Jak na milenku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
5.3.25 13:58
@Zrzka 123 píše: Více

opravdu jsi se kvuli penezum dokazala takhle ponizit? ty jsi mozna chtela bojovat, ale nikdo o to nestal… tak treba ¨ponauceni pro priste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
5.3.25 13:58
@Justin Case píše: Více

Ty mas zenu? To docela cumim…hlabne at se nikdy nedostane na emimi a neprecte si tve prispevky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5005
5.3.25 14:03
@Andelskej_Satan píše: Více

Každej normalni chlap má ženu :D a já chápu, že díky trolleni tady vypadám jak cement…ale…každý upouští páru jinak a mě prostě baví lidi popichovat a sledovat kde jsem měl pravdu :D mám psychicky velice náročnou práci a kromě sportu mě baví prostě,,diskutovat" na určitá téma takovým tím provokativním stylem… Jo, bude to nějaká,,úchylka" a jo baví mě jak se vždy ozve trefena husa:D nicméně někdo je schopný si fotit jídlo a dát to na instagram nebo vyfotit duhu a cpat to tam…takže já mám stejně tak možnost trollit lidí za to, že to dělají :D jinak..svoji ženu mám moc rád, je to moc hodná, úspěšná a úžasná žena…ale dle mě jsme přešli z respektu do mám Tě rád a pak lásky v rámci vzájemného porozumění…z obou stran..a ne takový to šílený pobláznění hormonů, které pak za půl roku vyprchá. Proto je ten vztah kvalitní:) nicméně takový to jak člověk nemůže kvůli druhému spát. To už je dávno za mnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
5.3.25 14:50

Tady se fakt vždycky, tak krásně zvrhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie