Jak na blechy v bytě?

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KORKA
23.9.11 18:02

AHOJ,MĚ BYLO ŘEČENO,ŽE BIOKIL JE NA VŠECHNA STÁDIA,TO ZNAMENÁ I NA VAJÍČKA.ZROVNA JSEM ZASE POVYSÁVALA CELÝ BYT A ZATÍM V POHODĚ,ANI JEDNA.TEĎ JEŠTĚ JDU UMÝT VYSAVAČ :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Sluníčko22
23.9.11 21:23

Holky a jak to postřikujete? Jako prostě centimetr po centimetru celou místnost? Já tu ludru dnes držela v ruce…Takže to nezabralo. A taky mi není jasné, jestli když pošplíchám určitý prostor, ono to uschne a ta svině(pardon) tam vleze, tak taky zdechne? Jsem na nervy, malej je doštípanej, teď jsme byli doma, ale v pondělí máme jít do školky, tak jsem zvědavá, jestli mě nebudou volat, že zablešence tam nechtějí :cert: :zed:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
23.9.11 21:28

Nejlepší jsou listy z ořechu,ale nevím,jestli je to i hubí,nebo přeskákají k sousedům :lol: :mrgreen: :lol: Vadí jim ten smrad.

Takže sehnat ořech,otrhat,a vystlat listím všechny místnosti.A bude klid.Je to opravdu zaručené,a zadarmo.

Jo,listy musí být zelené,což nevím,jestli nebude sehnat teď problém :think:

• Citovat
  • Upravit
sluníčko22
25.9.11 13:13

:zed: Super, na zahradě ořech, jdu na něj! Už nevím co s tím

• Citovat
  • Upravit
KORKA
26.9.11 19:53

HLÁSÍM -KLID,NIKDE ŽÁDNÁ BLECHA UŽ NĚKOLIK DNŮ :potlesk: CHCE TO VYSÁVAT,VYTÍRAT,STŘÍKAT,PRÁT A OŠETŘIT VŠECHNA ZVÍŘATA .JO A PEVNÉ NERVY

• Citovat
  • Upravit
661
29.9.11 22:10

Že by jsme se zbavily blech na podzim.Máme ořech nad místem výskytu.Šůruju pořád, protože když už si myslím, že mám vyhráno, tak se z venčí zas přitáhnou další.Jááá chci už podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
1.10.11 13:00
Holky, tak mě napadá - právě jsme ve fázi mytí našeho psa, taky blechy - co se týče vysávání:
když říkáte furt vysávat, nedostanou se ty blechy z toho vysavače zase ven? :zed:
Maky7 píše:
Ahoj všem! Máme 5-ti měsíční mimčo a v celém bytě jsme měli blechy. HRŮZA!!! :zed: Několikrát jsme měli deratizéry, ani oni si s našimi blechami nevěděli rady. Měli jsme kocoura, dali jsme ho pryč, koupili jsme nové matrace do pokojíku (máme ještě dva velké kluky), koupili jsme novou sedačku. Když jsem kojila, skákaly po malým. Pořád jsem měla po ruce sklenici s vodou a odchytávala je. Několikrát jsme zkusili Biokill, byli jsme zoufalí. Když jsme dali pryč kocoura, začaly kousat mě. Jen na manžela nešly. :evil: Teď pár dní se mi to zdá lepší ( odvoz staré sedačky). Jak jsem se dočetla, stále luxuju, vytírám a vystříkávám.Jen skříně jsem ještě nevyházela a nevystříkala. :roll: Jsem na nervy, pořád mě něco svědí a neustále prohlížím malýho a všechno kolem. Zítra půjdu po Vašich radách koupit ještě Raid. S pozdravem Maky
  • Citovat
  • Upravit
Larr
1.10.11 13:03
:palec: Super, teď jsem to našla. Já bych totiž pytlík z vysavače raději také vyhazovala, protože jinak mi to přijde jako začarovaný kruh :palec:
Kamis76 píše:
Ahoj. Tak se chci zeptat, jestli se někdo z posledních diskutujících těch otravných blech opravdu zbavil. :zed: kocour nám je přinesl. Všimla sem si jich před víc jak 14 dny. kocour ihned dostal frontline mezi lopatky. Už mám doma novou pipetku, prý přímo na blechy advatage. Musím ještě čekat, ale nejraději bych mu to dala hned. Takže jsem stříkala biolitem, reidem, biokillem a zase biolitem i na schodech v garáži. vyklízela, uklízela vytírala,kytky sprchovala, každý den vysávám všechny kouty, ale asi musíme vyhodit koberec. máme trochu víc chlupatej a ty mrchy do něj zalízají a ta chemie se na ně nedostane. no prostě stále jednu dvě každej den najdu v koberci.Ptala sem se deratizátora a látka co používá nejde dohromady s dětmi a stojí to tak 2000,– jen upozornění:deratizátor mi poradil-po každém vysávání dávat sáček z vysavače do mražáku, jinak ty svině vyskáčou z toho vysavače. když mám sprej postříkám i smetáky a vystříkám i vysavač. všechny plišáci prošly kriogenní kůrou a sou v pytlích dokud ta invaze nezkončí. za což bych se i modlila kdyby to pomohlo. V zimě půjdou všechny hadry a deky,…ven na terasu, aby to řádně vymrzlo a na jaře už žádná nevyskočila, jinak bych asi měla infarkt. už chci nějakou návštěvu a nejde to. jen představa, že by na sobě našla blechu mě děsí.A prosím vás, má-li někdo přístup k parnímu „vysavači“ použíjte ho na koberce, jestli o ně nechcete přijít. já se ptala v půjčovnách a uklidových firmách. Nikdo nevede a nepůjčuje. Nepůjčí někdo z okolí Brna :oops: Prosím řeknite mi, že ste se jich zbavili :hug: . Dík
  • Citovat
  • Upravit
KORKA
1.10.11 20:58

AHOJ VŠEM,PĚKNÝ VEČER.TAK JÁ SE TĚCH SV..Í ZBAVILA.MÁM KLID A JEN DOUFÁM,ŽE TO TAK UŽ ZŮSTANE.JEN TO ZHRNU: 1)NÁVŠTĚVA VETERINÁŘE A KOUPENÁ PRO KOČKY A PEJSKA KAPIČKA-TAK TOMU ŘÍKAJÍ NA VETERINĚ-A VETŘENO ZA KRKEM DO KŮŽE.MĚ TO VYŠLO NA 2X240KČ PRO KOČKY +250KČ PRO PEJSKA.POZDĚJI JSEM ZJISTILA,ŽE V KAUFLANDU V LÉKÁRNĚ MĚ TO PŘÍJDE JEDNA DÁVKA NA 140KČ.DOPORUČUJI KOUPIT TAM.MÁ SE TO APLIKOVAT CO MĚSÍC. 2)NAKOUPILA JSEM BIOKIL -CELKEM ASI ZA 1300KČ-MÁM VELKÝ BARÁK-2 BYTOVÉ JEDNOTKY A KOŤÁTKO SE POHYBOVALO PO CELÉM DOMĚ A STŘÍKALA A STŘÍKALA.JELIKOŽ TY POTVORY SKÁKALY VŠUDE,TAK JSEM STŘÍKLA I DO SKŘÍNÍ 3)OD PRVNÍHO ZJIŠTĚNÍ JSEM DENNĚ VYSÁVALA A VYTÍRALA,VŠECHNO VYPRALA-CO SE DALO-HLAVNĚ POTAHY,LOŽNÍ PRÁDLO ATD. 4)MÁM V CHODBĚ PROUTĚNÉ KOŠE A TAM MÁM ULOŽENÉ VYPRANÉ VĚCI NA VEN,AŽ BUDE CHLADNĚJI-SVETRY,TEPLÁKY ATD.VŠECHNO ŠLO ZNOVU DO PRAČKY,KOŠE JSEM VYSTŘÍKALA A ZBAVILA JSEM SE PÁR VĚCÍ-SPÁLILA. 5)KDYŽ JSEM UKLÍZELA,TAK JSEM ODSTAVILA NÁBYTEK OD ZDI-KOMODU,SEDAČKU A TAM TAKY ŘÁDNĚ VYTŘELA A NASTŘÍKALA. 5)VYSAVAČ JSEM HNED VYSYPALA A VYMYLA-NEMÁM V NĚM SÁČKY,TAK TO ŠLO DOBŘE 6)JELIKOŽ KOČKY MAJÍ SVOJE LEHÁRA VE SKLEPĚ,VŠECHNY STARÉ DEKY MANŽEL VYHODIL A TAKY SE STŘÍKALO.
NO A JE KLID.BIOKIL MÁM JEŠTĚ POSLEDNÍ LÁHEV TAK VĚTŠÍ POLOVINU A V LEDNIČCE ZABALENÝ VE DVOU SÁČCÍCH A KRABIČCE JED,KTERÝ MI PRODAL DR.NA VETERINĚ.NEVÍM,JAK SE JMENUJE,ŘEDÍ SE S 1 LITREM VODY A TAKY SE ROZPRAŠUJE PO VŠECH KOUTECH,NA SEDAČKU ATD.POKUD SE NAŘEDÍ,UŽ PRÝ NENÍ PRO ČLOVĚKA NEBEZPEČNÝ,ANI PRO KOČIČKY.TAK DOUFÁM,ŽE UŽ NEBUDE PŘÍLEŽITOST HO POUŽÍT.MYSLÍM ALE,ŽE AŽ BUDU MÍT DOMA KLID TAK 3 MĚSÍCE,MŮŽU SI ŘÍCT,ŽE JSEM TO NA 100% ZVLÁDLA.JEŠTĚ JSEM POŘÁD VE STŘEHU.TAK ASI TAK JSEM BOJOVALA JÁ.JE TO NÁROČNÉ,ALE DÁ SE TO ZVLÁDNOUT.JO A JEŠTĚ JEDNA VĚC-VYHODILA JSEM KOBERCE A UŽ JE ASI ZPĚT NEDÁM.MÁM DOCELA PĚKNÉ PLOVOUČKY.TAK A´T SE DAŘÍ. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Sluníčko22
1.10.11 21:55

Tak gratuluji! Já natrhala ořechy, ale nezabralo to. Asi by toho musely být dvě kila. Takže se chystám nakoupit Atak fumigátor. Dýmovnice do bytu, na netu se případně dozvíte víc. Vyčudím to :cert: tu a snad bude pokoj od všeho. Pipetky na kočku budu pro jistotu snad dávat i v zimě :mrgreen: Tohle už teda nechci zažít. Nám to tu jako neskáče, za tři týdny jsme ji viděli dvakrát, ale jsme doštípaní fest, takže ta :twisted: svině :evil: :evil: tu prostě někde pořád je. Odmítám utratit dva tisíce za spreje. Koupím tohle a pak dám vědět zda to zabralo.

• Citovat
  • Upravit
KORKA
1.10.11 22:42

BUDU SLEDOVAT,JAK SE TO BUDE U VÁS VYVÍJET.TAKY JSEM SE ROZHODLA KOČKY OŠETŘIT KAŽDÝ MĚSÍC.JÁ SE MUSELA ZBAVIT BLECH V CELÉM BARÁKU.NEŠTĚSTÍ BYLO TO,ŽE JÁ JE ZJISTILA A DRUHÝ DEN JSME ODJÍŽDĚLI K MOŘI.I KDYŽ JSEM UKLIDILA A VYSTŘÍKALA,TAK TO JEDEN KRÁT NESTAČILO A ONY MĚLY 14 DNÍ POKOJ.BOJ ZAČAL AŽ JSME SE VRÁTILI A TO UŽ KROMĚ LOŽNICE BYLY VŠUDE,PROTO TOLIK POSTŘIKŮ.ALE NELITUJU.

• Citovat
  • Upravit
1044
4.10.11 10:00

Zdravím a přidám trochou do mlýna.
Loni jsme měli tento problém. Sousedka má nekontrolovatelný počet koček a mnohem větší počet blech. No a jelikož máme hafana tak se milé potvory zabydlely i u nás. Čubinka se začala divně drbat a já veděla že je zle. Jelikož se pohybuje po celém bytě - domě tak i blešky že… No a než jsme přišly co se děje zaneřádily jsme barák i mojim rodičům. No a jak z problému ven. Vystříkaly jsme komplet všechny místnosti BioKillem a zabralo to tak na půl. Tak jsem naklusala k veterináři a pověděla o problému. Koupila jsem u něj Advantix a je po blechách. Přípravek stojí na naše telátko ( něm.ovčák) 290,– a účinek je 100% ( alespoň u nás byl ) po třech měsících jsme opakovali a vyzbylo i na čubinku mých rodičů a od blech máme pokoj. Tím jak se pes pohybuje po celém bytě a " šíří " ze sebe ten přípravek tak blechy vyhubí…

Nám to tedy pomohlo a už skoro rok máme od blech pokoj… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišulka987
1.11.11 14:13

blechy

Jak to tady pročítam, tak jsem ráda, že v tom nejsem sama (ne že bych to někomu přála, to vůbec) ale jsem i zoufalá, že je to běh na dlouhou trať.Pořídili jsme si kocourka a asi týden byl jen doma, aby si na nás zvykl, pak jsme ho začali pouštět ven a na noc ho dávali do koupelny.Teď už je asi tak 2 měsíce jen venku a tedy několikrát mi vběhl do baráku a já ho hned vyhnala, jenže to proběhl celý barák než jsem ho chytla.A co se nestalo.Mam 9 měsíční mimčo a koukam co jí to leze ve vláskách, chci to chytit a ono to vyskočí na postel, chytnu to, jdu s tim do koupelny a tam koukam, že je to blecha.Do večera jsem další našla na mě.Manžel mi samozřejmě nevěřil, buhví co to bylo.Jenže když pak na sobě také jednu viděl, uvěřil.Malá byla do rána poštípaná na ramínku a nožičce.Nikdo jiný ne.Druhý den jsem chytla další 2 vystříkala komplet celý byt biolitem (což jak jsem se dočetla asi žádný efekt nemá) všude vyluxovala vytřela.3 dny nic a dneska zase jedna lezla malý ve vlasech.Starší dcera je nastydlá, tak nechodí do školky a i se jí tam bojim poslat.Mam neustále pocit, že po mě něco leze, pořád se prohlížim.Vim, že už všechny rady tady jsou, jen jsem to ze sebe potřebovala dostat, vypsat se z toho.

• Citovat
  • Upravit
KORKA
2.11.11 00:57

TAK TO JE MI TĚ MOC LÍTO-OPRAVDU.KDO NEZAŽIL,TAK NEPOCHOPÍ O ČEM JE ŘEČ.TAK JÁ MÁM DOMA UŽ KLID DELŠÍ DOBU.ZBAVILA JSEM SE TĚCH MALÝCH SVINÍ.TAKY MI OŽÍRALY VNUKA,MÁ ROK.CHUTNAL JIM NEJVÍCE,POTOM VNUČKA A MOJE MÁMA.NA MĚ NELEZLY,ANI NA MANŽELA.VYDRŽ,KDYŽ BUDEŠ LUXOVAT A UKLÍZET A STŘÍKAT,TAK SE JICH TAKY ZBAVÍŠ.TEN BIOLIT ALE MOC NEZABÍRÁ,TAK ZKUS NĚCO JINÉHO.TAK AŤ SE DAŘÍ A PODEJ INFO,JAK POKRAČUJEŠ.PA,KORKA.PS:NIKDY NENÍ TAK,ABY NEMOHLO BÝT HŮŘ. :)

• Citovat
  • Upravit
Mišulka987
4.11.11 21:04

Je fajn svěřit se někomu, kdo se tě nebude štítit a koukat na tebe jak na čuně. Včera večer jsem se začala škrabat na ruce, tak jsem hned zpozorněla, prohlídla holky, pak jsem prozkoumávala postel na které jsem ležela a našla jsem ji. Opět mě chytil vztek! Manžel měl za úkol dneska koupit ten Bio Kill, ale volal mi, že ho nikde nesehnal, ale že koupil něco jinýho, už nevim ten název, ale stálo to 800kč 8-o tak doufam, že to bude aspoň účinný. Dneska přijede dlouho, ale hned ráno se do toho pustim. Nejhorší je, že musim v úterý s malou na preventivní prohlídku. Ty štípance co měla už se jí docela zahojily, ale jestli jí pokouše, poštípe, nebo co to vlastně dělá, znovu a doktorka to uvidí a ona samozřejmě pozná od čeho to je, tak se snad hanbou propadnu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný