Jak na dceru, která odmlouvá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17256
30.11.19 00:17
@Anonymní píše:
@VVVZ tak třeba, že se boji, že mě se něco stane, když tady nebude. Nebo, že se jí stýská. Nebo, že se bojí tátovo ženy ( ale podle mě není důvod, jsou spolu už hodně let a tohle je až teď). Nebo třeba ti řekne, že se jí prostě nechce, že se tam nudí ( ač pro ni otec tedy dělá dost bohatý program)… A spoustu dalších argumentů.

Hele a nemá třeba už menstruaci? Nestydí se jen, když se tam má jít koupat nebo tak něco? :think: Kolem tech 10 let už se u holek můžou dít i urcitý fyzicky změny…Tohle jsou spis jen takový výmluvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
30.11.19 00:18
@Anonymní píše:
@VVVZ tak třeba, že se boji, že mě se něco stane, když tady nebude. Nebo, že se jí stýská. Nebo, že se bojí tátovo ženy ( ale podle mě není důvod, jsou spolu už hodně let a tohle je až teď). Nebo třeba ti řekne, že se jí prostě nechce, že se tam nudí ( ač pro ni otec tedy dělá dost bohatý program)… A spoustu dalších argumentů.

Takže důvod znáš. Nemyslím, že by za tím bylo něco víc. Prostě tam nechce jezdit. Nebaví ji to tam. Já ji docela chápu. Zázemí má u tebe, na tebe je zvyklá a je jí u vás doma očividne dobře…taky bych se cítila stejně. Líp než u táty je u tebe. V tomhle případě nevím co s tím, nic konstruktivního ti asi nedokážu poradit. Jen ti řeknu co bych dělala já. Nenutila bych jí tam jezdit. Myslím, že by se to tím jen zhoršovalo a bála bych seany nezačala tátu třeba pak i nenávidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.19 00:19

@Jahudka82 nemá právě. Ani vyspělá není.

• Citovat
  • Upravit
5913
30.11.19 00:20

Hele možná je to úplná blbost, ale není třeba zamilovaná? Že se jí nechce tam, aby mohla chodit ven s kamarády a vídat nějakého chlapce, který se jí líbí? Myslím, že kolem těch 10ti let už tam nějaká ta dětská láska být může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.19 00:24

@VVVZ máš pravdu. O tom jsem s jejím tátou i mluvila, že to hold necháme tak jak si přeje. Ale mě je teda i líto jeho. On jí prostě nebude mít kdy vidět a nejspíš ji teda vídat nebude do té doby než se ona rozhodne. A to může být za týden, rok nebo nikdy… Já vím, že je jí doma dobře. Má to tady ráda a je ráda semnou. Právě si myslím i, že je na mě moc upjatá. Nezdravě. Je jako můj stín a to doslova

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
30.11.19 00:24
@Anonymní píše:
@PaníKadrnožková a tátovi rekne, že se jí tam nechce a ať ji nechá doma a přemlouvá

Nemyslim si, ze by melo byt tvym ukolem resit vztah dcery a taty. Jen se do toho zamotas a budes ty ta bita. Tatka by mel zapracovat sam nebo se proste na cas stahnout. On si mysli, ze je teda herecka a nebere ji tak vazne, jak ona by si predstavovala. Vis, tobe srdce useda a ja to chapu, me taky rve srdce, kdyz je moje dite nestastny. Na druhou stranu je to od otce dost cenna zivotni lekce. Ja si ji moc neprosla, mamu mam ochranarku a strasne laskavou a tata se tehda totalne stáhnul a prerusil komunikaci (u nas byla jina situace, to jen jak se muzou tatove taky chovat). Me ale ted v dospelosti neprimerene rozhodi, kdyz ma chlap jiny názor, to jsem uplne hotová. Ona bude diky otci otrlejsi a ted by mela zkouset se proste prosadit, no. Rebelie ji zatim neprosla, bude muset jinudy, asi věcně… a hlavne rozdychat to ponizeni, ze on ji zesmesnuje… sorry, mozny uz jedu jinam, je uz pozde ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.19 00:26

@Martha03 tady u nás nehrozí. Ve škole bych chápala, ale tady žádný kluk není. To bych byla i ráda, kdyby to byl tenhle důvod.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.19 00:31

Holky děkuji za postřehy, rady. Uvidím ještě jak pochodíme v té poradně. Snad ji to nějak v té hlavičce správně sepne. Ona je dost chytrá, tak by mohlo

• Citovat
  • Upravit
15297
30.11.19 07:20
@Anonymní píše:
@VVVZ máš pravdu. O tom jsem s jejím tátou i mluvila, že to hold necháme tak jak si přeje. Ale mě je teda i líto jeho. On jí prostě nebude mít kdy vidět a nejspíš ji teda vídat nebude do té doby než se ona rozhodne. A to může být za týden, rok nebo nikdy… Já vím, že je jí doma dobře. Má to tady ráda a je ráda semnou. Právě si myslím i, že je na mě moc upjatá. Nezdravě. Je jako můj stín a to doslova

Najdi nějakou střední cestu, nenutila bych dceru k tátovi na celý víkend, ale třeba aspoň na odpoledne, aby se mezi nimi upne neprerusil kontakt.. Nebo občas zajděte někam společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17256
30.11.19 08:38
@Alušáček píše:
Najdi nějakou střední cestu, nenutila bych dceru k tátovi na celý víkend, ale třeba aspoň na odpoledne, aby se mezi nimi upne neprerusil kontakt.. Nebo občas zajděte někam společně.

Dobrej napad :palec: Ať ji vezme třeba do kina, na zmrzku, ted na trhy na detskej punč, nějaký zážitky prostě, klidně fakt jen na 1 odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
30.11.19 08:50
@Alušáček píše:

@Jahudka82

Souhlas. Jen doplnuji, ze s otcem se da na rozdil od dcery, mluvit. Nabidla bych ten napad, klidne predbezne s otcem domluvila, ale at si to vyridi ona sama. Jinak by me mrzelo i stvalo, ze se dite takto bezduvodne vzpira. Je to podobne jako dite, ktere doma odmita pomahat, jenom vegetuje na ukor kmitajicich rodicu? No… nikdo ji zrejme neublizuje, takze by to chtelo mantinely :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17256
30.11.19 08:53

@PaníKadrnožková :palec: Mě by to - i kvůli taťkovi, kterej ji zřejmě nic špatnýho neudělal, aby měla fakt důvod tam nechtít - taky mrzelo. Ještě me napadá, jestli má tatinek novou paní, jak vychází s ni, jestli není problém tam třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.19 19:11

@Jahudka82 ženu má, ale to již několik let. Takže žádná novinka. Normální ženská, řekla bych.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.19 19:14

@PaníKadrnožková my spolu vycházíme dobře, ale že by jsme společně něco vytvářeli, to zase ne. A nedokážu si to ani představit a hlavně bych tohle i zavrhla. Je to dcery totiž zbožné přání, aby jsme se k sobě vrátili. I když si nemůže ani pamatovat to, že s u nás otec bydlel. Byla malinkatá a podle mě, jak by došlo na tohle, tak by jsme ji v hlavě udělali ještě větší guláš

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.19 19:17

@Alušáček ona právě nechce ani na chvilku. To jsem s ní probírala a prý nechce. A čím víc se jí ptám, tím víc má argumentů proč ne. A přiznávám, že už mi docházejí trošku síly s ní tohle řešit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová