy se u kocoura blechy objevily. Taky dávám pipetu za krk nebo tabletku a je to OK.
@hazema A co obyčejný chemický obojek? Já kupovala asi za 150 korun u nás ve Zverimexu. Nedávno jsem ho dala kamarádce a myslím, že funguje dobře
A blechy jsme si asi přinesli od veterináře nebo na botech.
@hazema píše:
Dobrý den, tak tu máme nový rok. Zdraví a úspěšný rok 2015 přeji všemTy mrchy blechy se pořád drží u nás se jim asi líbí, ale mě už to nebaví s nimi bojovat
!!! V září loňského roku jsme si udělali radost a pořídili jsme si kotě Britské modré. V polovině října to začalo měli jsme štípance pes i kočka se drbaly, tak začal odblešovací proces. Kompletní vygruntování baráku pravidelné postřiky bio killem. pořídili jsme si i parní čistič. No a mrchy pořád vesele kousají. Navíc jsem v 11tt. Tak mam dost strach o mimčo. Za jak dlouho cca zmizí? Mám pocit že na ně nic nezabírá. Jo a to jsme u veterináře kupovali tablety proti blechám pro psa i kočku za 300,– a drbou se pořád… Už jsem z toho zoufalá…
Za případné rady velice děkuji…
Hele já Tě lituju, já jsem žila v zablešeném domě než jsem se odstěhovala od prarodičů, měli kočku, furt jsem ji odblešovala, pryč to dát nechtěli, měla jsem poštípané nohy a všechno, stříkala jsem ze zoufalství difusilem i svoji postel, byla to katastrofa, než jsem se odstěhovala a řeknu Ti, kočku a psa v bytě už nikdy víc, fakt nikdy v životě, já mám od blech zjizvené nohy doposud a je to už víc než 15 let. ![]()
Dobrý den jen me napadlo nechtela by jste ten pristroj pujcit za urcity obnos penez ze by jste me ho poslala a ja vam ho za tyden poslala zpatky? kdyby se vam napad nelibil tak se nezlobte ale jsem zoufala a uz jsme za odbleseni vyhodili 9 tisic tak jsem rikala ze za zkousky nic endam. Děkuji Klofandová
@Dominika27 - nemám teď bohužel nové „vložky“ to jsou ty lepící papírky, na které se chytají tak doobjednám a můžeme se nějak domluvit. Investice je velká, ale nám se vyplatila
také jsem byla zoufalá tak vím co prožíváte. Nám jednoznačně pomohla sůl na to nejhorší a poslední mrchy, které se ještě zachránily tak nachytala blecholapka.Ale pořád mám před nimi respekt, takže světýlko pouštím ze strachu každý večer
![]()
@Dominika27 -ještě jsem chtěla napsat, že na jejich oficiálním webu jsou inzerce, kde lidé prodávají přístroj daleko levněji než nakoupili. Zkuste se pozeptat, třeba by Vám nakonec vyšel na rozumné peníze a hlavně byste ho měla na pořád ![]()
Holky, já taky bojovala s blechami, taky jsem se rozčilovala pár stránek vzad. A jediné co nám zabralo byla ta tableta pro psa, a fakt Vám odpřísáhnu že během pár hodin byl klid. Nesvědila mě hlava. Neobjevila se ani žádná černá tečka (trus). Zkoušeli jsem i SŮL, NEOSTOMOSAN A PIPETY. Nic z toho nezabralo a nemělo to ani smysl, až jsem se naštvala a šla koupit psovi tabletu vyšla nás na 700,– na 3 měsíce, ale prý proti blechám účinkuje až půl roku (s 90% učíností možná víc, a do 3 měsíců se 100% účiností)…Tohle jediné se nám fakt vyplatilo. Anonymní L.
@Zabatko píše:
Hele já Tě lituju, já jsem žila v zablešeném domě než jsem se odstěhovala od prarodičů, měli kočku, furt jsem ji odblešovala, pryč to dát nechtěli, měla jsem poštípané nohy a všechno, stříkala jsem ze zoufalství difusilem i svoji postel, byla to katastrofa, než jsem se odstěhovala a řeknu Ti, kočku a psa v bytě už nikdy víc, fakt nikdy v životě, já mám od blech zjizvené nohy doposud a je to už víc než 15 let.
No ono hodně lidí co tu psalo ohledně blech, ani zvíře nemá a i tak chytli blechy. A to je teprve mazec se blech zbavit. S tím zvířetem to jakž takž jde. Anonymní L.
Já vám všem hrozně moc děkuji. Ráno jsem „vyprala“ jak psa, tak kočku vycídila celej barák nastříkala všude Bio kill zvířata ještě ošetřila frontlinem, a teď jsem domu přivezla obojky proti blechám. Tak uvidíme. Ale boj je to nekonečný… A vy všichni co sdílíte stejný problém. Jsem s vámi. Držme se a ať dobře dopadneme a tento boj vyhrajeme. ![]()