Jak na blechy v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
2.1.15 14:17

Psovi bych koupila na veterine tabletu proti blechav a vypudrovala..jinak dimovnice neni spatnej napad dostane se vsude my doma meli deratizatora a u nas doma pouzil dve a vse postrikal…mesic to ma mit ucinek a pak vse jeste nejlepe zopakovat…jinak prat luxovat atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
3.1.15 07:36

Tak po výplatě skočm ještě pro tabletu děkuji:-) na zemi jsem taky nic nenašla ale asi budu stříkat ještě chvilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
4.1.15 13:57

Přidávám se dořad zoufalců, já bojuji od listopadu svépomocí: postříkáno čím se dalo, 3 x denně luxovat atd. V prosinci jsem to neunesla, vyhodili jsme celý obývák(sedačku, koberec), před Vánoci jsem zavolala deratizátora, vše vystříkal a pak se nesmí 1 měsíc uklízet(vytírat). Na Vánoce paráda. Koupili jsme novou sedačku, do obýváku místo koberce lino. Každý den luxuju a už už jsem si myslela, že vyhrávám nacházela jsem jen mrtvé nebo napůl. A dnes si klidně trůní nasátá blecha synovi v posteli. A začne znovu kolobeh kdy budu po nocích chodit po domě s baterkou a chytat je?? Zvažuju pomoc psychologa, protože se mi už nechce chodit ani domů. Nemůžu jíst, spát, nervy… Nemáte někdo zkušenost s přípravkem Adams Plus Fogger. Zdá se jednoduché použití, ale kdyby to tak dobře fungovalo tak by asi nikdo blechy neměl. Pomoc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.1.15 19:22
@anonym píše:
Přidávám se dořad zoufalců, já bojuji od listopadu svépomocí: postříkáno čím se dalo, 3 x denně luxovat atd. V prosinci jsem to neunesla, vyhodili jsme celý obývák(sedačku, koberec), před Vánoci jsem zavolala deratizátora, vše vystříkal a pak se nesmí 1 měsíc uklízet(vytírat). Na Vánoce paráda. Koupili jsme novou sedačku, do obýváku místo koberce lino. Každý den luxuju a už už jsem si myslela, že vyhrávám nacházela jsem jen mrtvé nebo napůl. A dnes si klidně trůní nasátá blecha synovi v posteli. A začne znovu kolobeh kdy budu po nocích chodit po domě s baterkou a chytat je?? Zvažuju pomoc psychologa, protože se mi už nechce chodit ani domů. Nemůžu jíst, spát, nervy… Nemáte někdo zkušenost s přípravkem Adams Plus Fogger. Zdá se jednoduché použití, ale kdyby to tak dobře fungovalo tak by asi nikdo blechy neměl. Pomoc!!!
najdete si na internetu dymovnice proti blecham stojí 400 1 je na 45m čtverecních a daji se snadno aplikovat akorat se nesmí být nejlepe cely den doma pisi dve hodiny ale cim dele tim lepe…koure se dostane vsuede a pak radne vyvetrat a udelat oebt radny grunt..hodne stesti taky bojujeme :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.15 22:02

Anonymní - vím čím procházíte je to zoufalé. Byla jsem zralá na antidepresiva - jedno z dětí mělo šílené boláky, obliček celý pokousaný. Strašně jsem se bála k nám někoho zvát nebo někam chodit :,( :,( :,( :,(
Nám pomohla až sůl a Myflearteap (nebo jak se to píše) prostě ta blecholapka se zeleným světýlkem. Sůl vše zlikvidovala (dali jsme podle rady tady po obvodu místnosti. Všude pod postel - hlavně u dětí, blecholapka nachytala poslední dvě zbloudilé - od té doby pokoj. Zkuste to. Nám to pomohlo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
64
5.1.15 13:14

nemůžu se zbavit blech

Dobrý den, tak tu máme nový rok. Zdraví a úspěšný rok 2015 přeji všem :) Ty mrchy blechy se pořád drží u nás se jim asi líbí, ale mě už to nebaví s nimi bojovat :zed:!!! V září loňského roku jsme si udělali radost a pořídili jsme si kotě Britské modré. V polovině října to začalo měli jsme štípance pes i kočka se drbaly, tak začal odblešovací proces. Kompletní vygruntování baráku pravidelné postřiky bio killem. pořídili jsme si i parní čistič. No a mrchy pořád vesele kousají. Navíc jsem v 11tt. Tak mam dost strach o mimčo. Za jak dlouho cca zmizí? Mám pocit že na ně nic nezabírá. Jo a to jsme u veterináře kupovali tablety proti blechám pro psa i kočku za 300,– a drbou se pořád… Už jsem z toho zoufalá… :nevim: Za případné rady velice děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.15 13:23

@hazema - případné rady jsou v příspěvkách výše - SŮL, DÝMOVNICE, BLECHOLAPKA, ATD. musíte vyzkoušet co zafunguje u vás. Bohužel právě ten Biokill, o kterém píšete zmiňujeme všichni jako „naprosto vyhozené peníze“ :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
4425
5.1.15 13:28

U mě teda Biokill zabírá. Stříkám preventivně od října, kdy se u kocoura blechy objevily. Taky dávám pipetu za krk nebo tabletku a je to OK.
@hazema A co obyčejný chemický obojek? Já kupovala asi za 150 korun u nás ve Zverimexu. Nedávno jsem ho dala kamarádce a myslím, že funguje dobře :) A blechy jsme si asi přinesli od veterináře nebo na botech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
5.1.15 13:32
@hazema píše:
Dobrý den, tak tu máme nový rok. Zdraví a úspěšný rok 2015 přeji všem :) Ty mrchy blechy se pořád drží u nás se jim asi líbí, ale mě už to nebaví s nimi bojovat :zed:!!! V září loňského roku jsme si udělali radost a pořídili jsme si kotě Britské modré. V polovině října to začalo měli jsme štípance pes i kočka se drbaly, tak začal odblešovací proces. Kompletní vygruntování baráku pravidelné postřiky bio killem. pořídili jsme si i parní čistič. No a mrchy pořád vesele kousají. Navíc jsem v 11tt. Tak mam dost strach o mimčo. Za jak dlouho cca zmizí? Mám pocit že na ně nic nezabírá. Jo a to jsme u veterináře kupovali tablety proti blechám pro psa i kočku za 300,– a drbou se pořád… Už jsem z toho zoufalá… :nevim: Za případné rady velice děkuji…

Hele já Tě lituju, já jsem žila v zablešeném domě než jsem se odstěhovala od prarodičů, měli kočku, furt jsem ji odblešovala, pryč to dát nechtěli, měla jsem poštípané nohy a všechno, stříkala jsem ze zoufalství difusilem i svoji postel, byla to katastrofa, než jsem se odstěhovala a řeknu Ti, kočku a psa v bytě už nikdy víc, fakt nikdy v životě, já mám od blech zjizvené nohy doposud a je to už víc než 15 let. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.1.15 13:38

Dobrý den jen me napadlo nechtela by jste ten pristroj pujcit za urcity obnos penez ze by jste me ho poslala a ja vam ho za tyden poslala zpatky? kdyby se vam napad nelibil tak se nezlobte ale jsem zoufala a uz jsme za odbleseni vyhodili 9 tisic tak jsem rikala ze za zkousky nic endam. Děkuji Klofandová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.15 13:46

@Dominika27 - nemám teď bohužel nové „vložky“ to jsou ty lepící papírky, na které se chytají tak doobjednám a můžeme se nějak domluvit. Investice je velká, ale nám se vyplatila :nevim: také jsem byla zoufalá tak vím co prožíváte. Nám jednoznačně pomohla sůl na to nejhorší a poslední mrchy, které se ještě zachránily tak nachytala blecholapka.Ale pořád mám před nimi respekt, takže světýlko pouštím ze strachu každý večer :oops: :oops: :oops: 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.15 13:47

@Dominika27 -ještě jsem chtěla napsat, že na jejich oficiálním webu jsou inzerce, kde lidé prodávají přístroj daleko levněji než nakoupili. Zkuste se pozeptat, třeba by Vám nakonec vyšel na rozumné peníze a hlavně byste ho měla na pořád ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.15 15:27

Holky, já taky bojovala s blechami, taky jsem se rozčilovala pár stránek vzad. A jediné co nám zabralo byla ta tableta pro psa, a fakt Vám odpřísáhnu že během pár hodin byl klid. Nesvědila mě hlava. Neobjevila se ani žádná černá tečka (trus). Zkoušeli jsem i SŮL, NEOSTOMOSAN A PIPETY. Nic z toho nezabralo a nemělo to ani smysl, až jsem se naštvala a šla koupit psovi tabletu vyšla nás na 700,– na 3 měsíce, ale prý proti blechám účinkuje až půl roku (s 90% učíností možná víc, a do 3 měsíců se 100% účiností)…Tohle jediné se nám fakt vyplatilo. Anonymní L.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.15 15:33
@Zabatko píše:
Hele já Tě lituju, já jsem žila v zablešeném domě než jsem se odstěhovala od prarodičů, měli kočku, furt jsem ji odblešovala, pryč to dát nechtěli, měla jsem poštípané nohy a všechno, stříkala jsem ze zoufalství difusilem i svoji postel, byla to katastrofa, než jsem se odstěhovala a řeknu Ti, kočku a psa v bytě už nikdy víc, fakt nikdy v životě, já mám od blech zjizvené nohy doposud a je to už víc než 15 let. :zed:

No ono hodně lidí co tu psalo ohledně blech, ani zvíře nemá a i tak chytli blechy. A to je teprve mazec se blech zbavit. S tím zvířetem to jakž takž jde. Anonymní L.

• Citovat
  • Upravit
64
5.1.15 15:50

Já vám všem hrozně moc děkuji. Ráno jsem „vyprala“ jak psa, tak kočku vycídila celej barák nastříkala všude Bio kill zvířata ještě ošetřila frontlinem, a teď jsem domu přivezla obojky proti blechám. Tak uvidíme. Ale boj je to nekonečný… A vy všichni co sdílíte stejný problém. Jsem s vámi. Držme se a ať dobře dopadneme a tento boj vyhrajeme. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný