Jak na blechy v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
baronekk
5.11.11 12:31

Taky se připojuji k blechám v bytě :mrgreen: nám je přinesl domů pejsek, ale za to přece nemůže :dance: blech jsme ho hned ten den, co jsme to zjistili, zbavili, ale mršky si udělali hnízdo nejspíš v gauči, ptž jsem sem tam nějakou chytla. My neváhali a zavolali deratizéra a zatím máme klid. Ještě nás čeká za 14 dní jeden postřik :palec: takže hubení zdar :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
baronekk
5.11.11 12:32
Mišulka987 píše:
Je fajn svěřit se někomu, kdo se tě nebude štítit a koukat na tebe jak na čuně. Včera večer jsem se začala škrabat na ruce, tak jsem hned zpozorněla, prohlídla holky, pak jsem prozkoumávala postel na které jsem ležela a našla jsem ji. Opět mě chytil vztek! Manžel měl za úkol dneska koupit ten Bio Kill, ale volal mi, že ho nikde nesehnal, ale že koupil něco jinýho, už nevim ten název, ale stálo to 800kč 8-o tak doufam, že to bude aspoň účinný. Dneska přijede dlouho, ale hned ráno se do toho pustim. Nejhorší je, že musim v úterý s malou na preventivní prohlídku. Ty štípance co měla už se jí docela zahojily, ale jestli jí pokouše, poštípe, nebo co to vlastně dělá, znovu a doktorka to uvidí a ona samozřejmě pozná od čeho to je, tak se snad hanbou propadnu.

nás jeden postřik taky stojí 800 kč :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
mapei
6.11.11 07:03

blesky

Ahoj, nam pejsek zablesil byt, u babicky taky a u prababicky barak nez jsme si toho vsimli, byly uplne vsude, tak jsem nasi mile fence koupila pipetku, biokill do bytu, tea tree oil naredila vodou a strikala matrace…, vetvicky oresaku pod postel a vysavala a vytirala s kapkou tea tee oilu a mile blesky pochcipaly a mame klid. Bylo to priserne ale zvladli jsme to.Uspesny boj.

• Citovat
  • Upravit
baronekk
6.11.11 09:30
mapei píše:
Ahoj, nam pejsek zablesil byt, u babicky taky a u prababicky barak nez jsme si toho vsimli, byly uplne vsude, tak jsem nasi mile fence koupila pipetku, biokill do bytu, tea tree oil naredila vodou a strikala matrace…, vetvicky oresaku pod postel a vysavala a vytirala s kapkou tea tee oilu a mile blesky pochcipaly a mame klid. Bylo to priserne ale zvladli jsme to.Uspesny boj.

klasický tee tree oil z lékárny????

• Citovat
  • Upravit
Eliňák
6.11.11 11:56

BLECHY

Ahoj , potřebuji pomoc ! Doma se vyskytli BLECHY !! nevíme jak se jich zbavit naše kočky je přitáhli s venku a máme je bohužel i v postelý .. je to šílené , Ale bohužel no . :( prosím jak se jich zbavit ? :cry:

• Citovat
  • Upravit
baronekk
6.11.11 11:59
Eliňák píše:
Ahoj , potřebuji pomoc ! Doma se vyskytli BLECHY !! nevíme jak se jich zbavit naše kočky je přitáhli s venku a máme je bohužel i v postelý .. je to šílené , Ale bohužel no . :( prosím jak se jich zbavit ? :cry:

tady holky zkoušely bio kill, ale já zavolala deratizéra …
hlavně musíte zbavit blech ty kočky, to je základ … :zed:

• Citovat
  • Upravit
2098
6.11.11 18:35

ahoj holky mám takovej problém máme kotě a má asi nejspíš blechy dneska sme ji koupali a něco jí lezlo v kožíšku je to malý,tmavý a strašně rychlí a já nevím jestli to jsou blechy nebo ne porad te prosim :cry: .máme 7měsíční holčičku a já mám strach :srdce: .jo a kočka je domácí nejspíš to přinesla od lidí ad kterých sme ji dostalí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mapei
7.11.11 08:25

blechy

Ahoj, ten tea tree oil je z lekarny stal okolo 350kc. Jsou tam 2 lahvicky. Je to celkem dobra investice protoze je snad uplne na vsechno. Nase dve deti navstevuji skolku a obcas se tam pro zmenu vyskytnou vsi, takze staci par kapek tea tree do samponku a mame klid.

• Citovat
  • Upravit
hrandy
26.11.11 21:05

Tak my taky

Ahoj všem spolupostiženým, hlásím se k vám. Opravujeme starý barák, bydlíme dost provizorně, máme hotové jen tři místnosti a koupelnu s wc, jinak je to staveniště. V létě jsme si pořídili psa, blechy neměl dokud manžel nepřinesl domů kotě. Malé milé ztracené zablešené kotě. Sice jsme ho vykoupali, postříkali, ale prostě blechy nám tady asi nechal právě on. Minulý týden začal být poštípaný mladší syn, pár štípanců na jednom místě, večer další na jiném místě a tak to jde dokola už deset dnů. Nikdo jiný poštípaný není, blechy nikde nevidím, ale určitě to je od nich! Začínám bojovat, ale bojím se, že díky tomu že se nedá uklidit celý barák to bude běh na dlouhou trať. Bože, já se tak stydím. Za dva dny jde malý po nemoci zase do školky a já ho tam snad ani nedám jak moc se stydím, že je poštípaný od blech!!! :oops:

• Citovat
  • Upravit
hrandy
26.11.11 21:09
Sluníčko22 píše:
Holky a jak to postřikujete? Jako prostě centimetr po centimetru celou místnost? Já tu ludru dnes držela v ruce…Takže to nezabralo. A taky mi není jasné, jestli když pošplíchám určitý prostor, ono to uschne a ta svině(pardon) tam vleze, tak taky zdechne? Jsem na nervy, malej je doštípanej, teď jsme byli doma, ale v pondělí máme jít do školky, tak jsem zvědavá, jestli mě nebudou volat, že zablešence tam nechtějí :cert: :zed:

bože jak já vám rozumím! Jsem na mrtvici syn se má po nemoci vracet do školky a je poštípanej úplně hrozně. Že ty mrchy nejdou radši na mně :twisted:

• Citovat
  • Upravit
mapei
27.11.11 07:29

jak na blechy

Ahoj, strika se mistecko vedle mistecka, jsou totiz vsude v posteli, pod posteli, pod prosteradlem, ve vani...... takze opravdu nejdriv biokill, pak tea tree na postele…a vysavat a vytirat a dalsi den znova a furt dokola, az jednou zjistite, ze nikde nic neskace. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
baronekk
27.11.11 07:42
mapei píše:
Ahoj, strika se mistecko vedle mistecka, jsou totiz vsude v posteli, pod posteli, pod prosteradlem, ve vani...... takze opravdu nejdriv biokill, pak tea tree na postele…a vysavat a vytirat a dalsi den znova a furt dokola, az jednou zjistite, ze nikde nic neskace. :potlesk:

kolik jsi nakapala toho tea tree do postele????

• Citovat
  • Upravit
9214
27.11.11 07:42

http://www.veterinarnipece.cz/…di-1242.html
holky kupte si toto…vyskříkáte jednou a za 14 dní znovu a ty mrchy chcípnou a hlavně i vajíčka ......je to vyzkoušené a zaručené..... :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
baronekk
27.11.11 07:49
kacafazolka píše:
http://www.veterinarnipece.cz/…di-1242.html
holky kupte si toto…vyskříkáte jednou a za 14 dní znovu a ty mrchy chcípnou a hlavně i vajíčka ......je to vyzkoušené a zaručené..... :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

ale ne každému to pomohlo, co jsem tady četla …

• Citovat
  • Upravit
mapei
27.11.11 07:52

jak na blechy

Ano, do rozprasovace par kapek tea tree dolit vodou a uz jsem jela.....vsude kde se dalo jsem splichala

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný