Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, my uz se bavili konkretne o tee trea, nejdriv jsem koberce, lina … vystrikala biokillem nechala zaschnout a tak po hodine vysala a vytrela, bacha musi to byt ten potravinarsky no a do postele a na obleceni jsem splichala ten tee trea, a furt vysavala a vytirala az jsem zvitezila. Jo a nekde jsem cetla o vetvickach oresaku ze kdyz usycha vylucuje nejake latky, ktere nesnasi blechy, ty jsem mela pod posteli.Tak pa
Ahojky, taky jsem ted nasla na malý dvě blechy,ale netuším kde se mrchy vzaly. Žádná zvířata nemáme a pokoje jsou po rekonstrukci.Ted jsem vyházela ven matrace s postýlkou a ostatní věci házím do pračky. Děkuji za tipy na vystříkání. zkusíme.Mějte se hezky ![]()
Ořech nepomůže.Já měla psa venku pod ořechem a byl jakoby pod schodama a blechy žijou furt od léta, kdy zemřel.Nejvíc mi pomohl Biolit myslím , že je to TP nebo P.To byl tak týden klid, jinak, jak se prošlo po těch schodech, tak jsme si je táhly domů na ponožkách.Já když jsem je měla doma v létě, tak jsem jedla česnek a i jsem se s nim pomazala tepny, aby mě nekousaly a stejně po mě šly a nikoho jiného nekousala.Biokill na prostředí horší než biolit.Chystám se vyzkoušet nějakej vykuřovák.
PO DELŠÍ DOBĚ SE HLÁSÍM.S BLECHAMA MÁM KLID,DOMA ČISTO,NAKLIZENO,JAKO BY TO ANI NEBYLA PRAVDA,CO JSEM PROŽÍVALA V LÉTĚ.KOČKU MÁM UŽ JEN JEDNU A MÁMA TAKY.ODČERVUJEME,ODBLEŠUJEME.JSOU OBĚ KRÁSNÉ,TROCHU SE ZAKULATILY POTVORY,PROTOŽE TEĎ V ZIMĚ JSOU LENOŠNÉ A VÍCE ŽEROU.TAK DOTEĎ IDYLKA.OVŠEM PROBLÉMY NASTALY ÚPLNĚ NĚKDE JINDE A TO,CO VÁM TEĎ NAPÍŠU NENÍ ŽÁDNÝ HOAX(PRO NEZNALÉ-POPLAŠNÁ ZPRÁVA),ANI VÝPLOD CHOROBNÉHO MOZKU ANI ŽE BYCH SE CHTĚLA STÁT ZAJÍMAVOU,NEBO VYVOLÁVAT SENZACI.JE TO PRAVDA,VELIKÁ PRAVDA-BOHUŽEL.ZA TU DOBU,CO TENTO PROBLÉM USILOVNĚ ŘEŠÍM,TAK JSEM SI O NĚM DOCELA DOST NAČETLA A NASTUDOVALA,PROTOŽE JAK JSEM ZJISTILA,LÉKAŘI MI NIC MOC NEPOMOHOU.ALE K VĚCI.VŠICHNI VÍME,ŽE JE TŘEBA NAŠE MAZLÍČKY ODČERVOVAT A TO 2X ROČNĚ.JAK PEJSKY,TAK KOČKY.MÁLOKDO ALE POMYSLÍ NA SEBE.TAK SE STANE,ŽE TO,CO MAJÍ NAŠI MILÁČCI,MÁME I MY.NETUŠÍME TO,A ANI SI TO NEPŘIPOUŠTÍME.NĚKDY JSME UNAVENÉ,VYČERPANÉ,UPLAKANÉ,MÁME DEPRESE,ZÁCPU,PRŮJEM,VYRÁŽKY,PADAJÍ NÁM VLASY,BOLÍ KLOUBY,ATD,ATD.MILIÓN PŘÍZNAKŮ A MY TO SVALUJEME NA STRES,USPĚCHANOU DOBU,MOC PRÁCE A MÁLO ODPOČINKU.NIKOHO NENAPADNE,ŽE HOSTÍME NEZNÁMÉ VETŘELCE A TI NÁM UBÍRAJÍ,SÍLU,VITALITU,KLID.U MĚ SE TO ZAČALO PROJEVOVAT TAK,ŽE MI DR.ZJISTIL,ŽE JSEM CHUDOKREVNÁ A MĚLA JSEM JEŠTĚ DALŠÍ POTÍŽE,ALE JAK UŽ JSEM PSALA,PŘIČÍTALA JSEM TO ÚPLNĚ NĚČEMU JINÉMU.POTOM JSEM SE NÁHODOU DOSTALA NA JEDNO FÓRUM A ZAUJALY MĚ NĚKTERÉ DISKUZE.JEDNA MĚLA NÁZEV PARAZITI-PŘÍZNAKY-DIAGNOSTIKA.PROČETLA JSEM JI CELOU.HODILO MĚ TO JEŠTÉ NA PÁR ZAJÍMAVÝCH STRÁNEK A MI TO DOŠLO.PŘÍZNAKY,KTERÉ MÁM,BY MOHLY NĚCO ZNAMENAT.OBJEDNALA JSEM SE NA BIOREZONANCI A ORTEL BYL VYŘČEN.PARAZITI-3DRUHY.OD PSA A OD KOČKY.PO TE REZONANCI-ZABÍJÍ TY POTVORY V TĚLE,ZE MĚ ZAČALY VYCHÁZET TY MRTVOLKY,NAFOTILA JSEM JE.HRŮZA.KLASICKÁ MEDICÍNA NA TO U NÁS NEMÁ LÉKY,LEDA ŽE BYCH ŠLA NA VETERINU A KOUPILA SI LÉKY PRO ZVÍŘATA.NAVÍC SI TO ŽÁDNÝ VETERINÁŘ NEVEZME NA TRIKO.TAKY URČENÍ DIAGNOZY JE VELMI OBTÍŽNÉ.ANI KE KLASICKÉMU OBVOĎÁKOVI NEJDU.SEHNALA JSEM SI LÉKY,NEBYLY ZROVNA NEJLEVNĚJŠÍ,UŽÍVÁM JE,JSEM NA Š´TÁVÁCH,BEZ MASA,SALÁMŮ,UZENIN,MOJE SPOTŘEBA ČESNEKU A FEFERONEK VZROSTLA TOLIK,ŽE MÁM OBAVY,JAK TO VYDRŽÍ MŮJ ŽALUDEK.REAKCE PO BIOREZONANCI JE HROZNÁ-BOLESTI CELÉHO TĚLA,HLAVY,ZVRACENÍ,MDLO.MUSÍM BOJOVAT TAK DLOUHO,DOKUD SE NEZBAVÍM VŠECH STÁDIÍ-DOSPĚLCŮ I VAJÍČEK.ANI V TOM NEJHORŠÍM SNU BY MĚ NENAPADLO,ŽE SE MI NĚCO TAKOVÉHO MŮŽE STÁT.PROTO VÁM PÍŠU-ODČERVTE SE,TŘEBA PREVENTIVNĚ,ALE POKUD MÁTE MAZLÍČKY,TAK TO NEPODCEŇUJTE.ČETLA JSEM NA INTERNETU,ŽE ČEŠI MAJÍ ČERVY A TAKY,ŽE NEJSOU NA TO LÉKY.TAKY SI MŮŽEME NĚCO PŘIVÉST Z DOVOLENÉ,VOZÍ SE K NÁM OVOCE Z RŮZNÝCH ČÁSTÍ SVĚTA A TAM VŽUDE MŮŽE NĚCO BÝT.MUSELA JSEM VÁM TO NAPSAT,ABYCH VÁS VAROVALA.UŽ NIKDY NEŘEKNU MÉMU PEJSKOVI DEJ PUSU A NENECHÁM SI OLÍZNOUT ANI RUKU.TEĎ BOJUJU VŠEMA PROSTŘEDKAMA,DOUFÁM,ŽE JAKO V PŘÍPADĚ BLECH ZVÍTĚZÍM.
Korka, můžete prosím vložit fotky mrtvolek parazitů?
Na této stránce Vám pan Zajíček určitě poradí.
http://www.zdravi-az.cz/
FOTKY VLOŽÍM ZÍTRA VEČER,TEĎ NEJSEM DOMA A MÁM TO ULOŽENÉ DOMA V PC.NA TOHO PANA ZAJÍČKA KOUKNU,ALE JÁ CHODÍM NA BIOREZONANCI A JEŠTĚ UŽÍVÁM TINKTURU ZE ZELENÝCH SLUPEK OŘEŠÁKU AMERICKÉHO-MEGA DÁVKU A FUNGILEN.VYŘADILA JSEM MASO,UZENINY,VEŠKERÉ SLADKOSTI A ZAŘADILA SYROVOU ZELENINU,RÝŽI,OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY,HODNĚ ČESNEKU,CIBULE,PIRI PAPRIČEK,TAK DOUFÁM,ŽE SE JIM PŘESTANE U MĚ LÍBIT A EMIGRUJOU.KAŽDOPÁDNĚ DĚKUJI ZA TIP A JDU TO PŘEŠTUDOVAT.
TAK TOHLE JSEM ODFOTILA.OBR.2A4-JE TO TAKOVÝ MALÝ JAKOBY SLIMÁČEK-GUMOVÝ.VÁHÁM CO JE TO.VYLUČUJI PŘEDEM,ŽE JSOU TO ZBYTKY JÍDLA.MOHL BY TO BÝT MĚCHOVEC?ŠKRKAVKA?NEVÍM
KORKA píše:
PARAZITI
tak tohle je docela síla … vůbec si to nedovedu představit a moc ti držím pěsti, ať je brzy všechno OK ![]()
ŠKODA JEN,ŽE MI TADY NEJDOU DÁT DALŠÍ FOTKY.JEŠTĚ TO ZKUSÍM
TAK JEŠTĚ TOHLE A JAK ŘÍKÁM,NEJSOU TO ZBYTKY JÍDLA.JE TO MALÝ SLIMÁČEK,TY DVA VÝSTUPKY,CO JSOU VIDĚT,TAK TĚMA SE ASI DRŽÍ ![]()
my jsme tady v úterý měli podruhé deratizéra a teď zkusím ten tea tree oil preventivně