Jak na blechy v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
baronekk
27.11.11 08:10
mapei píše:
Ano, do rozprasovace par kapek tea tree dolit vodou a uz jsem jela.....vsude kde se dalo jsem splichala

my jsme tady v úterý měli podruhé deratizéra a teď zkusím ten tea tree oil preventivně :)

• Citovat
  • Upravit
mapei
27.11.11 18:37

jak na blechy

Ahoj, my uz se bavili konkretne o tee trea, nejdriv jsem koberce, lina … vystrikala biokillem nechala zaschnout a tak po hodine vysala a vytrela, bacha musi to byt ten potravinarsky no a do postele a na obleceni jsem splichala ten tee trea, a furt vysavala a vytirala az jsem zvitezila. Jo a nekde jsem cetla o vetvickach oresaku ze kdyz usycha vylucuje nejake latky, ktere nesnasi blechy, ty jsem mela pod posteli.Tak pa

• Citovat
  • Upravit
Eva007
19.12.11 10:50

Ahojky, taky jsem ted nasla na malý dvě blechy,ale netuším kde se mrchy vzaly. Žádná zvířata nemáme a pokoje jsou po rekonstrukci.Ted jsem vyházela ven matrace s postýlkou a ostatní věci házím do pračky. Děkuji za tipy na vystříkání. zkusíme.Mějte se hezky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
661
24.12.11 23:55

Ořech nepomůže.Já měla psa venku pod ořechem a byl jakoby pod schodama a blechy žijou furt od léta, kdy zemřel.Nejvíc mi pomohl Biolit myslím , že je to TP nebo P.To byl tak týden klid, jinak, jak se prošlo po těch schodech, tak jsme si je táhly domů na ponožkách.Já když jsem je měla doma v létě, tak jsem jedla česnek a i jsem se s nim pomazala tepny, aby mě nekousaly a stejně po mě šly a nikoho jiného nekousala.Biokill na prostředí horší než biolit.Chystám se vyzkoušet nějakej vykuřovák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KORKA
3.1.12 16:22

BLECHY-POKRAČOVÁNÍ

PO DELŠÍ DOBĚ SE HLÁSÍM.S BLECHAMA MÁM KLID,DOMA ČISTO,NAKLIZENO,JAKO BY TO ANI NEBYLA PRAVDA,CO JSEM PROŽÍVALA V LÉTĚ.KOČKU MÁM UŽ JEN JEDNU A MÁMA TAKY.ODČERVUJEME,ODBLEŠUJEME.JSOU OBĚ KRÁSNÉ,TROCHU SE ZAKULATILY POTVORY,PROTOŽE TEĎ V ZIMĚ JSOU LENOŠNÉ A VÍCE ŽEROU.TAK DOTEĎ IDYLKA.OVŠEM PROBLÉMY NASTALY ÚPLNĚ NĚKDE JINDE A TO,CO VÁM TEĎ NAPÍŠU NENÍ ŽÁDNÝ HOAX(PRO NEZNALÉ-POPLAŠNÁ ZPRÁVA),ANI VÝPLOD CHOROBNÉHO MOZKU ANI ŽE BYCH SE CHTĚLA STÁT ZAJÍMAVOU,NEBO VYVOLÁVAT SENZACI.JE TO PRAVDA,VELIKÁ PRAVDA-BOHUŽEL.ZA TU DOBU,CO TENTO PROBLÉM USILOVNĚ ŘEŠÍM,TAK JSEM SI O NĚM DOCELA DOST NAČETLA A NASTUDOVALA,PROTOŽE JAK JSEM ZJISTILA,LÉKAŘI MI NIC MOC NEPOMOHOU.ALE K VĚCI.VŠICHNI VÍME,ŽE JE TŘEBA NAŠE MAZLÍČKY ODČERVOVAT A TO 2X ROČNĚ.JAK PEJSKY,TAK KOČKY.MÁLOKDO ALE POMYSLÍ NA SEBE.TAK SE STANE,ŽE TO,CO MAJÍ NAŠI MILÁČCI,MÁME I MY.NETUŠÍME TO,A ANI SI TO NEPŘIPOUŠTÍME.NĚKDY JSME UNAVENÉ,VYČERPANÉ,UPLAKANÉ,MÁME DEPRESE,ZÁCPU,PRŮJEM,VYRÁŽKY,PADAJÍ NÁM VLASY,BOLÍ KLOUBY,ATD,ATD.MILIÓN PŘÍZNAKŮ A MY TO SVALUJEME NA STRES,USPĚCHANOU DOBU,MOC PRÁCE A MÁLO ODPOČINKU.NIKOHO NENAPADNE,ŽE HOSTÍME NEZNÁMÉ VETŘELCE A TI NÁM UBÍRAJÍ,SÍLU,VITALITU,KLID.U MĚ SE TO ZAČALO PROJEVOVAT TAK,ŽE MI DR.ZJISTIL,ŽE JSEM CHUDOKREVNÁ A MĚLA JSEM JEŠTĚ DALŠÍ POTÍŽE,ALE JAK UŽ JSEM PSALA,PŘIČÍTALA JSEM TO ÚPLNĚ NĚČEMU JINÉMU.POTOM JSEM SE NÁHODOU DOSTALA NA JEDNO FÓRUM A ZAUJALY MĚ NĚKTERÉ DISKUZE.JEDNA MĚLA NÁZEV PARAZITI-PŘÍZNAKY-DIAGNOSTIKA.PROČETLA JSEM JI CELOU.HODILO MĚ TO JEŠTÉ NA PÁR ZAJÍMAVÝCH STRÁNEK A MI TO DOŠLO.PŘÍZNAKY,KTERÉ MÁM,BY MOHLY NĚCO ZNAMENAT.OBJEDNALA JSEM SE NA BIOREZONANCI A ORTEL BYL VYŘČEN.PARAZITI-3DRUHY.OD PSA A OD KOČKY.PO TE REZONANCI-ZABÍJÍ TY POTVORY V TĚLE,ZE MĚ ZAČALY VYCHÁZET TY MRTVOLKY,NAFOTILA JSEM JE.HRŮZA.KLASICKÁ MEDICÍNA NA TO U NÁS NEMÁ LÉKY,LEDA ŽE BYCH ŠLA NA VETERINU A KOUPILA SI LÉKY PRO ZVÍŘATA.NAVÍC SI TO ŽÁDNÝ VETERINÁŘ NEVEZME NA TRIKO.TAKY URČENÍ DIAGNOZY JE VELMI OBTÍŽNÉ.ANI KE KLASICKÉMU OBVOĎÁKOVI NEJDU.SEHNALA JSEM SI LÉKY,NEBYLY ZROVNA NEJLEVNĚJŠÍ,UŽÍVÁM JE,JSEM NA Š´TÁVÁCH,BEZ MASA,SALÁMŮ,UZENIN,MOJE SPOTŘEBA ČESNEKU A FEFERONEK VZROSTLA TOLIK,ŽE MÁM OBAVY,JAK TO VYDRŽÍ MŮJ ŽALUDEK.REAKCE PO BIOREZONANCI JE HROZNÁ-BOLESTI CELÉHO TĚLA,HLAVY,ZVRACENÍ,MDLO.MUSÍM BOJOVAT TAK DLOUHO,DOKUD SE NEZBAVÍM VŠECH STÁDIÍ-DOSPĚLCŮ I VAJÍČEK.ANI V TOM NEJHORŠÍM SNU BY MĚ NENAPADLO,ŽE SE MI NĚCO TAKOVÉHO MŮŽE STÁT.PROTO VÁM PÍŠU-ODČERVTE SE,TŘEBA PREVENTIVNĚ,ALE POKUD MÁTE MAZLÍČKY,TAK TO NEPODCEŇUJTE.ČETLA JSEM NA INTERNETU,ŽE ČEŠI MAJÍ ČERVY A TAKY,ŽE NEJSOU NA TO LÉKY.TAKY SI MŮŽEME NĚCO PŘIVÉST Z DOVOLENÉ,VOZÍ SE K NÁM OVOCE Z RŮZNÝCH ČÁSTÍ SVĚTA A TAM VŽUDE MŮŽE NĚCO BÝT.MUSELA JSEM VÁM TO NAPSAT,ABYCH VÁS VAROVALA.UŽ NIKDY NEŘEKNU MÉMU PEJSKOVI DEJ PUSU A NENECHÁM SI OLÍZNOUT ANI RUKU.TEĎ BOJUJU VŠEMA PROSTŘEDKAMA,DOUFÁM,ŽE JAKO V PŘÍPADĚ BLECH ZVÍTĚZÍM.

• Citovat
  • Upravit
eelda
4.1.12 22:32

Korka, můžete prosím vložit fotky mrtvolek parazitů?
Na této stránce Vám pan Zajíček určitě poradí.
 http://www.zdravi-az.cz/

• Citovat
  • Upravit
KORKA
4.1.12 23:21

FOTA PARAZITŮ

FOTKY VLOŽÍM ZÍTRA VEČER,TEĎ NEJSEM DOMA A MÁM TO ULOŽENÉ DOMA V PC.NA TOHO PANA ZAJÍČKA KOUKNU,ALE JÁ CHODÍM NA BIOREZONANCI A JEŠTĚ UŽÍVÁM TINKTURU ZE ZELENÝCH SLUPEK OŘEŠÁKU AMERICKÉHO-MEGA DÁVKU A FUNGILEN.VYŘADILA JSEM MASO,UZENINY,VEŠKERÉ SLADKOSTI A ZAŘADILA SYROVOU ZELENINU,RÝŽI,OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY,HODNĚ ČESNEKU,CIBULE,PIRI PAPRIČEK,TAK DOUFÁM,ŽE SE JIM PŘESTANE U MĚ LÍBIT A EMIGRUJOU.KAŽDOPÁDNĚ DĚKUJI ZA TIP A JDU TO PŘEŠTUDOVAT.

• Citovat
  • Upravit
KORKA
5.1.12 19:29

TAK TOHLE JSEM ODFOTILA.OBR.2A4-JE TO TAKOVÝ MALÝ JAKOBY SLIMÁČEK-GUMOVÝ.VÁHÁM CO JE TO.VYLUČUJI PŘEDEM,ŽE JSOU TO ZBYTKY JÍDLA.MOHL BY TO BÝT MĚCHOVEC?ŠKRKAVKA?NEVÍM

• Citovat
  • Upravit
KORKA
5.1.12 19:35

PARAZITI

PARAZITI

• Citovat
  • Upravit
KORKA
5.1.12 19:37

PARAZITI

PARAZITI

• Citovat
  • Upravit
baronekk
6.1.12 06:28
KORKA píše:
PARAZITI

tak tohle je docela síla … vůbec si to nedovedu představit a moc ti držím pěsti, ať je brzy všechno OK :)

• Citovat
  • Upravit
KORKA
6.1.12 11:37

:)

ŠKODA JEN,ŽE MI TADY NEJDOU DÁT DALŠÍ FOTKY.JEŠTĚ TO ZKUSÍM

• Citovat
  • Upravit
KORKA
6.1.12 16:21

POKRAČOVÁNÍ-PARAZITI

TAK JEŠTĚ TOHLE A JAK ŘÍKÁM,NEJSOU TO ZBYTKY JÍDLA.JE TO MALÝ SLIMÁČEK,TY DVA VÝSTUPKY,CO JSOU VIDĚT,TAK TĚMA SE ASI DRŽÍ :cert:

• Citovat
  • Upravit
KORKA
6.1.12 16:23

...

:!
  • Citovat
  • Upravit
baronekk
8.1.12 21:31
KORKA píše: :!

chudáčku malá :,(